Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
استاد ما صوت میخوایم استاد ما صوت میخوایم ..........
-
mehdi7899
اون تکنیک در جلسه ی45 و در تست 1 توضیح دادن -
اقای طلوعی ترو خدا بخش صوت و الکترومغناطیس و شروع کنید ما عقب میمونیمااا
-
kourosh H
دیروز یکی از دوستان این مطلب رو فرستاد ......->دوستانی ک دسترسی ب تلگرام ندارم:(تو کانال استاد نوشته شده)
دوستان عزيز از امروز فيلم هاي ديناميك گزاشته ميشه كه ٤ قسمت از ديناميك مونده و سعي ميشه تا ٦ اسفند مبحث صوت حتما تدريس بشه استفاده كنين و اگه بشه نور و اينه هم تدريس ميشه ️️️ -
amir.javad اخه تا 6 اسفند که نمیشه تمومشش کرد
من که فک نکنم بشه -
استاد همیشه تصمیماشون سنجیده وب جا بودا ولی تدریس دینامیک وحرکت باعرض معذرت حداقل برا خودم وخلیا که این مباحث براشون سنگین بود خیلی منطقی نبود.....واقعا حیفه برا همچین تدریس حرفه ای که نتونیم استفاده کاملی ببریم.!
-
اگه مدار و الکترو مغناطیس و مغناطیس تدریس بشه من شخصا اصلا دیگه مشکلی نخواهم داشت ..ولی ما باید به تصمیمات استاد احترام بذاریم.
-
amir.javad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اگه مدار و الکترو مغناطیس و مغناطیس تدریس بشه من شخصا اصلا دیگه مشکلی نخواهم داشت ..ولی ما باید به تصمیمات استاد احترام بذاریم.
آینه ها رو از کجا خوندین؟
-
Tara شما از امیر جواد پرسیدن ولی گفتم منم گفته باشم تارا خانوم برید در داخل سایت کانون و وقسمت مطالب درسی اونجا استاد برونشکی هستن و تمام جزییات می گن http://www.kanoon.ir/Amoozesh/Video/31-1-34643-2
-
@dr.yassi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد همیشه تصمیماشون سنجیده وب جا بودا ولی تدریس دینامیک وحرکت باعرض معذرت حداقل برا خودم وخلیا که این مباحث براشون سنگین بود خیلی منطقی نبود.....واقعا حیفه برا همچین تدریس حرفه ای که نتونیم استفاده کاملی ببریم.!
اتفاقا خیلی به جا بود دستشون درد نکنه واقعا =))
-
Tara
من آینه رو از فیلم های سال پیش نگاه کردم.........البته دوستمون که فرستادن هم خوبه منم دیدم.......... http://www.kanoon.ir/Amoozesh/Video/31-1-34643-2 -
amir.javad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Tara
من آینه رو از فیلم های سال پیش نگاه کردم.........البته دوستمون که فرستادن هم خوبه منم دیدم.......... http://www.kanoon.ir/Amoozesh/Video/31-1-34643-2خیلی ممنون
-
Dr.Saraaa@
ببین من نظر خودمو گفتم وشما هیچ حق نظر دادن به حرفای من ندارین/::::: حرفی دارید کامنت بزارید اوکی? -
@dr.yassi
ایشون هم نظرشون رو گفتن
اگه دم از احترام به انظار عمومی میزنید پس خودتون هم به نظر بقیه احترام بذارید -
@dr.yassi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa@
ببین من نظر خودمو گفتم وشما هیچ حق نظر دادن به حرفای من ندارین/::::: حرفی دارید کامنت بزارید اوکی?یه بار من دقیقن تو همین تایپک یه اعتراضی نوشتم
اون موقع فقط حرفای خودم میشنیدم و اینکه بقیه اعتراض کنن ناراحت میشدم
اقا سهراب برام همین جا نوشتن
وقتی خودتون انتقاد میکنین پس باید انتظار داشته باشین که انتقاد هم بشین
از طرفی نه فقط شما بچه های دیگه جوری از برنامه ایراد گرفتن تو این مدت که من جای استاد ناراحت شدم که انگار استاد با این همه سابقه ی تدریس و .....عقلشون نمیرسه که تشخیص بدن درست و غلط چیه
اون موقع ما دانش اموزا از همه بهتر میدونیم فقط منظورم شما نیستی خیلیا تو این مدت نوشتن
ادم اگه معلم
ساده ی مدرسه ام باشه از اینکه بچه ها هی بهش درست و غلط نشون بدن ناراحت میشه چه برسه داری رایگان کار میکنی
شمام اروم باش دوست عزیز من درک میکنم شما تو تدریس یه سلیقه ای داری
اما خودت رو بزار جای استاد ناراحت نمیشی یکی تو روت این جوری حرف بزنه
بازم میگم فقط منظورم شما نیستی خیلیا با این لحن حرف زدن -
m.jafari9877@
نظر خودشونو توکامنتا بزارن هیچ مشکلی نیس.....ولی ن اینکه به نظر بقیه نظر بده.....هرکی یه اعتقادی داره یه وضعیتی مختلف و یه دید متفاوت ......پس خودشون باید به نظرم احترام میگذاشتن ....ودست به اعتراض نزنن....بعدشم این صفحه رو گذاشتن که هرکی نظر شخصی خودشو به اشتراک بزاره اگه قراره به هم اعتراض کنیم که عده ای خاصی رو انتخاب میکردن واسه نظرسنجی..... -
عااطفه@
خانمی فدات من منظورتونو از لحن متوجه نشدم ،،،،،اخه عزیزم من هرکی مسول نظر خودش هست .....بزار یه چیزی خدمتت بگم حالا که اینقد محترمانه صحبت کردین همیشه به یاد داشته باش کسی که میخواد نصیحتی بگه انتقادی داشته باشه میاد پیش طرف خیلی محترمانه صحبت کنه و ن اینکه جلو ملا عام حرفای طرفو سوراخ کنه.....اگه بادلیل صحبت میکردن حرفای قانع کننده ای داشتن که تشکر هیچ معذرت خواهی هم میکردم....