Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
استاد عزیز ممنون
خیییییییییلی ممنون -
خواهشا یه کسی این قسمت 89 صوت اثر دوپلر رو بررسی کنه
خیلی لازمش دارم
سپاس فراوان -
sonsy در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ایشون ادمین کانال استاد هستن و میگن همچین چیزی امکان نداره حالا اون آقا حسن بل بل چی میگن این وسط؟چیز میگه
چرت و پرت -
آقای بلبل این راهی که میری رو ما خاکی شو خیلی وقت پیشا رفتیم عزیز
-
استاد پس فصل 8 پیش چی میشه توروخدا اونم بزارید
-
اقای طلوعی ما الان اخرهای سالیم این روزا معمولا فصول اخر مد نظرتون باید باشه چون ازمون ها هم از اونا میدن . منتظر ادامه فیزیک اتمی ....
-
دوستان جریان متناوب چی شد؟
-
این پست پاک شده!
-
hasan bolbol
چرا اسم آیدی شما اینجوریه؟>چرا عکس استادو گذاشتید؟ -
دوستان انشالله طی گفت و گوی شخصی و حضوری با استاد و نیز در تلگرام با خود استاد دقت کنید خود استاد (جاداره بگم این که ادمین استاد بوده و هستم و خواهم بود برام افتخار بزرگی بوده و هست وخواهد بود و این برای بعضی ها آرزو بوده و خواهم ماند من شخصا به استاد چنین پیشنهادی دادم چون رو سرمن حق دارند و من 3 سال چه در کلاس های عمومی و نیز در کلاس های خصوصی شاگرد کوچک استاد بودم و اعتقاد راسخ به کار استاد دارم و نیاز به کسب گواهی از هیچ ادمینی برای کارم ندارم و دارم انجام وظیفه و خدمت برا استاد میکنم و نیز این کار خوبی نیز که به فامیلی افراد بخندیم من اسم شریفم حسنعلی بلبلیان هست و به نام و اصالتم میبالم و افتخار میکنم که تونستم با کمک استاد در کنکور94 رشته تجربی رتبه 598 منطقه 3 را کسب کنم و در دانشگاه علوم پزشکی ساری مشغول تحصیل شوم)داشتم عرض میکردم طی تماس مستقیم با استاد از ایشان قول 90 درصد گرفتم که نهایتا تا شنبه فیزیک پیش پرونده اش بسته میشود و قسمت های نیمه تمام ترمیم میشود
با آرزوی موفقیت روز افزون شما آینده سازان این مرز و بوم کهن
-
دوستان انشالله طی گفت و گوی شخصی و حضوری با استاد و نیز در تلگرام با خود استاد دقت کنید خود استاد (جاداره بگم این که ادمین استاد بوده و هستم و خواهم بود برام افتخار بزرگی بوده و هست وخواهد بود و این برای بعضی ها آرزو بوده و خواهم ماند من شخصا به استاد چنین پیشنهادی دادم چون رو سرمن حق دارند و من 3 سال چه در کلاس های عمومی و نیز در کلاس های خصوصی شاگرد کوچک استاد بودم و اعتقاد راسخ به کار استاد دارم و نیاز به کسب گواهی از هیچ ادمینی برای کارم ندارم و دارم انجام وظیفه و خدمت برا استاد میکنم و نیز این کار خوبی نیز که به فامیلی افراد بخندیم من اسم شریفم حسنعلی بلبلیان هست و به نام و اصالتم میبالم و افتخار میکنم که تونستم با کمک استاد در کنکور94 رشته تجربی رتبه 598 منطقه 3 را کسب کنم و در دانشگاه علوم پزشکی ساری مشغول تحصیل شوم)داشتم عرض میکردم طی تماس مستقیم با استاد از ایشان قول 90 درصد گرفتم که نهایتا تا شنبه فیزیک پیش پرونده اش بسته میشود و قسمت های نیمه تمام ترمیم میشود
-
sonsy
سلام من زندگیم رو مدیون استادم و تا آخر عمر شاگرد ایشان بوده و هستم. -
hasan bolbol در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با آرزوی موفقیت روز افزون شما آینده سازان این مرز و بوم کهن
پیامتون همینجا مطالعه میشه نیاز به فرستادن پیام تو خصوصی نیس
من قضاوت نمیکنم ولی بدون مدرک هم اعتماد نمیکنم
روزخوش -
-