Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام ببخشید من جلسه 20 رو با کیفیت متوسط دانلود کردم آخرای تست 6 ینی تقریبا تو 26 دیقه دیگه نداد بقیه شو میخواستم بگم امکانش هست دوباره بذارید یا اینکه اگه کیفیت بالا سالمه همون رو دانولد کنم
-
بچه اگه جزوه الکتریسته کسی نوشته اگه میشه عکس بگیر یا اسکن کنه به این ایمیل بفرسته خیلی ممنون میشم
negarnaderi112@gmail.com -
جلسه ۲۵
عنوان :تدریس قانون کولن
*بیان قانون کولن
۱-رابطه ریاضی قانون کولن
۲-بررسی واحد کمیت های موجود در رابطه کولن(نیروF،بارq،فاصلهr،ثابت کولنk و ضریب گذردهی الکتریکی)
۳-بررسی نمودارهای: نیرویF بر حسب بارq و نیرویF برحسب فاصلهr*بررسی نکات مربوط به قانون کولن
۱-متناسب بودن نیروی کولن با حاصلضرب اندازه بار دو ذره باردار و داشتن رابطه معکوس با مجذور فاصله بین آن ها
۲-تکنیک ۹۰: اگر بارها برحسب میکرو کولن و فاصله بر حسب سانتی متر در رابطه قرار گیرند،کافیست به جای kعدد۹۰جایگذاری شود،در اینصورت نیرو برحسب نیوتون به دست خواهد امد و محاسبات سریعتر انجام می پذیرد.*بررسی نقطه کور میدان های الکتریکی که در آن برایند نیروها یا میدان ها صفر می شود،به دو طریق تستی و مفهومی.
*حل ۴تست
تست های حل شده در کلاس:
۱-دوبار هم اندازه و ناهمنام در فاصله مشخصی از یکدیگر قرار دارند.اگر ۱۰٪ یکی از بارها را کم کرده و به بار دیگری اضافه کنیم،اندازه نیروی متقابل بارها چگونه تغییر می کند؟
۲-دو بار هم نام q=12 میکروکولن و qَ در فاصله r به یکدیگر نیروی F وارد می کنند.اگر ۲۵٪ از بار q را برداشته و به بار qَ اضافه کنیم و همچنین فاصله بین دو بار را نصف کنیم،نیروی کولنی بین آن ها ۵برابر می شود.بار qَ چند میکرو کولن است؟
۳-دو کره فلزی مشابه دارای بارهای الکتریکی q=5میکروکولن و qَ=15میکروکولن در فاصله r نیروی Fبر یکدیگر وارد می کنند.اگر این دو کره را در یک لحظه با یکدیگر تماس دهیم به طوریکه فقط بین دو کره انتقال بار صورت گیرد و مجدداً به همان فاصله قبلی برگردانیم ،نیروی دافعه دو کره چگونه تغییر می کند؟
۴-دو بار الکتریکی نقطه ای q=4میکرو کولن و qَ=36میکرو کولن در فاصله ۳۰ سانتی متری از هم ثابت شده اند.بار ًq را در چند سانتی متری از بار q و روی خط واصل دو بار q و qَ قرار دهیم تا به حالت تعادل بماند؟زمان : ۳۵ دقیقه
-
a s در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام و ممنونم از شما بابت نوشتن ریز مبحث این جلسه
دستتون درد نکنه
-
alireza_ysf75
سلام.خواهش می کنم. -
سلام . ببخشید جلسه ی اول رفع اشکال شد ؟؟
-
قسمت 22 هم کیفیت متوسطش خرابه دانلود کردم تموم شد ولی اومدم نیگا کنم تا دقیقه پنجم میده دیگه بقیه رو نشون نمیده
-
Masoumeh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قسمت 22 هم کیفیت متوسطش خرابه دانلود کردم تموم شد ولی اومدم نیگا کنم تا دقیقه پنجم میده دیگه بقیه رو نشون نمیده
من آنلاین پخش کردم مشکلی نداشت پس همانطور که یکی از آلایی ها فرمودند برای دانلود با گوشی از ADM استفاده کنید و برای دانلود با کامپیوتر از IDM استفاده کنید!
-
استاد فقط سوم سومو انشالله تموم کن
حال کنیم -
سلام،میشه پاسخ های کلیدی تست های حرکت شناسی رو هم قرار بدید؟ممنون
-
سلام تکنیک برعکس جلسه چندمی هس؟
-
mohammadqolami در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام تکنیک برعکس جلسه چندمی هس؟
جهت اطلاع از موارد این چنینی به ریز مباحث درس مراجعه کنین
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/11/26/
روی لینک هر جلسه که کلیک کنین توضیحات قابل مشاهده است (خیلی خوبه مگه نه؟) -
سلام من که اصلا فیزیک بلد نیستم با تدریس استاد طلوعی نتیجه میگیرم؟
-
t.mohammadmahdi1999gmail.com در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام من که اصلا فیزیک بلد نیستم با تدریس استاد طلوعی نتیجه میگیرم؟
سلام برای رسیدن به جوابتون میتونید چند جلسه ببینید و تست بزنید و نتیجه رو بررسی کنید
دیگر تدریس های فیزیک هم میتونید ببینید تا سبک مورد نظرتون رو پیدا کنید و ان شا لله به نتیجه برسید -
mohammadqolami جلسه دهم هست دوست من
-
roya18 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام .
دوستان حرکت شناسی رشته ریاضی دیگه تموم شده؟ فیلماش کاملا؟
ممنونسلام
بله کاملا تموم شده.
تو ریزمباحث فیلما گفته شده چه مباحثی تدریس شده. میتونید از اونا هم اطلاعات مورد نظرتونو به دست بیارید.
موفق باشید -
سلام.
استاد طلوعی همش تست حل خواهد کرد برا الکتریسیته ساکن؟؟
تکنیک نمیگه؟
@دانش-آموزان-آلاء