Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
نوسان. جوابشو مکتوب اپلود کنید. ممنون(: . @دانش-آموزان-آلاء @romisa1234
-
reza213
سلام بیشترین سرعت رو در بازه زمانی ای میخواد که جابه جایی a باشه یعنی باید دلتا تی کمترین مقدار باشه
پس یاد این نکته میافتیم که سرعت نوسانگر در حول نوسان بیشینه هست یعنی میاییم و میگیم که وقتی جابه جایی ما a باشه و دلتا تی کمترین رو بخواهیم.نصفa در بالا و نصفش در پایین مبدا باشه .اینطوری مسافت a طی میشه و همچنین چون تغییر فاز در هر کدوم پی ششم هست جفت تغییر فاز ها میشه پی سوم و میدونیم که دو پی متناسب دوره هست پس:
-
RAHIL_28 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@zahra_asd
قانون گازها هس؟؟ من خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم گرما و رسانش گرمایی بود ولی قانون گازها نه
من نگا نکردم. ولی کلا5 قسمته.هر5تارو دان کردین؟
فشاروچگالی هم تیکه آخر تدریس نشده بود:( اینم احتمالا تدریس نشده اگه تو هیچکدوم از این 5تا قسمت نیس -
@javadm328 شما این سوالو فا استفاده از تدریس اقای طلوعی حل کردین؟
-
reza.m1999 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@javadm328 شما این سوالو فا استفاده از تدریس اقای طلوعی حل کردین؟
نه من با همون مطالب کتاب درس یو درسنامه ها حل کردم.من دایره مثلثاتی رو ترجیح میدم به زمان های طلایی
-
@zahra_asd در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
RAHIL_28 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@zahra_asd
قانون گازها هس؟؟ من خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم گرما و رسانش گرمایی بود ولی قانون گازها نه
من نگا نکردم. ولی کلا5 قسمته.هر5تارو دان کردین؟
فشاروچگالی هم تیکه آخر تدریس نشده بود:( اینم احتمالا تدریس نشده اگه تو هیچکدوم از این 5تا قسمت نیسآره هر 5 تاشو نگا کردم
-
این سه تا فرمول فیزیک اتمی حذف شدن؟ درسته؟ @دانش-آموزان-آلاء -
بی زحمت یکی اینو تشریحی حل کنه @دانش-آموزان-آلاء -
farimah سلام، داخل کانال استاد طلوعی سرچ کنید گرما 5 قسمته گذاشتن.
-
-
-
قسمت ب با چه استدلالی حل میشه؟ حلش کنید بی زحمت @دانش-آموزان-آلاء @romisa1234
-
reza213 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قسمت ب با چه استدلالی حل میشه؟ حلش کنید بی زحمت @دانش-آموزان-آلاء @romisa1234
برای اینکه یادگیری فعال باشه الف رو توضیح بدید و بگید طول موج قطع چیه تا من ب رو بگم
چون ب با توجه به الف هم میتونه حل بشه
البته بدون اون هم میشه حل شد -
reza213 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@romisa1234 سوال کتابه! فصل 7. فقط عدد کتاب با این فرق داره
1240 رو تقسیم بر 600 می کنیم که انرژیش برحسب الکترون ولت به دست بیاد
اونوقت با 2.4 مقایسه می کنیم می بینیم کمتره انرژیش
پس این طول موج با این انرژی که میده نمیتونه الکترونه رو جدا کنه