Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
fatima.k28
نظر منم همینه! هرچقد که خودشون صلاح میدونن کم کنن! -
یه سوال دیگه هم دارم. تا کی مهلت ثبت نام واسه آنلاین هست؟ بعد برگذاری همایش هم میشه خرید؟
-
سلام ببخشید دوستان
استاد قسمت 6 اینه و عدسی رو توضیح دادن؟ -
سلام...چرا دینامیک حرکت دایره ای و نداره؟حرکت دایره ای واسه تجربیا هست اصلا؟
-
ببخشید میشه شرایط همایش آنلاین و بگین ؟؟گشتم پیدا نکردم
-
nazanin_gh
پست های قبلی رو یه نگاهی بندازی می بینی
شرایط خاصی نداره
برین سایت اردوطلایی همه چیز کامل توضیح داده شده -
ببخشید آینه ها تموم شد ...اگه تموم نمیشه پیش دو رو هم لطف کنید به موازاتش ببرید جلو ..میدونم استاد ..الان درگیر ..همایش .وو........ هستند ..ما هم اینجا ..هی اعتراض میکنیم .. فقط دیگه پیش 2 رو با آینه ها رو هم بگن من دیگه چیزی نمی خوام ...
-
nazanin_gh هست اما استاد فلن تدریس نکردن.تدریس میشه ولی نگران نباشین
-
-
sohrab درباره همایش انلاین توضیح نمیدین چجوریاس توی سایت چیزخاصی نگفتن.کلاس انلاین هس ینی ماهم همون موقع میبینیم اگ نت قطع شدبعدانمیشه دانلودکرد سیدی چیزی نمیدن زیستوثبت نام کردم بازنفهمیدم چی ب چیه @دانش-آموزان-آلاء
-
@آدمین
سلام بچه ها این سایت از فیلم الا استفاده می کند و رایگان در اختیار مردم میگذارد و نامی از الا نمی بره و میگه خودمان تهیه می کنیم
www.hkonkoor.com
یکی به آدمین برسانه پیگیری کند -
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@آدمین
سلام بچه ها این سایت از فیلم الا استفاده می کند و رایگان در اختیار مردم میگذارد و نامی از الا نمی بره و میگه خودمان تهیه می کنیم
www.hkonkoor.com
یکی به آدمین برسانه پیگیری کنددسرسی نداره که @ادمین
-
سلام.الان فیزیک دوم تموم شد؟
-
Farhad منم دیدم
-
صرفا گفتم اسمی از الا ببره ولی نمیدونم چی بشه خخ
-
مینااا
سلام همایش آنلاین هیچ تفاوتی با همایش حضوری نداره. ( تو حضوری، میاین اینجا، تو آنلاین از خونه یا کافینتی چیزی می بینید)تو آنلاین جزوه ی همایش بهتون داده میشه که موقع تماشای زنده ی همایش می تونید ازش استفاده کنید.
(با تبلت و گوشی و کامپیوتر و... میشه دید.)نمیشه منکر این شد که حضوری جو مثبتی داره، اما اگه هیچ جوره نمی تونید بیایید
( پسر هستید، یا شهرستان هستید و فامیلی تهران ندارید )
آنلاین به شما توصیه میشه.
ود راخر همایش لینک دانلود همای ش برای کسانی که ثبت نام کردن فرستاده میشههدف همایش جمع بندی 60% کنکوره که ان شاء الله به 50 الی 60% تست ها تسلط پیدا کنید
این پاسخ ادمین الا به سوال من که فک کنم جواب سوال شما هم باشه