Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
فیزیک تا فردا میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام خدمت آلایی ها
واقعا یه دنیا ممنونم از اینکه این لطف رو در حق ما دانش اموزان منطقه محروم هستید واقعا تدریس فیزیک استاد طلوعی اینقذ جذاب هست که اصلا باورمون نمیشد تا این حد به تست های فصل حرکت شناسی جواب بدیم من از طرف بیش از 300 دانش آموز یه مدرسه استان کرمان از همه شما تشکر رو دارم که امسال استاد طلوعی رو اوردین چون ما فقط ویدئوهای استاد طلوعی رو تو مدرسه میبینیم و عملا کلاس فیزیکمون تعطیل شده
در ضمن خدمت مهسا خانم بگم که من دی وی دی های اقای نوکنده از موسسه مخدومی و مسعودی از کنکور اسان رو خریداری کردم که مفتی نمیارزن اگه ادرس بدین همشون رو میفرستم خدمتتون که اصلا قابل مقایسه باتدریس دکتر طلوعی نیستن یه دنیا ممنونم از آلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا -
maryam1370
سلام
خوشحالیم ک تونستی سهم کوچیکی تو تحصیل شما داشته باشیم
ان شا الله کارنامه موفقیت همتون رو تو کنکور بفرستید برامون -
ممنونم فقط خواهش میکنیم ازشون بخواین که پایه رو هم تدریس کنن چون امید ما دانش آموزان یه مدرسه تو فیزیک این فیلم های استاد طلوعی هست
-
maryam1370
از 0 تا صد کنکور تدریس خواهد شد ان شا الله پس پایه هم تدریس میشه -
اجرتون تو این شب ها با امام حسین از طرف ما از استاد طلوعی تشکر ویژه کنین
-
maryam1370 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خدمت آلایی ها
واقعا یه دنیا ممنونم از اینکه این لطف رو در حق ما دانش اموزان منطقه محروم هستید واقعا تدریس فیزیک استاد طلوعی اینقذ جذاب هست که اصلا باورمون نمیشد تا این حد به تست های فصل حرکت شناسی جواب بدیم من از طرف بیش از 300 دانش آموز یه مدرسه استان کرمان از همه شما تشکر رو دارم که امسال استاد طلوعی رو اوردین چون ما فقط ویدئوهای استاد طلوعی رو تو مدرسه میبینیم و عملا کلاس فیزیکمون تعطیل شده
در ضمن خدمت مهسا خانم بگم که من دی وی دی های اقای نوکنده از موسسه مخدومی و مسعودی از کنکور اسان رو خریداری کردم که مفتی نمیارزن اگه ادرس بدین همشون رو میفرستم خدمتتون که اصلا قابل مقایسه باتدریس دکتر طلوعی نیستن یه دنیا ممنونم از آلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااههههه
خیلی هم عالی که تا این حد استفاده کردین
راستش به نظرم اقای طلوعی از مفاهیم پایه و از صفر شروع میکنن که این عالیه
اما من بیشتر دنبال روش های تستی تر هستم
یه چن جلسه از اقای نو کنده دیدم
راستش خیلی خوشم اومد
البته روش تستیاشون
ولی خوب هر کس رو یه دبیر یه نظر داره
البته که اقای طلوعی عالی هستن من خواستم اقای نوکنده در کنار اقای طلوعی تدریس کنن
هنوزم این خواهش دارم
قصد خرید دی وی دی هم ندارم
برا همین از الا خواستم -
فقط آقای طلوعی.
