Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
دوستانی ک دسترسی ب تلگرام ندارم:(تو کانال استاد نوشته شده)
دوستان عزيز از امروز فيلم هاي ديناميك گزاشته ميشه كه ٤ قسمت از ديناميك مونده و سعي ميشه تا ٦ اسفند مبحث صوت حتما تدريس بشه استفاده كنين و اگه بشه نور و اينه هم تدريس ميشه ️️️ -
ندارند منظورم بود:دی
-
سلام خسته نباشید.امواج صوتی کی تدریس میشه؟
-
zahra alirezaie اوی کانالشون استاد گفتن ت 6 اسفند سعی میکنن تدریسشو تموم کنن
-
کهکشان
مرسی که خبر دادین...... -
یکی از بچه ها میگفت شاگرد استاده
میشه ازشون بپرسن بقیه مباحث چی میشن؟:/
فشار و گرما و......
اسمشون رو یادم نیست منشن کنم -
کهکشان در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ندارند منظورم بود:دی
اگه بلد نیستین برای اطلاعتون میگم
سمت چپ امتیاز ها یه سه نقطه داره که میشه ویرایش کنیدو خیلی مرسی بابت اطلاع رسانی به موقعتون
-
m.jafari9877 سلام
نمیدونستم ویرایش کدوم قسمته: )
+
خواهش میکنم -
کهکشان در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یکی از بچه ها میگفت شاگرد استاده
میشه ازشون بپرسن بقیه مباحث چی میشن؟:/
فشار و گرما و......
اسمشون رو یادم نیست منشن کنمتا شیش اسفند صوت تدریس میگه اگر وقت بشه بعدش میرن مبحث نور و ایینه
-
DR.PeRshIA نگفتن تموم میشه گفتن تا شیش اسفند می رسونیم تا یه جاییشا می رسونیم
-
استاد ما صوت میخوایم استاد ما صوت میخوایم ..........
-
mehdi7899
اون تکنیک در جلسه ی45 و در تست 1 توضیح دادن -
اقای طلوعی ترو خدا بخش صوت و الکترومغناطیس و شروع کنید ما عقب میمونیمااا
-
kourosh H
دیروز یکی از دوستان این مطلب رو فرستاد ......->دوستانی ک دسترسی ب تلگرام ندارم:(تو کانال استاد نوشته شده)
دوستان عزيز از امروز فيلم هاي ديناميك گزاشته ميشه كه ٤ قسمت از ديناميك مونده و سعي ميشه تا ٦ اسفند مبحث صوت حتما تدريس بشه استفاده كنين و اگه بشه نور و اينه هم تدريس ميشه ️️️