Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
-
با عرض سلام خدمت استاد بزرگوار عزیز
استاد طلوعی یزیز بازم ممنون نمیدونم چه جوری تشکر کنم فقط میتونم بگم ممنون
علاوه بر این که منو عاشق فیزیک کردین از صدها مشاور هم برای من بهتر بودین خیلی انرژی های مثبت دادین
خیلی ممنون استاد جوووووووووووووووون -
استااااااد عشقییییییییی
-
آلای عزیز همه ی ما میدونیم که شماها دارین تمام تلاش و زحماتتون رو انجام میدیم
اگه خدای نکرده نتونستین تا قبل از کنکور 96 همه ی مباحث رو بگین اشکالی نداره ما که از مباحث عالی تدریس شده استفاده کردیم
فقط خاهشا این صفر تا صد های درسهایی مثل دیفرانسیل و فیزیک و شیمی رو حتما لااقل تاآخر شهریور هم که شده بگین تا بچه های کنکوری 97 و پشت کنکور های امسال استفتده کنن
چون این صفر تا صد های امسالتون واقعا عالیه و حیفه تکمیل نشه و دوباره سال دیگه از سر گرفته بشه پس بهتره همین صفر تا صد های امسال رو تکمیل کنین و سال آینده هم بچه ها از همینا استفاده کنن
و شما هم دوباره به خودتون زحمت ندین
این نظر شخصی من بود
بازم ممنون آلای عزیز و خسته نباشید و خدا قوت به همه شما -
Marjan 77 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
faezenj ینی حتی اگه اون ساعت برگزاری همایش بصورت آنلاین به هر دلیلی نتونیم ببینیم هم میتونییم بعد همایش دانلود کنیم و ببینیم؟
خب در این صورت.آلا خودش هم میتونه تو سایت آپلودش کنه و ممکنه بعد همایش اونو تو سایت اپلود کنه؟؟؟؟
-
@javadm328 خدا کنه اینجوری بشه
-
@javadm328
فکر نکنم یه جا آقا سهراب گفته بودن ک توانایی گذاشتن همایشارو ندارن و حیات الا ب خطر میوفته -
فیزیک اتمی واسه شما باز میشه ؟!
-
Marjan 77 عزیزم ی روزه ک همه چی درست نمیشه ، مباحث اسون رو انتخاب کن مثلن فیزیک پیش ب جز فصل ۱ و ۲ با ی چن تا دیگه ک اسونن واسط خوب کار کن ، بقیه درسات هم عالی کار کن ، الان وقت نمیشه زیاد فیلم دید یا همشو خوند ، موفقیت حاصل درست کار کردنه ، من همایش اقای نادریان رو دیدم ، خیلی خوب بود ! اگه دوس داشتی ی چن قسمت ببین ! شاید واست خوب بود !
-
@دانش-آموزان-آلاء
از آقا سهراب راجع به نحوه ی ارسال جزوه ی همایش آنلاین مدت زمانش و اگه نرسیدیم به همایش به هر دلیلی چه اتفاقی میوفته سوال پرسیدم
جواب ایشون که لطف کردن و پاسخ دادن
[Sohrab Aboozarkhani Fard]
قبل از همایش میرسونیم دستتون.
فعلا قراره فایلش باشه، اما چند نفری دارند امکانات پست کشور رو بررسی می کنند اگه بتونیم با حفظ کیفیت و سرعت پست کنیم، می کنیم ولی قول نمی دیم.تصمیم این چیزا معمولا بعد از بسته شدن ثبت نام گرفته میشه.
مدت همایش مثل حضوریه 7 پذیرش هست، 7:30 شروع درسه
حالت وبیناره
ما هدفمون اینه که بچه ها استفاده کنند، برای کسانی که اینترنتشون مشکل پیدا می کنه قطعا راه حل جایگزین داریم.
یکیش می تونه ارسال لینک دانلود باشه.