مشکل ریاضی من
-
منم مثل شما هستم..و بودم...و چی کار کردم:::::اومدم یه ورقه خط دار رو به نوار هایی با عرض مثلا5 سانتی متر ...طولش زیاد باشه زیاد مهم نیست...در اوردم و روی اونا تست ها رو با مداد مغزی ..ریز نوشتم...جوری که خونده شه...بعد مرتب حلشون میکردم....فقط هم از سیاه استفاده میکردم....برای ریاضی که تستم نبود هم اینجوری میکردم...سوالات تشریحی....و وقتی میای در اخر ..فزض کن یه روزی امتحان داری میری سراق اونایی که تا الان نوشتی و میخونی ...مثل جزوس ..خیلی عالیه...هر سوالی رو که حل میکردم زیرش یه خط میکشیدم و میرفتم سوال بعدی.....سعی کن از ورقه های دفترای سالنامه اگه درست گفته باشم استفاده کنی چون خط هاش نزدیک به هم هست...سعی کن با حوصله باشی...میتونی روزی تا 20 تا تست زنی....از دفتر چه یادداشتم میتونی استفاده کنی ...اونم خوبه برای نوشتن///
-
سعی کن با علاقه پیش بری...
منم با علاقه وبا این روش رفتم...خیلی خوب بود...ریاضی نوبت اولم و نوبت دمم خیلی عالی شد با اینکه خیلی سخت بود -
سلاااام
خوبین؟؟
منم خوبم به مرحمت شما
بچه هاا من ریاضی خود کتاب رو می خونم ، جزوه معلم و کلاس کنکور هم میخونم، تمرینات کتاب هم حل میکنم و در آخر میرسم به تستTچندتا تست میزنم مثلا سه الی چهار تا، بیشتر نشده تا حالا
خسته میشم کتاب رو میزنم کنار و بعد خودم عذاب وجدان پیدا میکنم که چرا ریاضی کم تست میزنم ولی نمی دونم چیکار کنم که مثلا سی تا تست تو ی روز بزنمدوستان لطفا بهم پیشنهاد بدید که چیکار کنم که ریاضی زیاد تست بزنم!؟
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا ریاضی-راهنما انسانیا راهنما-ریاضیPourya Akbari باور میکنی همین حسو امروز صبح داشتم....سعی کن هر روز چند تا تستتو بزن .حتما بزن رفته رفته سرعتت بالا میره ..وقتی ک ذهنت ارومه مثلا سر صبح حلشون کن...اگه یه مدت طولانی ادامه بدی .حتما تو درس ریاضی موفق میشی
-
سلاااام
خوبین؟؟
منم خوبم به مرحمت شما
بچه هاا من ریاضی خود کتاب رو می خونم ، جزوه معلم و کلاس کنکور هم میخونم، تمرینات کتاب هم حل میکنم و در آخر میرسم به تستTچندتا تست میزنم مثلا سه الی چهار تا، بیشتر نشده تا حالا
خسته میشم کتاب رو میزنم کنار و بعد خودم عذاب وجدان پیدا میکنم که چرا ریاضی کم تست میزنم ولی نمی دونم چیکار کنم که مثلا سی تا تست تو ی روز بزنمدوستان لطفا بهم پیشنهاد بدید که چیکار کنم که ریاضی زیاد تست بزنم!؟
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا ریاضی-راهنما انسانیا راهنما-ریاضیPourya Akbari سعی کن هر درسو به چند قسمت تقسیم کنی که این مراحل کتاب.....
سبک تر بشه
چون اگه یک درسو کامل این مراحلو پیش بری خسته میشی -
سلاااام
خوبین؟؟
منم خوبم به مرحمت شما
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا ریاضی-راهنما انسانیا راهنما-ریاضیPourya Akbari سلام
زمان تو تقسیم کن منظورم اینکه مثلا صبح ۵تا بعدداز ظهر ۶تا شبم مثلا ۴تا اینم امتحان کن ببین کار سازه؟؟
یه دفعه ای اگه بخوای مثلااین۱۵,تا تستو باهم بزنی خسته شی ولی شاید اگه اینجوری تقسیمش کنی اینجوری نباشع
بعد یه مدت بیفتی رو روال -
سلاااام
خوبین؟؟
منم خوبم به مرحمت شما
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا ریاضی-راهنما انسانیا راهنما-ریاضیPourya Akbari سلام رفیق....
قطعا ی جا مشکل هست....
رو تستا تسلط داری وقتی حل میکنی؟؟؟
اگع نداری طبیعیع(حتما توصیه میکنم کتاب رو برا درس ریاضی نخونی)و اگر جزوه معلمت خوبه اون رو بخونی...اگر هم خوب نیس حتما درسنامه کمکدرسی بخون خیلی بهترع...
اگر سوالا رو ببلد باشی و بتونی حلشون کنی اونموقع خسته نمیشی و بیشتر دوص داری حل کنی -
منم مثل شما هستم..و بودم...و چی کار کردم:::::اومدم یه ورقه خط دار رو به نوار هایی با عرض مثلا5 سانتی متر ...طولش زیاد باشه زیاد مهم نیست...در اوردم و روی اونا تست ها رو با مداد مغزی ..ریز نوشتم...جوری که خونده شه...بعد مرتب حلشون میکردم....فقط هم از سیاه استفاده میکردم....برای ریاضی که تستم نبود هم اینجوری میکردم...سوالات تشریحی....و وقتی میای در اخر ..فزض کن یه روزی امتحان داری میری سراق اونایی که تا الان نوشتی و میخونی ...مثل جزوس ..خیلی عالیه...هر سوالی رو که حل میکردم زیرش یه خط میکشیدم و میرفتم سوال بعدی.....سعی کن از ورقه های دفترای سالنامه اگه درست گفته باشم استفاده کنی چون خط هاش نزدیک به هم هست...سعی کن با حوصله باشی...میتونی روزی تا 20 تا تست زنی....از دفتر چه یادداشتم میتونی استفاده کنی ...اونم خوبه برای نوشتن///
fateme moosavi 0 در مشکل ریاضی من گفته است:
سلام ممنونم از پیشنهادتون
میشه یه نمونه عکسشو برام بفرستید تا بهتر متوجه شم -
ممنون از کمک همگی
-
Pourya Akbari سلام رفیق....
قطعا ی جا مشکل هست....
اگع نداری طبیعیع(حتما توصیه میکنم کتاب رو برا درس ریاضی نخونی)و اگر جزوه معلمت خوبه اون رو بخونی...اگر هم خوب نیس حتما درسنامه کمکدرسی بخون خیلی بهترع...
اگر سوالا رو ببلد باشی و بتونی حلشون کنی اونموقع خسته نمیشی و بیشتر دوص داری حل کنیAmin Mojarradi در مشکل ریاضی من گفته است:
Pourya Akbari سلام رفیق....
قطعا ی جا مشکل هست....
اگر سوالا رو ببلد باشی و بتونی حلشون کنی اونموقع خسته نمیشی و بیشتر دوص داری حل کنی -
سلاااام
خوبین؟؟
منم خوبم به مرحمت شما
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا ریاضی-راهنما انسانیا راهنما-ریاضیPourya Akbari هر روز همین کارو ادامه بده چند ماه بعد سی تا رو رو هوا میزنی خ:)