-
سلام واقعا راست میگن نوکنده بی ارزش ترین تدریسو داره انقدر تند درس میده که فقط خودش حالیش میشه که چی گفته ................................................من کلاساشو رفتم روز اول لفت دادم با متکی بودن به این دبیرا به هیچ جایی نمیرسید
تو گفتن مطالب هم خساست خرج میده یه
تو اراک یه کلاس زده یک میلیون دویست هزار تومنو به دونه دیگه کلاس زده هفصد هزار تومن تو کلاس ویژه مطالبی که تاو کلاس های دیگه نگفته میده اینجوور دبیرا لای جرز دیوار هم نمیخورن. -
mohammadsalehhassni.1gmail.com
سلام دوست عزیز
در اینکه مطالب سریع تدریس میکنن قبول دارم
اما قبول ندارم که مطالب کامل نمیگن
من مبحث دینامیکشون کامل دیدم
روش تدریسشون بیشتر برا جم بندی
ینی شما یه دور کامل مطالب خوندی و تست کار کردی حالا میخوای جم جور یاد بگیری
این حرفی که میخوام بزنم یه انتقاد
ولی تا الان الا بیشتر از دبیرایی استفاده کرده که البته که خیلی عالی بودن اما به نظرم جای یه دبیر که کمی تستی تر کار کنه خالیه مخصوصا تو فیزیک
اما مثلا اقای اقاجانی
هم روش تشریحی رو کامل میگن هم تستی رو .....خودشون این نیاز برطرف کردن
اما من بین معلمای ریاضی و فیزیک الا دبیری رو ندیدم که این خصوصیت دوم داشته باشه
به نظرم باید یه دبیر تکمیل کننده باشه که شما بعد از اینکه مبحث رو فهمیدی به شما راه حل های کوتاه تر رو بگه .....که شما تست ها رو هم از روش های تشریحی و هم تستی حل کنی که اگه یه موقع از روش تستی نتونستی جواب بدس بیاری راه حل عادی رو بلد باشی
من تو شهر خودم قزوین دبیرای پر مدعای تهران رو هم دیدم ....
مخصوصا تو درس فیزیک
اما واقعن بهترینشون هم انقد که اقای نوکنده با مسایل بازی میکنن نتونستن این شکلی تدریس کنن
این سایت عالیه
اما یه سایت هرچقدم خوب باشه لازم تا روز به روز بهتر شه ......نه به خاطر خود خواهی من ....به خاطر اینکه تو چشم ....
علت اینکه توی یه تکنولوری مثل یه چیز ساده مثلا تلویزیون روز به روز داریم انواع جدید تر رو میبینیم به خاطر همین تو چشم بودن و رقابت
الا الان داره با کل کلاس کنکور های کشور رقابت میکنه
پس باید سعی کنه ضریب خطاش صفر باشه
درسته شاید الان خیلی از دوستان بگن که همین که الا اومده و فیلماش رایگان گذاشته باید ممنون باشیم که هستیم .....
اما این راهی که الا انتخاب کرده و هر سال داره پیش میره و اون رو تو چشم کرده ...دقیقا یه رقابت کامل که نباید کم بیاره
لطفا انتقاد ها رو از روی دلسوزی بدونین نه چیز دیگه .......اگه حرفی میزنم ..برا اینه که میبینم با وجود پولهای زیادی که دارن تو بیرون میگیرن ...اما بازم نیاز دانش اموز برطرف نمیشه ...اما اینجا که خلوص نیت دارن باید بدونن که الا الان دقیقا عین بقیه تکنولوری ها باید با رقابت خودش پیشرفت بده -
سلام...
امیدوارم آقای طلوعی هم پیش و پایه رو با هم پیش ببرن (مثل آقای آقاجانی تو شیمی )
یه بار تو نظرات یکی گفت نمیشه و دکتر طلوعی گفتن اول کامل پیش تموم شه و بعد پایه...
یه بار دیگه هم یکی گفت من از دکتر طلوعی پرسیدم گفتن مطابق با برنامه آزمون ها (حالا یا گزینه 2 یا قلم چی ) پیش میریم کلاس هارو...
حالا نمیدونم کدومش درسته ؟!
امیدوارم مطابق آزمونا پیش برن ( فک کنم اگه نظر سنجی بزارین ، کسی نباشه که بخواد مطابق با آزمونا پیش نره ...یعنی فک کنم خواسته ی همه همین باشه که پیش و پایه با هم بره جلو...)
