Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلااام دوستان
کسی میدونه مبحث کار و انرژی کدوم جلسات تدریس شده؟؟؟؟؟؟؟ یا کلا تدریس نکردنش؟؟؟ -
somayeh pghz در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلااام دوستان
کسی میدونه مبحث کار و انرژی کدوم جلسات تدریس شده؟؟؟؟؟؟؟ یا کلا تدریس نکردنش؟؟؟سلام، فکرنمیکنم استاد طلوعی تدریسش کرده باشن، اگه تدریسش کرده باشن تو سایت هست. ولی استاد کازرانیان و فدایی فرد باید تدریسش کرده باشن
-
mohammadhassan
D
DEEEEEP 3 دقیقه پیشبا سلام . من دنبال مبحث حرکت دایره ای از فیلم های استاد طلوعی هستم ولی پیداش نمیکنم. میشه منو راهنمایی کنید؟
-
DEEEEEP در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan
D
DEEEEEP 3 دقیقه پیشبا سلام . من دنبال مبحث حرکت دایره ای از فیلم های استاد طلوعی هستم ولی پیداش نمیکنم. میشه منو راهنمایی کنید؟
هنوز تدریس نشده!!!!!!
-
amirhossein7516 حرکت دایره ای تدریس نشده تو کانالشون گفتن ب زو دی تدریس میشه
amirhossein7516 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
.چون من تجربیم نمی دونم شاید خودش باشه.
تجربیا هم حر کت دایره ای دارند اخر فصل دینامیکه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
با سلام خدمت الایی ها.. امیدوارم حال همگی خوب باشه.. راستش من اهل یکی از شهرستانای کرمانشاهم زلزله زده ایم.. بعد 1 هفته الان انلاین شدم و کلی از درس جا موندم.. راستش هنوز دینامیک هیچی نخوندم و از فردا میخوام با فیلمای دکتر طلوعی شروع کنم... هفته قبل تا خواستم استارت بزنم زلزله اومد و همه چی خراب شد..
لذا خوتهش میکنم هر کس جزوه دستنویس دینامیک داره توروخدا مردانگی کنه برام بفرسته بخدا شدیدا عقبم و وقت ندارم.. درک کنید خواهشا -
-
Mehdi_Zr در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با سلام خدمت الایی ها.. امیدوارم حال همگی خوب باشه.. راستش من اهل یکی از شهرستانای کرمانشاهم زلزله زده ایم.. بعد 1 هفته الان انلاین شدم و کلی از درس جا موندم.. راستش هنوز دینامیک هیچی نخوندم و از فردا میخوام با فیلمای دکتر طلوعی شروع کنم... هفته قبل تا خواستم استارت بزنم زلزله اومد و همه چی خراب شد..
لذا خوتهش میکنم هر کس جزوه دستنویس دینامیک داره توروخدا مردانگی کنه برام بفرسته بخدا شدیدا عقبم و وقت ندارم.. درک کنید خواهشاسلام، تو این تاپیک گذاشته بودم که (جزوه شماره 9) : http://forum.alaatv.com/topic/4576/جزوات-فیزیک-دکتر-طلوعی-تاپیک-جامع/10
-
mohammadhassan دیدم.. خیلی بد بط بود چاپ کردم قابل خوندن نبود
-
دوستان سلام.
نوسان این ازمون که تا ص66کتابه میدونید تا قسمت چندم فیلم استادطلوعی میشه؟؟ @دانش-آموزان-آلاء