-
ی مبحثی تدریس بشه ک بشه100درصد سوالاشو زد منطقی ترینش فصل8فیزیک پیش
-
این پست پاک شده!
hasan bolbol خب یه رای گیری در کانال بزارن اگ امکانش هست اینجا ک نمیشه یکی یکی کامنت هارو خوند :|
-
خيليا هستن که تلگرام استفاده نميکنن و نميتونن رای بدن اونجوری!
-
استاد اثر دوپلر و گرما رو تدریس کنید
farhadhamid29
اثر دوپلر در کانال استاد هست -
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان .
فک کنم لازم نیس اینجا کامنت بزاریم فقط باید یکی از اون سه تا عدد رو به اون شماره ای که پایین قرار دادن بفرستیم .
سوالم اینکه استاد کی خازن هارو تدریس میکنن؟؟ -
farhadhamid29
اثر دوپلر در کانال استاد هستmmgh244 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
farhadhamid29
اثر دوپلر در کانال استاد هستلینک بده پیدا نمیکنم
-
فک کنم لازم نیس اینجا کامنت بزاریم فقط باید یکی از اون سه تا عدد رو به اون شماره ای که پایین قرار دادن بفرستیم .
سوالم اینکه استاد کی خازن هارو تدریس میکنن؟؟مملی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سوالم اینکه استاد کی خازن هارو تدریس میکنن؟؟تدریس شده
-
یه فصلی بگین مثل فصل 8 پیش2 که بشه تمام سولاتشو زد و 100 زد
-
اثر دوپلر رو کی داره؟؟؟؟؟
-
یه فصلی بگین مثل فصل 8 پیش2 که بشه تمام سولاتشو زد و 100 زد
sohrab1999 موافقم و بعد ازون گرما.
-
جااااااااااااان هر کی دوست دارین به فیلمبردارتون بگین اینقدر بیش از اندازه رو تخته زوم نکنه چون واقعا اعصاب خورد کنه و حواس آدم پرت میشه اگه مقدار زوم کمتر باشه خیلی بهتر میشه موافقا کامنت بزارن من الان دارم فصل صوت رو میبینم واقعا فیلمبرداریش بده
-
جااااااااااااان هر کی دوست دارین به فیلمبردارتون بگین اینقدر بیش از اندازه رو تخته زوم نکنه چون واقعا اعصاب خورد کنه و حواس آدم پرت میشه اگه مقدار زوم کمتر باشه خیلی بهتر میشه موافقا کامنت بزارن من الان دارم فصل صوت رو میبینم واقعا فیلمبرداریش بده
alireza_j در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فیلمبرداری عالیه هیچ مشکلی نداره!!!
-
تدریس مبحث حرکت دایره ای و ماهواره و ترمودینامیک فراموش نشود!
-
این پست پاک شده!
-
فصل 8پیش استاد واجب تره >>>>>!!!
-
فیلم برداری عالی عالی هستش
خواهشا بچه ها نظر الکی ندین و بهونه نگیرین
فیلم برداری عالی عالی هستش و در واقه من با زوم کردن فیلم بردار موافقم
دست فیلم بردار های عزیز درد نکنه ممنون -
ghadremotlagh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوتای اولی تدریس شده ولی خیلی جزئی