تدریس دکتر طلوعی خیلی خوبه و من به دبیر های دیگه ی سایت ترجیح میدمشون(البته نظر شخصیه ها ...) و امیدوارم برای پایه هم درس بدن -
دبيران آلا بهترين دبير هاي حال حاضر كشور ميباشند به خصوص فيزيك و رياضي كه هم تشريحي كار ميكنن هم تستي تو درس فيزيك اين موضوع كاملا ديده ميشه ️
-
@مهساااا
سلام
الان برای هر درس چندین دبیر مختلف داریم که سبک تدریس متفاوتی دارن همه رو تست کردین؟
در مورد فیزیک بگم که استاد رفیعی بیشتر تکنیال کار کردن
یااستاد فدایی فرد : هم مفاهیم رو میگن هم تکنیک و اینکه قراره پک سال قبل ایشون که چندجلسه ناقصی داشت ضبط بشه و اون جاهایی که کتاب ها تغییر داشتن رو دوباره تدریس بکنن
تا هر آنچه یه دانش آموز کنکوری می خواد در اختیارش داشته باشه
بله قبول داریم که آلا باید پیشرفت کنه........... -
ببخشید من یه سوال دارم.
تو جلسه سیزدهم، آخرین قسمت سوال آخرو من متوجه نشدم چی شد!!!!
ممنون می شم یکی توضیح بده -
roz در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@مهساااا
سلام
الان برای هر درس چندین دبیر مختلف داریم که سبک تدریس متفاوتی دارن همه رو تست کردین؟
در مورد فیزیک بگم که استاد رفیعی بیشتر تکنیال کار کردن
یااستاد فدایی فرد : هم مفاهیم رو میگن هم تکنیک و اینکه قراره پک سال قبل ایشون که چندجلسه ناقصی داشت ضبط بشه و اون جاهایی که کتاب ها تغییر داشتن رو دوباره تدریس بکنن
تا هر آنچه یه دانش آموز کنکوری می خواد در اختیارش داشته باشه
بله قبول داریم که آلا باید پیشرفت کنه...........در هر صورت این فقط حرف من نیس
تعدادی از دوستانی که با من خصوصی صحبت کردنم این موضوع رو اشاره کردن
منم دیدم تعداد نظرات مشترک داره زیاد میشه
گفتم شمارم در جریان بذارم -
تدريس استاد طلوعي بي نظيره در نوع خودش من همه دبير ها و روش هاشون رو ديدم و امتحان كردم
تدريس استاد طلوعي كاملا واضح وجذاب هست و در هر سطحي كه دانش آموز باشه ميتونه از اين فيلم ها استفاده كنن چه سطح متوسط چه سطع بالا ..
جلسه ١٤ واقعا عالي بود ممنونم آلا -
maryam1370 ممنون میشیم توضیحاتو بنویسید
-
@مهساااا تو آلاء نظر و انتقاد آزاده، کسی کسی رو قضاوت نمی کنه، پس تو بیان نظراتتون راحت باشید.
رایگان بودن آلاء هیچ ارتباطی با کیفیتش نداره، ما اعتقاد داریم کار خیر وقتی معنا دارد که بهترین کیفیت، به صورت کامل رایگان عرضه بشه.این مدل کلاس که شما گفتید بهش کلاس نکته تست فیزیک می گند، ما این روش یاد گیری رو قبول نداریم بنابراین حتی این دبیر که شما فرمودید وارد آلاء شود، این مدلی نمی تواند تدریس کند.
ما با کلاس نکته و تست رو در کنار مفاهیم مشکلی نداریم، کلاس آقای رفیع رفیعی پارسال نکات تستی توش زیاد مطرح می شد که اگه خواستید می تونید استفاده کنید، اما در همین کلاس فیزیک آقای طلوعی به اندازه ی کافی نکات تستی بیان میشه و ازش تست حل میشه لذا به نظر ما بیشترش اشتباهه و لطمه به مفاهیم میزنه.