-
amirhossein7516 حرکت دایره ای تدریس نشده تو کانالشون گفتن ب زو دی تدریس میشه
amirhossein7516 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
.چون من تجربیم نمی دونم شاید خودش باشه.
تجربیا هم حر کت دایره ای دارند اخر فصل دینامیکه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zzzaaa
بِبَخشییید.نمی دونستم -
با سلام خدمت الایی ها.. امیدوارم حال همگی خوب باشه.. راستش من اهل یکی از شهرستانای کرمانشاهم زلزله زده ایم.. بعد 1 هفته الان انلاین شدم و کلی از درس جا موندم.. راستش هنوز دینامیک هیچی نخوندم و از فردا میخوام با فیلمای دکتر طلوعی شروع کنم... هفته قبل تا خواستم استارت بزنم زلزله اومد و همه چی خراب شد..
لذا خوتهش میکنم هر کس جزوه دستنویس دینامیک داره توروخدا مردانگی کنه برام بفرسته بخدا شدیدا عقبم و وقت ندارم.. درک کنید خواهشا -
با سلام خدمت الایی ها.. امیدوارم حال همگی خوب باشه.. راستش من اهل یکی از شهرستانای کرمانشاهم زلزله زده ایم.. بعد 1 هفته الان انلاین شدم و کلی از درس جا موندم.. راستش هنوز دینامیک هیچی نخوندم و از فردا میخوام با فیلمای دکتر طلوعی شروع کنم... هفته قبل تا خواستم استارت بزنم زلزله اومد و همه چی خراب شد..
لذا خوتهش میکنم هر کس جزوه دستنویس دینامیک داره توروخدا مردانگی کنه برام بفرسته بخدا شدیدا عقبم و وقت ندارم.. درک کنید خواهشا -
لذا خوتهش میکنم هر کس جزوه دستنویس دینامیک داره توروخدا مردانگی کنه برام بفرسته بخدا شدیدا عقبم و وقت ندارم.. درک کنید خواهشاMehdi_Zr در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لذا خوتهش میکنم هر کس جزوه دستنویس دینامیک داره توروخدا مردانگی کنه برام بفرسته بخدا شدیدا عقبم و وقت ندارم.. درک کنید خواهشاسلام، تو این تاپیک گذاشته بودم که (جزوه شماره 9)
: http://forum.alaatv.com/topic/4576/جزوات-فیزیک-دکتر-طلوعی-تاپیک-جامع/10
-
Mehdi_Zr در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لذا خوتهش میکنم هر کس جزوه دستنویس دینامیک داره توروخدا مردانگی کنه برام بفرسته بخدا شدیدا عقبم و وقت ندارم.. درک کنید خواهشاسلام، تو این تاپیک گذاشته بودم که (جزوه شماره 9)
: http://forum.alaatv.com/topic/4576/جزوات-فیزیک-دکتر-طلوعی-تاپیک-جامع/10
mohammadhassan دیدم.. خیلی بد بط بود چاپ کردم قابل خوندن نبود
-
Mehdi_Zr سلام من ی آشنا ت سرپل ذهاب دارم از حالش خبر ندارم میشه کمکم کنید خیلی نگرانشم؟؟!!ببخشید میدونم جای سوالم اینجا نبود ولی مجبور بودم
@dr-lila من اهل سرپل نیستم.. یه شهرستان دیگم.. اگه اهل سرپل میبودم اصلا چطور انلاین میشدم وقتب همه خونه ها ویرانن
دوست خودمم سرپله خبر ازش ندارم -
@dr-lila من اهل سرپل نیستم.. یه شهرستان دیگم.. اگه اهل سرپل میبودم اصلا چطور انلاین میشدم وقتب همه خونه ها ویرانن
دوست خودمم سرپله خبر ازش ندارم -
دوستان سلام.
نوسان این ازمون که تا ص66کتابه میدونید تا قسمت چندم فیلم استادطلوعی میشه؟؟ @دانش-آموزان-آلاء -
دوستان سلام.
نوسان این ازمون که تا ص66کتابه میدونید تا قسمت چندم فیلم استادطلوعی میشه؟؟ @دانش-آموزان-آلاء -
بچه ها ویژگی های ماده 7قسمته؟
آخرش آقای طلوعی میگن تستای بعدی... ولی بعدش دیگه هیچ قسمتی نیس!
7قسمته یا توی سایت گذاشته نشده ادامه ش؟
@همیار @دانش-آموزان-آلاء @ادمین -
ببخشید دوستان آیا استاد طلوعی مبحث گرما و قانون گاز ها رو تدریس کردند؟ اگه تدریس شده لطفاً لینک جلسات رو قرار بدید.
با تشکر -
reza213 می گم این مغناطیس که تو بخش تدریس آقای طلوعی هست کامله؟ یعنی هم فصل 3 و هم 4 سومه یا ناقصه؟؟
-
reza213 می گم این مغناطیس که تو بخش تدریس آقای طلوعی هست کامله؟ یعنی هم فصل 3 و هم 4 سومه یا ناقصه؟؟
amirhossein7516 خبرندارم
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی