Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
از تیم الا هم ممنون میشم این قسمت ارسال نظر رو تعطیل کنند متاسفانه این اطهار نظر ها رو وقتی میخونیم واقعا نا امید میشیم ، فقط همون پیجی که برای تشکر و قدردانی و نوشتن جمله ای خاص برای اساتید هست کافیه ، متشکرم
-
بهاره
مرسی من خیلی وقته تو الا هستم فقط امروز برای همین بحث عضو شدم ولی بحث من اینه ک استاد ک دارن تدریس میکنن ی مبحثی رو تدریس کنن ک درحال حاضر بشه ازش استفاده کرد -
هیچی دیگه اینجا رو رایگان دیدید هر کدوم یه ساز میزنید باید برید کلاسای بیرون با هزینه های انچنانی تا قدر اینجا رو بدونین
-
سلام دوستانمن واقعا توی این فیزیک مشکل دارم ی جلسه فیزیک که استاد تدریس میکنن 2 ساعت دقیق طول میکشه !خیلی در فیزیک ضعف دارم و اعتماد بنفس کافی درش ندارم چون خیلی چیزاش ریاضی و من در ریاضی مشکلاتی دارم که دارم با اقای امینی راد پیش میام حالا موندم با فیزیک چکار کنم:(
کمکم کنین -
@pershia در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بهاره
مرسی من خیلی وقته تو الا هستم فقط امروز برای همین بحث عضو شدم ولی بحث من اینه ک استاد ک دارن تدریس میکنن ی مبحثی رو تدریس کنن ک درحال حاضر بشه ازش استفاده کردنگرانیتون قابل درک
اما باور کنین ....
هر کس یه چیز میگه ...
یکی میگه کلن دو فصل اول پیش بیخیال شین
یکی میگه از پیش 2 شروع کنین
یکی میگه از پایه شروع کنین
یکی میگه اتفاقا 2 فصل اول پیش بیخیال شین
لطفا خودتونو بزارین جای دبیر
شما باشین حرف کیو گوش میدین ؟؟؟؟
از طرفی این نظر من .....با این سرعت کم تو قرار دادن فیلما من فک نمیکنم به موقع تموم شه
پس خودتون دس به کار شین و یه سری فصلا رو بخونین ....
حالا شده یا از دبیرای پارسال یا کتاب تست یا جزوه ی دوستاتون
من الان خودم 2 3 4 5 پیش با چن فصل از پایه رو خوندم ...هم تشریحی هم تستی
بهتر برنامه ی خودتونو برین جلو تا اخر سر سر نرسیدن درسا الا شرمنده نشه -
-
جزوه دست نویس دکتر طلوعی تا جلسه شانزدهم کامل اگه زیاد خوب نشده ، ببخشید دیگه
-
حمید ایرانی چه قدر تمیز و خوبه
ممنون
پرینتش میگیرم -
@_Mr.Gentleman_ در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستانمن واقعا توی این فیزیک مشکل دارم ی جلسه فیزیک که استاد تدریس میکنن 2 ساعت دقیق طول میکشه !خیلی در فیزیک ضعف دارم و اعتماد بنفس کافی درش ندارم چون خیلی چیزاش ریاضی و من در ریاضی مشکلاتی دارم که دارم با اقای امینی راد پیش میام حالا موندم با فیزیک چکار کنم:(
کمکم کنینفقط میتونم یه چیز بگم
1 تمرین
2 حذف
اگه گزینه اول انتخاب کردین .....بدونبن الان هر جلسه 2 ساعت طول بکشه میارزه به اینکه عید بگین کلن فیزیک رو میذارم کنار
اگه گزینه 2 رو انتخاب کردین مجبورین به یه درصدی رضایت بدین ویه سری مباحث خاص بخونین
که البته معلوم نیس شانس شما امسال این مباحثی که خوندین اسون یا سخت
البته اگه تواناییش رو دارین یه معلم خصوصی بگیرین که با هاتون کار کنه یا کلاس کنکور برین .....خیلی کمک میکنه -
سلام جلسات بعدی فیزیک دکتر طلوعی کی میان؟
-
A.H daryanavard سلام
چند پست بالاتر رو بخونید -
خواهش میکنم
-
حمید ایرانی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خیلیی مرتب و تمیز و خوانا است (از پسرا بعیده! ^_^)
دستتون درد نکنه
خدا خیرتون بده
من هم پرینت میگیرم. -
سلام.اقای حمید ایرانی خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدن وجزوات دراختیار گذاشتین.
