Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
آقا یکی پیدا نمی شه به استاد بگن بابا جان چرا ازحرکت شناسی شروع کردین؟به خدای احد و واحد قسم بعد از عید شمار بسیار زیادی از بچه ها این مبحث را اصلا حذف می کنن اگه استاد بخوان این طوری پیش برن فکر کنم تازه بعد از عید دینامک را تمام کنن به خدا اکثر بچه ها دینامیک وحرکت شناسی را حذف می کنن خواهشا به استاد بگین بعد از حرکت شناسی سراغ پایه برن مثلا آینه یا گرما وفشار را درس بدن یا مدار هارا که هم آسونه وهم پر تست یا برن سراغ پیش دو که بیشتر جنبه حفظی داره این مباحث را تمام کنن بعد اگه وقت داشتن بیان دینامیک را توضیح بدن برای کسایی که می خوان صد بزنن این جوری حق کسی هم ضایع نمی شه
-
mohsen kazemi
دوست خوب استاد تجربشون از من و شما خیلی بیشتره
الان بچه ها سرحال تر هستن و....
مباحثی که ساده تر هستن رو میشه زود یاد گرفت اما این مباحث کار زیاد داره
و باید وقت گذاشت روش
از الان نباید به فکر حذف بود
شما اگه عجله دارید می تونید از فیلم های موجود روی سایت استفاده کنید -
mohsen kazemi
آدم باید بخونه ببینه چقد می تونه یاد بگیره نه که یه کاره بگه چون سخته حذفش کنم -
mohsen kazemi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
roz دلبندم شما می خوای فیزیک رو صد بزنی من صفرم خوبه آقا جون؟پنج انگشت که مثل هم نیست ولی این را بدان اکثر بچه ها حذف می کنن
اقای دلبند تر از جان
رز دانشجو است .....
قبلا فیزیک 70 زده ...فک کنم -
roz باشه خدا کنه شما سرحال باشید ویاد بگیرین ولی مطمئن باش فوج بسیار زیادی از بچه ها این دو مبحث را حذف می کنن
این کلمه .....فوج.......خیلی خوب بود منو یاد یه خاطره انداخ ......کلی خندیدم .... تشکر ....
-
roz دلبندم شما می خوای فیزیک رو صد بزنی من صفرم خوبه آقا جون؟پنج انگشت که مثل هم نیست ولی این را بدان اکثر بچه ها حذف می کنن
به نظرم با دبیرای دیگه ....خودت پایه یا پیش 2 رو شروع کن ...
شمام الان هر چقد بگی برنامه ها عوض نمیشه.....
خودتون بخونین مطمئن باش ضرر نمیکنی ....
البته اگه واقعن قصد حذف این دو مبحث از الان داری -
@بچه-مردم.m* منم همین را میگم خب ایشون همه را بایک چشم نگاه می کنن
-
@بچه-مردم.m* دوست عزیز شما سطح دبیر های دیگه رو با استاد طلوعی یکسان می پندارید؟
-
@بچه-مردم.m* دوست عزیز شما سطح دبیر های دیگه رو با استاد طلوعی یکسان می پندارید؟
دوست عزیز .....خوب میگین چیکار کنم ......پیشنهاد ندم ......باش هر کاری دوس دارین بکنین......من خودم اینجا یه بار یه بحث طولانی داشتم....جز توهین و قضاوت چیزی نصیبم نشد .....گفتم شمام بیخودی وقتت تلف نکن ....
با برنامه ما تنظیم نمیشه .... -
@بچه-مردم.m* شما درست می گین اما دوستان ؟آلایی دارن برای ما زحمت می کشن من گفتم زحماتشون از دست نره فقط همین اگه قرار باشه برم فیلم های سال گذشته را ببینم پس چرا دارن فیلم جدید ظبط می کنن چه کاریه؟همون سال قبلی ها هست دیگه
-
mohsen kazemi
دوست خوب
من فقط نظر خودم رو گفتم و به شما پیشنهاد دادم
خوبیه پیشنهاد اینکه که می تونید بشنوید و قبول نکنید
قطعا نظر شما هم توسط آلا خونده و بررسی میشه -
mohsen kazemiدوست عزیز این مطلبی که شما میگی یه مسعله سلیقه ایه...شما از کجا میدونین همه حرکت و دینامیک رو حذف میکنن من خیلیا رو میشناسم که اصلا نقطه قوتشون همیناس و این ها رو بهتر یاد میگیرن از جمله خود من!....
-
چرا نظرات من حذف میشن ! هاان ! دیگه نظر نمیدم
-
حمید ایرانی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ، خدا قوت استاد
جسارتا در جلسه دهم به هنگام نوشتن روابط برای فرمول نهم بجای دلتا t باید بنوسیم دلتا x
منظور جابجایی در t ثانیه آخر حرکت کند شونده میباشدکدوم نظرتون حذف شده؟
-
ghadremotlagh سلیقه ای نیست داداش اون کسایی که می گین نقطه قوت آنها حرکت شناسی است تعداد اندکی هستند من در کل می گم که بعد از مبحث حرکت شناسی دیگه نوبت ما ضعفاست
-
دوست عزیزی که میفرمایید مباحث حرکت و دینامیک نه ، الان تمامی کنکور های ازمایشی فعلا این مباحث به همراه زوج درس هایی چون ترمو دینامیک رو مد نظر دارن ، و بهتر اینه که ما هم خودمون رو با برنامه اموزشی آلا و کنکورهای ازمایشی وفق بدیم