-
واقعا مث اینکه بعضیا یادشون رفته الا داره رایگان ویدیو میزاره
حتی اگه همین الان سایتو جمع کنه یا دیگه فیلم نزاره هیچ حقی نداریم چیزی بگیم و نبایدم بگیم
خدا رو شکر کنید... حالا امسال فلان مبحث ضبط نشده از استادا دیگه پارسال ببینی چی میشه خو؟؟ -
حتی اگه همین الان سایتو جمع کنه یا دیگه فیلم نزاره هیچ حقی نداریم چیزی بگیم و نبایدم بگیم
خدا رو شکر کنید... حالا امسال فلان مبحث ضبط نشده از استادا دیگه پارسال ببینی چی میشه خو؟؟mehdi7899 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خدا رو شکر کنید... حالا امسال فلان مبحث ضبط نشده از استادا دیگه پارسال ببینی چی میشه خو؟؟دوستان به جای اینکه به مبحث و مطلب وابسته بشند.به جاش به معلم و سال تدریسش وابسته هستند...
شاید تنها نقطه قوت ما اینه که اینطوری نیستیم...... -
دلسوزی ، تلاش و کوشش بی نظیر گروه آلاء را در تعلیم و تربیت و انتقال معلومات و تجربیات ارزشمند در کنار برقراری رابطه صمیمی و دوستانه با دانش آموزان و ایجاد فضائی دلنشین برای کسب علم و دانش و درک شرایط دانش آموزان حقیقتاً قابل ستایش است اینجانب بر خود وظیفه میدانم از زحمات و خدمات ارزشمند شما صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم از خداوند متعال سلامتی ، موفقیت و شادمانی را برایتان مسئلت دارم
ازطرف ارادتمندان آلاء -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
بچه ها کسی هست تا الان بستش رسیده باشه دستش؟
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...