Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام.ببخشید یه سوال داشتم اونم این که فیزیک چی کتابی خوبه مطالعه کنم؟؟؟؟
الان گاج نقره ای دارم -
-
amir77
گاج نقره ای خیلی خوبه -
-
جزوه ی جلسات رو گذاشتم تو این تاپیک ک دسترسی بهش راحتر باشه اگه خواستین
http://forum.alaatv.com/topic/2327/جزوه-تدریس-فیزیک-استاد-طلوعی -
دوستان اگر در سایر دروس هم این کار ها انجام بشه سایت الا به خفن ترین حالت ممکن در میاد.خواستم با خودم شروع کنم ولی دیدم چنین خط زیبایی که ندارم هیچ بلکه باید چند جلسه ای صوت ضبط کنم و همراه جزوه بزارم تا دوستان تازه بتوانند بخوانند که این علامات شبیه میخ(استعاره از خط میخی)چیست و مفهومشان چیست و کاربردشان در دروس مختلف و قسمت های مختلف چگونه هست به همین خاطر امیدوارم که جوانان این راه را ادامه دهند
-
#تدریس #فیزیک جلسه 16- حرکت شناسی(قسمت 16)
سقوط آزاد (قسمت دوم)
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5391
@alaa_sanatisharif
-
ahmadreza در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام. دوستان نمیدونید کدوم یک از استاد ها در سطح بالاتری کار میکنن؟ استاد طلوعی یا استاد فدایی فرد؟
سوال کلیه .مثل این میمونه بگی کتاب کاج فیزیک یا خیلی سبز یا نشر الگو یا قلم چی؟
اینا فقط وسیله هستن تو خودت باید ببینی با کدوم وسیله راحت تری و نتیجه بخشه.
من دوستی داشتم متنفر بود از اینکه با ماشین شاسی بلند سفر بره میگفت من عاشق اینم سفر رو با پژو برم.خب ایشون نظرش اونطوری بود.در حالی که من خودم بهش گفتم دیوانه ای .
شما هم دنبال دهن مردم نباش.ببین با هر چی راحت تر و یا به عبارتی بهتر یاد میگیری و بهتر نتیجه میگیری و این حاصل نمیشه مگر تو تست زنی ها و ازمون های ازمایشی ک