Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام
بنده تست های مربوط به قانون کولن را تا قبل میدان الیکتریکی همرو از کتاب موضوعی ای که دارم به حل رسانده ام و نکته ای که وجود داره بیشتر سوال ها که درش بردارها درگیر میشه و مفهومی میشه یه چیزی حدود یه صفحه جا میگیره برای حل کردنش و پر از محاسبات و تحلیل نیازه برای حل کردنش !
در حل کردن سوال شکی نیست اما زمان بر است !
لطفا از آقای طلوعی بپرسید ایا این طبیعیه و درسته که سر جلسه کنکور برای این سبک سوالا وقت بزایم یا نه؟
ممنون -
amirreza_rahmani به نظر من وقت بزارید ! البته اگه بیاد !
-
amirreza_rahmani
فک نمیکنم به این حدی که شما میگین باشه
سوالایی که بردار توشه اکثرا تو یه تیپ سوالن و هی تکرار میشن
شما باید یه سری از این حالات های برداری رو حفظ کنین نه محاسبه !!!
فقط حالت های برداری خاص رو حفظ کنین که تو 80 درصد تستا میاد ینی شایدم بیشتر
اما سوالای اسونین حیف نزدنشون -
@_Mr.Gentleman_
من دیدن فیلما تقریبا 45 دقیقه طول می کشه چون هم جزوه می نویسم همم تستایی که استاد حل می کنه، قبل ایننکه حل کنن پاز می کنم خودم حل می کنم.
بعد هر قسمتیم که دیدم، مثلا همین الکتریسته ساکن، می رم تستای مربوط به همون رو تو گاج می زنم. برا من که خیلی موثر بوده.
فک کنم هر مبحث دیدن با تستاش 1.5 طول بکشه. البته بسنگی به تعداد تستاشم داره دیگه من بطور میاگین گفتم.
ولی بعدش حتما تست رو بزنیدد، چون مطالب تو ذهنتون تثبیت می شه. من واسه حرکت نمیزدم، اما تصمیم گرفتم بزنم، این دو قسمت الکتریسته ساکت زدم، خیلی خوب فهیدم. -
-
faezenj هر فیلم واسه من حدود 1 ساعت طول میکشه چون منم جزوه مینویسم ولی تست نمیزنم
-
سلام
استاد دینامیک رو کی شروع میکنن؟ -
جلسه 26
زمان: 21:12
حل 3 تست الکترسته ساکن از مباحث تدریس شده.
تست1: در شکل زیر برآیند نیروهای الکتریکی وارد برهریک از بارها نقظه ای صفر است. q/q3 کدام است؟(سراسری تجربی 93)تست2. (سراسری ریاضی 89) : سه بار نقطه ای مطابق شکل در جای خود ثابت شده اند. برایند نیرو های که بارهای q1 12 بر بار q3 وارد می کنند. موازی با قاعده مثلث است. بار q2 چند میکرکولن است؟
(حل به دو روش تستی و تشریحی، ارائه دو نکته تستی)تست3. (سراسری) بارهای q و Q مطابق شکل در 4 راس مربع قرار دارند. اگر برایند وارد بر بار Q صفر باشد، نسبت Q/q کدام است؟
(حل به روش تستی و ارائه نکته تستی) -
سلام,خواهش میکنم یکی جواب منو بده,دینامیک کی تدریس میشه؟
-
KingAlireza7277 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام,خواهش میکنم یکی جواب منو بده,دینامیک کی تدریس میشه؟
سلام
بارها اعلام کردیم ک هروقت استاد صلاح بدونن مبحثی رو شروع میکنن
الان هم صلاح دونستن مبحث الکتریسیته رو تدریس کنن -
آقا خداییش به استاد بگید جزوه ی حرکت شناسی و الکتریسیته ساکن رو در اختیارتون بذارن بذارید رو سایت آخه اینطوری باید دوبار فیلمو دید تا متوجه شد یه بار فقط باید بنویسی یه بار گوش کنی چی میگن البته شاید من اینطوریم ولی خب حالا شما یه سؤالی ازشون بکنید
-
تو رو خدا رسیدگی کنین
کیفت متوسط و ۳۶۵ قسمت اول الکتریسته
خرابه
یکی رسیدگی کنه
باش تشکر از الا -
erfan-fatehi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
تو رو خدا رسیدگی کنین
کیفت متوسط و ۳۶۵ قسمت اول الکتریسته
خرابه
یکی رسیدگی کنه
باش تشکر از الاسلام الان زدم دانلود کنه مشکلی نداشت !
از IDM استفاده میکنید برای دانلود ؟
-
قسمت اولش ؟
مطمعنی
اخه من باIDM دانلود کردم -
آقای ایرانی عزیز بقیه جزوات رو هم قرار میدید؟