Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
موسسات پولی و کلاهبردار کنکوری را دارید خوشحال می کنید با این حرفا ، الا چندین ساله رایگان داره کار می کنه ، منم همایش فیزیک شرکت کردم حتما مشکلی پیش اومده ، الا هرگز در حق هیچ کسی ظلم نکرده ، (( شکایت )) اونم از الا واقعا برای بعضی ها باید تاسف خورد ، فیلم ها میرسه اخرش شرمندگی برای بعضی ها میمونه که این حرفا رو میزنند فقط کمی صبر کنیم...
-
دوستان ادمین آلا دیروز گفت فردا جزوه وفیلم همایش و برای دلجویی ازمون بخاطره بدقولیه پیش اومده یه همایش شیمی از اقایی صنیعی با پست پیشتازمیفرستن. تافردا یا نهایتش پس فردا صبرکنید دیگه...
-
iman 1 این چه حرفیه! منم همایش ثبت نام کرده بودم! اولش یکم ناراحت شدم اونم بخاطر اینکه برنامم بهم ریخته بود! بعد بهشون حق دادم بالاخره اتفاقه ممکنه پیش بیاد! فدا سرشون حالا دو سه روز اینور اونور! فردا که کنکور نیست!
-
دوستان این آقای صنیعی که شیرین خانم گفتن کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
#تدریس #فیزیک جلسه 127 ترمودینامیک (قسمت دوم)
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/6202
@alaa_sanatisharif
-
-
سایتk96.irهمون سایت اردو طلایی رو میگن؟
-
دمشون گرم
-
آلا رقابت نمی کند.. رقابت می آفریند