Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام از استاد خواهش کنم اگر امکانش هست پیش دو رو تو قبل از عید تمام کنن چون من غیر از پیش دو و موج و نوسان و اگر آینه و عدسی نمی خوام دیگه فیزیک بخونم وانشألله تاکنکور روی همین مباحث مسلط شم چون دیگه وقت بقیه مباحث فیزیک نیست بازم تشکر از آلاء و دکتر
;-D
-
-
saeeb ![0_1489014099186_WIN_20170309_02_28_43_Pro.jpg](در حال بارگذاری 100%)
-
mehdi7899 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یکی دیگه از بدترین حس ها اینه که بری سر کنکور ببینی از هر چی نخوندی سوال اومده و از هر چی خوندی فقط 1 سوال اومده اونم اینقد سخته که نمیتونی حلش کنی
-
سلام دوستان من صوت رو نگاه نکردم فقط میخوام بدونم که
جلسه ی ۸۹ آخرین جلسه ی صوت بود؟ -
amir.javad سلام. قسمت 89 که مخصوص ریاضی ها است و فعلا وجود نداره. اما 88 اخریشه.
-
Masood1139 دوست عزیز 4 ماه تا کنکور وقت هست و فرصت زیادیه بهتر امید داشته باشی و به خدا توکل کنی مطمین باش که میتونیم و انرژی مثبت بده تو ماه های اخر.
-
tabasom1377 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
saeeb ![0_1489014099186_WIN_20170309_02_28_43_Pro.jpg](در حال بارگذاری 100%)
http://forum.alaatv.com/topic/3236/حل-مشکل-آپلود-عکس-در-انجمن
-
سلام.داداش مهدی مشکل کار شما همونجاس که مطالب رو حفظ میکنی.این راه درستی برای درس خوندن نیس،مخصوصا درسی مثل فیزیک.بهت توصیه میکنم که مطالب رو با دلیل یاد بگیری.مطمئن باش استاد طلوعی هرچیزی رو که لازم باشه تدریس میکنه .شک نکن یکی از بهترین اساتید کشور داره بهت تدریس میکنه
-
ahmad.mola
نه منظورم استادا اموزشگاهاس
چون وقت ادمو میگیرن و هیچ تاثیریم ندارن
و همون مبحث و باید بیای مثلا تو آلا یا از کسی که بهش اعتماد داری دوباره بخونی -
سلام دوستان
من میخوام برای کنکور97 شرکت کنم بهتر با تدریس استاد طلوعی که ار حرکت شناسی شروع کردن جلو برم یا برم از فیزیک اول دبیرستان(دبیرای دیگه) شروع کنم؟راستی تازه خدمت سربازیمو تموم کردم
وچیزی یادم نیست. -
بچه ها کدوم درس ها قراره جمع بندی بشه و فیلملش بیاد رو سایت؟؟؟
-
سلام
ببخشید ادمین گرامی خواهش میکنم اگه میشه یه اطلاع رسانی بکنید واقعا نگرانیم ک آیا فیلم ها آپلود میشن یا نه،چونکه افراد زیادی مثل من امیدشون ب استاد طلوعیه
بابت همه زحماتتون هم متشکرم