Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
چرا الکتریسیته ی ساکن اخه؟؟؟؟؟؟توی ازمون گزینه دو و قلم چی ک ب کار نمیاد کاش از فیزیک دو شروع میکردن استاد ک هم به گزینه دو و قلم چی بخوره
-
@pershia در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چرا الکتریسیته ی ساکن اخه؟؟؟؟؟؟توی ازمون گزینه دو و قلم چی ک ب کار نمیاد کاش از فیزیک دو شروع میکردن استاد ک هم به گزینه دو و قلم چی بخوره
مگه شما برنامه رو چطوری نگا کردی ؟!! اتفاقا 2تا ازمون اول قلمچی از الکتریسیته ساکن سوال میده
-
خب دقیقا مشکل اینجاست ک ازمون اول تموم شده و ازمون بعدی هم که این هفتس ک تدریس ب ازمون نمیرسه و همه هم ک قلم چی نمیرن
-
@pershia میتونن از فیلم های سال قبل استفاده کنن تا مشکلی ب وجود نیاد ... فیلم های سال قبل کاملا
-
zahra1303 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@pershia میتونن از فیلم های سال قبل استفاده کنن تا مشکلی ب وجود نیاد ... فیلم های سال قبل کاملا
اگ اینجوریه پس اصن استاد طلوعی تدریس نکنن برن سالا قبلو ببیین بچه ها
-
این ی سبک جدیده ک آلا امسال در پیش گرفته بچه ها با هر کدوم راحتن میتونن پیش بیان .. بعضی ها امسال هم از تدریس های پارسال استفاده میکنن .. مشکلی نیس
-
این ی سبک جدیده ک آلا امسال در پیش گرفته بچه ها با هر کدوم راحتن میتونن پیش بیان .. بعضی ها امسال هم از تدریس های پارسال استفاده میکنن .. مشکلی نیس
این نمیشه ک باید الا ی جوری پیش بره ک همه بتونن استفاده کنن وقتی الکتریسیته ب کاری نمیاد چرا باید تدریس بشه؟
-
این نمیشه ک باید الا ی جوری پیش بره ک همه بتونن استفاده کنن وقتی الکتریسیته ب کاری نمیاد چرا باید تدریس بشه؟
این چ حرفیه کی گفته الکتریسیته ب کار نمیاد ؟ اتفاقا تصمیم ب جایی گرفته شده ... در ثانی ما هدفمون کنکوره بالاخره ک باید تدریس بشه ..
خداروشکر بچه ها اینجا همگی قدردانن و دارن ب خوبی از این مجموعه استفاده میکنن
جز ی سری اغتشاشگر ک در صدد ب هم زدن جو خوب این مجموعه هستند ... -
مدیران الا لطفا پیگیری کنید یک مبحثی تدریس بشه ک ب درد همه بخوره حداقل نظر سنجی چیزی بزارید
-
zahra1303
اول شما یادبگیر درست صحبت کن
دوم درحال حاضر ب کار نمیاد الکتریسیته -
دوستان این موضوع اصلا قابل بحث نیست. چون خود استاد با اینهممه سابقه تدریس مسلما از من و شما بیشتر میدونه که کی چیو تدریس کنه.
-
سلام ...اول اینکه به جمع آلایی ها خوش اومدید ...دوما در مورد فیزیک اگه به فیلمای یه مبحثی احتیاج دارید که آقای طلوعی هنوز تدریس نکردن , تدریس آقای کازرانیان و فدایی فرد به طور کامل تو سایت هست شما فیلمای مربوط به اون فصل رو از یکی از دبیرا باسلیقه خودت دانلود کن و ببین هیچ مشکلی پیش نمیاد بالاخره فیزیک تغییری نداشته دبیرا هم همه عالی هستن ...
-
سلام من با برنامه الا پیش میرم و مطمعنم که با الا میتونم فیزیک رو صد بزنم متشکرم همین
-
از تیم الا هم ممنون میشم این قسمت ارسال نظر رو تعطیل کنند متاسفانه این اطهار نظر ها رو وقتی میخونیم واقعا نا امید میشیم ، فقط همون پیجی که برای تشکر و قدردانی و نوشتن جمله ای خاص برای اساتید هست کافیه ، متشکرم
-
بهاره
مرسی من خیلی وقته تو الا هستم فقط امروز برای همین بحث عضو شدم ولی بحث من اینه ک استاد ک دارن تدریس میکنن ی مبحثی رو تدریس کنن ک درحال حاضر بشه ازش استفاده کرد -
هیچی دیگه اینجا رو رایگان دیدید هر کدوم یه ساز میزنید باید برید کلاسای بیرون با هزینه های انچنانی تا قدر اینجا رو بدونین
-
سلام دوستانمن واقعا توی این فیزیک مشکل دارم ی جلسه فیزیک که استاد تدریس میکنن 2 ساعت دقیق طول میکشه !خیلی در فیزیک ضعف دارم و اعتماد بنفس کافی درش ندارم چون خیلی چیزاش ریاضی و من در ریاضی مشکلاتی دارم که دارم با اقای امینی راد پیش میام حالا موندم با فیزیک چکار کنم:(
کمکم کنین -
بهاره
مرسی من خیلی وقته تو الا هستم فقط امروز برای همین بحث عضو شدم ولی بحث من اینه ک استاد ک دارن تدریس میکنن ی مبحثی رو تدریس کنن ک درحال حاضر بشه ازش استفاده کردنگرانیتون قابل درک
اما باور کنین ....
هر کس یه چیز میگه ...
یکی میگه کلن دو فصل اول پیش بیخیال شین
یکی میگه از پیش 2 شروع کنین
یکی میگه از پایه شروع کنین
یکی میگه اتفاقا 2 فصل اول پیش بیخیال شین
لطفا خودتونو بزارین جای دبیر
شما باشین حرف کیو گوش میدین ؟؟؟؟
از طرفی این نظر من .....با این سرعت کم تو قرار دادن فیلما من فک نمیکنم به موقع تموم شه
پس خودتون دس به کار شین و یه سری فصلا رو بخونین ....
حالا شده یا از دبیرای پارسال یا کتاب تست یا جزوه ی دوستاتون
من الان خودم 2 3 4 5 پیش با چن فصل از پایه رو خوندم ...هم تشریحی هم تستی
بهتر برنامه ی خودتونو برین جلو تا اخر سر سر نرسیدن درسا الا شرمنده نشه -