Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
دوستان یه سوال، آزمون های سنجش جایی گذاشته نمیشه تو سایتی کانالی چیزی؟ اجازه ی پخش نداره؟!
-
سلام دوستان میگم چون لینک جزوه رو فرستادن دیگه همراه با فیلم برامون نمیفرستن؟؟؟
-
shirinn در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان یه سوال، آزمون های سنجش جایی گذاشته نمیشه تو سایتی کانالی چیزی؟ اجازه ی پخش نداره؟!
سوالات سنجش حتی قبل از آزمون هم لو میره. تو کانال های تلگرامی موجود هست!
-
mohammadhassan جدا؟ من هرچی گشتم هیچ جا پیدانکردم. میشه آدرسه یه کانالی که گذاشته رو لطف کنید؟
-
این پست پاک شده!
-
http://konkur.in/45571/دانلود-آزمونهای-سنجش-سال-تحصیلی-94-95.html
اینم کل ازمون سنجش پارسال هست . -
دوستان من اصلا در حدی نیستم بخوام به دکتر بگم چیکار کنن!! ولی احساس نمیکنین جزوه همایش واسه این زمان یکم حجیمه؟؟؟ مخصوصا اینکه مقاومت-مغناطیس-القا-فیزیک اتمی-سینماتیک-دینامیک توش نیست؟؟؟؟؟
-
احتمالا فصل های دیگه رو میدن باز چون همش باید باشه
-
@javadm328 سلام منظورتون این روشه
-
جزوه همایش فقط 15 تا سوال رو فقط شامل میشه که
-
سلام بچه ها ممنون میشم بهم کمک کنین که واسه 20 درصد فیزیک در کنکور بخوام درصدم 20 بشه یعنی...
کدوم قسمتارو بخونم فقطم حفظی باشه فرموا اینا نمیتونم بخونم
اگه برای ریاضی هم بتونین کمکم کنین که کجاهارو بخونم که بتونم 20 درصد کنکورو بگیرم ممنون میشم
روزهای خوبی تا کنکور براتون آرزو میکنم -
D.r Esmaili در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها ممنون میشم بهم کمک کنین که واسه 20 درصد فیزیک در کنکور بخوام درصدم 20 بشه یعنی...
کدوم قسمتارو بخونم فقطم حفظی باشه فرموا اینا نمیتونم بخونم
اگه برای ریاضی هم بتونین کمکم کنین که کجاهارو بخونم که بتونم 20 درصد کنکورو بگیرم ممنون میشم
روزهای خوبی تا کنکور براتون آرزو میکنم -
Šàřà در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
همایش دکتر طلوعی برگزار شد؟؟؟
اونجوری که میدونم بله