-
@pershia در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مدیران الا لطفا پیگیری کنید یک مبحثی تدریس بشه ک ب درد همه بخوره حداقل نظر سنجی چیزی بزارید
سلام بزرگوار، ما که هنوز اعلام نکردیم فصل بعدی چی می خوایم درس بدیم، اما فصل بعد همیشه اینطور تعیین میشه با توجه به تجربه ی دبیر.
الحمدالله دبیران ما هم سابقه ی خیلی طولانی در امر تدریس تو بهترین مدارس تهران و استان های دیگه رو دارند، لذا نگران نباشید.اما کی نظر سنجی گذاشته میشه ؟ وقتی دبیر بگه بین این دو مبحث فرقی نداره کدوم رو شروع کنم
-
جلسه ی ششم
مدت زمان حدود30 دقیقه!
حل تست 9 تا 19 مطابق جزوه ی (116 تست برای فهم کامل حرکت شناسی) مطابق با ص 2 تا ص4 جزوه
استاد به جای تست 14 و 15 جزوه خودشان دو تست جایگزین را ارائه میدهند و حل میکنند
تست9)نموداری وتحلیلی مطلوب مساله مقایسه ی سرعت متوسط بین 3 متحرک(نمودار X_T)
تست10)نموداری و تحلیلی و مطلوب مساله مقایسه ی سرعت و شتاب 3 متحرک (نمودار V_T)
تست 11)تست خوب! مطلوب مساله اندازه ی سرعت در لحظه ی عبور متحرک از مبدا (با توجه به معادله ی حرکت)
تست 12)به دست آوردن شتاب در X=4 با توجه به معادله ی V بر حسب x و نه بر حسب زمان!!!(راهبرد حل متفاوت)
تست13)مشابه تست 12
تست 14) خوب و مهم! استاد خودشان این تست را بر روی تابلو نوشتند و در جزوه موجود نیست .مطلوب مساله سرعت متوسط متحرکی در ثانیه ی nام با توجه به معادله ی سرعت
تست15)این تست را نیز استاد جایگزین کرده اند(سراسری ریاضی 89) تست خوبی است!
نموداری و مطلوب مساله مدت زمانی که متحرک در خلاف جهت محور x ها حرکت کرده
تست16)نموداری و تحلیلی ومطلوب مساله دفعات تغییر جهت متحرک
تست 17)نموداری و تحلیلی ومطلوب مساله بازه ی زمانی که متحرک در جهت محور xها بوده(مهم)
تست18)نموداری و تحلیلی ومطلوب مساله بازه ی زمانی که حرکت متحرک با توجه به شرایط مساله کند شونده بوده(مهم)
تست 19)نموداری و تحلیلی ومطلوب مساله جمله ی صحیح گزینه ها مربوط به تغییر جهت و علامت شتاب و کند شونده و تند شونده بودند -
خواهش میکنم واقعا لطف دارید و شرمنده کردید منو حتما تکمیل میکنم جزوه دکتر طلوعی رو و در سایت قرار میدم ، از اینکه نظر دادید متشکرم
-
خواهش میکنم واقعا لطف دارید و شرمنده کردید منو حتما تکمیل میکنم جزوه دکتر طلوعی رو و در سایت قرار میدم ، از اینکه نظر دادید متشکرم
مرسی شما لطف کردین خیلی ممنون میشم جلسات بعدی رو هم بزارین
-
عالیه مرسی بابت زحماتت حمید جان .بقیه رو هم اگه تونستی بذار .بازم مرسی
uh