شمام اره؟😑
-
Fateme Sh 0 من تازه دارم فیلماشون نگا میکنم
واقعااااااا عاااالین
باورم نمی شد بشه زیست رو با ایشون راحت یاد بگیرم
فقط حیف دیر باهاشون آشنا شدم☹البته زود آشنا شدم...ولی باور نمی کردم زیست نیازبه فیلم داشته باشه😥
یه معلم پر انرژی و عااااالین
واقعا نمیدونم چی بگم از خوب بودنشون...
من به خاطر ضعیف بودن زیستم و اینکه واقعا قاطی میکردم چی به چیه😬از زیست متنفر شده بودم
ولی الان اگه ولم کنن...دلم میخواد۲۴ساعت زیست بخونم🤩زهرا بنده خدا
اخی انشاالله جبران میشه موفق باشی -
Bahar**banoo
😂😂😂 -
اره دوسش دارم ولی یه اعتراف سنگین😶 من فکر میکردم بچشون همسن ماعه اصنم به حلقه اینا دقت نکرده بودم گفتم شاید جوون مونده
تازشم میگفتم خوشبحال بچش دیگ اصن نگران زیست کنکور نیس😶😶 الان جدیدا میشنوم تازه ازدواج کردن😶 یکمی تو این مسائل خل میزنم😓ببقشید
ایشالا سلامت باشن🌹M Tg
😂😂😂😂😂😂شمارو دیگه ما اولین فیلمشون رو که توی مدرسه دیدیم فرداش بچه ها تا اسم پدر بزرگشون رو هم در اوردن و گفتن😂😂یادش به خیر چقدر خندیدیم همون روز
انشاالله -
محمد رضا حسینی
کلماتی که به کار میبرن خیلی باحاله😂
الا ایهال
متن کتاب کره ای یا بنگلادشی نوشته الان فارسیش رو بهتون میگم
در مجموع
جونم به این تخته
مینی جونم به این تخته
😂 -
Fateme Sh 0 جونم به این تخته😂شاید باور نکنی من همش می شنیدم علل عیال و همیشه میگفتم یعنی چی علت های زن و بچه؟ و انقدر کنجکاو بودم که حتی از مامانم هم پرسیدم علل عیال چیه و فهمیدم اصلا یه چیز دیگس😐😐😂😂😂😂😂😂
@sani-painting
😐😂😂
-
محمد رضا حسینی
کلماتی که به کار میبرن خیلی باحاله😂
الا ایهال
متن کتاب کره ای یا بنگلادشی نوشته الان فارسیش رو بهتون میگم
در مجموع
جونم به این تخته
مینی جونم به این تخته
😂Fateme Sh 0 😂😂من وقتی داشتم کتاب فارسیمو میخوندم ی جاش تو درسه نوشته بود الا ای حال یادم افتاد به استاد😂😂😋
-
Fateme Sh 0 جونم به این تخته😂شاید باور نکنی من همش می شنیدم علل عیال و همیشه میگفتم یعنی چی علت های زن و بچه؟ و انقدر کنجکاو بودم که حتی از مامانم هم پرسیدم علل عیال چیه و فهمیدم اصلا یه چیز دیگس😐😐😂😂😂😂😂😂
-
M Tg
😂😂😂😂😂😂شمارو دیگه ما اولین فیلمشون رو که توی مدرسه دیدیم فرداش بچه ها تا اسم پدر بزرگشون رو هم در اوردن و گفتن😂😂یادش به خیر چقدر خندیدیم همون روز
انشاالله -
Fateme Sh 0 😂😂من وقتی داشتم کتاب فارسیمو میخوندم ی جاش تو درسه نوشته بود الا ای حال یادم افتاد به استاد😂😂😋
-
Fateme Sh 0 😂😂من وقتی داشتم کتاب فارسیمو میخوندم ی جاش تو درسه نوشته بود الا ای حال یادم افتاد به استاد😂😂😋
mahla bpz
اوه😂 -
@haniehno هممون عشق استاد دانشجویی داریم بهشون اگر یه روزی به ارزوم برسم شک نکنید با دسته گل میرم مدرسشون برا تقدیر از اساتید عزیز الا
fatemeh feridooni منم 😍🤩
-
من دارم درس رو برای خودم توضیح میدم همبا خودم میگم , در ادامه روضه ای که برای ...خوندیم😂
-
من دارم درس رو برای خودم توضیح میدم همبا خودم میگم , در ادامه روضه ای که برای ...خوندیم😂
-
atena saghi وای منممم🤣🤣
-
-
atena saghi در شمام اره؟😑 گفته است:
😂😂😂😂
-
atena saghi من به دوستم میگم جونم به این جمله اش رو نوشتی؟ دیدی چه جونم به تخته ای بود😂😂😂کلا جونم افتاده رو زبونم😂😂😂
@sani-painting در شمام اره؟😑 گفته است:
atena saghi من به دوستم میگم جونم به این جمله اش رو نوشتی؟ دیدی چه جونم به تخته ای بود😂😂😂کلا جونم افتاده رو زبونم😂😂😂
😂😂😂😂
-
بچه ها استاد موقاری رو نداشتیم چی میشد؟
دانش-آموزان-آلاء -
بچه ها استاد موقاری رو نداشتیم چی میشد؟
دانش-آموزان-آلاءاین پست پاک شده!