شمام اره؟😑
-
بچه ها راستشو بگین.شمام عاشق استاد موقاری هستین؟😝بابا به خدا یه دونست من که عاشقشم شما چی؟😍
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحاله😄من مامانم خندش میگیره وقتی استاد ادا بچه ها درمیاره میگه اقااا
-
بچه ها راستشو بگین.شمام عاشق استاد موقاری هستین؟😝بابا به خدا یه دونست من که عاشقشم شما چی؟😍
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحاله😄Fateme Sh 0 آرررررررررررره 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️البته عشق دانش آموزیا😅❤️❤️❤️❤️❤️
-
Mahdieh Soleimany 😂😂😂آخخخ دقیقا بعضی وقتا یهو حواسم پرت میشه،اصلا انگار متوجه میشه حواسمون پرت شده،یهووو گوووش کنن،حواسستتت هست..
@infinitie-a در شمام اره؟😑 گفته است:
Mahdieh Soleimany 😂😂😂آخخخ دقیقا بعضی وقتا یهو حواسم پرت میشه،اصلا انگار متوجه میشه حواسمون پرت شده،یهووو گوووش کنن،حواسستتت هست..
دقیقاً 😂
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحاله😄Fateme Sh 0 عاشق ن!اما از قدرت بیانشون خوشم میاد...برام قابل احتراما و قطعا یکی از آدمای باارزش زندگیم هستن
اگ ب جایگاهی برسم تااخر عمرم مدیون ایشون و دیگر اساتید و بروبچ الا هستم -
من مامانم خندش میگیره وقتی استاد ادا بچه ها درمیاره میگه اقااا
fatemeh feridooni
😂😂😂من خودم خندم میگیره -
Fateme Sh 0 آرررررررررررره 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️البته عشق دانش آموزیا😅❤️❤️❤️❤️❤️
@haniehno
منظور منم همون بود 😂 -
Fateme Sh 0 عاشق ن!اما از قدرت بیانشون خوشم میاد...برام قابل احتراما و قطعا یکی از آدمای باارزش زندگیم هستن
اگ ب جایگاهی برسم تااخر عمرم مدیون ایشون و دیگر اساتید و بروبچ الا هستممهشید غضنفرآبادی
انشاالله میرسی -
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحاله😄Fateme Sh 0 من چون دوازدهمم وقتی کلیپ های دهم یازدهم را میبینم یه جاهاییش یه سری نکاتی میگن که قبلا تو کتابم نوشتم بعد دیگه وارد جزوه ایشون نمیکنم و خیلی ریلکس تدریسشون را میبینم بعد همون موقع ایشون میگن : اینایی که دارم میگم نکتسا روضه نمیخونم اینجوری نشستی نگاه میکنی 😅😅
بعد کلیپ را نگه میدارم یه دل سیر میخندم و نکتشون را مینویسم
ایشون به معنوی واقعی کلمه استاد هستند😍😍 -
Fateme Sh 0 من چون دوازدهمم وقتی کلیپ های دهم یازدهم را میبینم یه جاهاییش یه سری نکاتی میگن که قبلا تو کتابم نوشتم بعد دیگه وارد جزوه ایشون نمیکنم و خیلی ریلکس تدریسشون را میبینم بعد همون موقع ایشون میگن : اینایی که دارم میگم نکتسا روضه نمیخونم اینجوری نشستی نگاه میکنی 😅😅
ایشون به معنوی واقعی کلمه استاد هستند😍😍@mitra-ism-rahmani
😂😂😂😂 -
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحاله😄من که لذت میبرم ، از تماشای ، کلیپ های تدریسشون ، و واقعا بعضی جاها با شوخی های بامزشون خوندم میگیره ، و همیشه، آرزوی بهترینها براشون دارم ، 💝💝💝💝
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحاله😄Fateme Sh 0 در شمام اره؟😑 گفته است:
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحاله😄یکی از خوبای روزگاره.معلم زیست ما همه چی بلده غیر زیست..
-
Fateme Sh 0 در شمام اره؟😑 گفته است:
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحاله😄یکی از خوبای روزگاره.معلم زیست ما همه چی بلده غیر زیست..
Mahdi Mm
😂 -
Mahdieh Soleimany یه دونست تو دنیا استادمون
fatemeh feridooni بهترینه همه ی اساتید سایت الا یه دونن
-
Fateme Sh 0 من چون دوازدهمم وقتی کلیپ های دهم یازدهم را میبینم یه جاهاییش یه سری نکاتی میگن که قبلا تو کتابم نوشتم بعد دیگه وارد جزوه ایشون نمیکنم و خیلی ریلکس تدریسشون را میبینم بعد همون موقع ایشون میگن : اینایی که دارم میگم نکتسا روضه نمیخونم اینجوری نشستی نگاه میکنی 😅😅
ایشون به معنوی واقعی کلمه استاد هستند😍😍@mitra-ism-rahmani دقیقا استاد پویان نظرم جدیدا میگه لالایی برات نمیگما
-
Fateme Sh 0 آرررررررررررره 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️البته عشق دانش آموزیا😅❤️❤️❤️❤️❤️
@haniehno هممون عشق استاد دانشجویی داریم بهشون اگر یه روزی به ارزوم برسم شک نکنید با دسته گل میرم مدرسشون برا تقدیر از اساتید عزیز الا
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحاله😄 -
Fateme Sh 0 درعالی بودن ایشون که حرفی نیس
من وقتی فیلماشونو میبینم انگار واقعا سرکلاسم.تا هواسم پر میشه یهو میگع حواست بامنهههههه
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحاله😄Fateme Sh 0 من که رو استاد موقاری کراش دارم
عشقه این بشر -
Fateme Sh 0 من که رو استاد موقاری کراش دارم
عشقه این بشرfarzane ramezani :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خئا لعنتت نکنه مگه حلقشونو ندیدی قبلا تو صفر تا صد حلقه نداشتن الان راه ابریشم حلقه دستشونه:face_with_tears_of_joy:
-
farzane ramezani :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خئا لعنتت نکنه مگه حلقشونو ندیدی قبلا تو صفر تا صد حلقه نداشتن الان راه ابریشم حلقه دستشونه:face_with_tears_of_joy:
fatemeh feridooni من پسرم😆