ضعیفی چشم ها
-
سلام امیدوارم سلامت باشید....من چند وقتیه حس میکنم چشمام ضعیف شده!!!یعنی به دیدن فیلم های اموزشی ربط داره چون ساعت فیلم دیدنم بالاست یعنی از رو کتاب بخونم بهتره؟؟ لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم
-
-
سلام امیدوارم سلامت باشید....من چند وقتیه حس میکنم چشمام ضعیف شده!!!یعنی به دیدن فیلم های اموزشی ربط داره چون ساعت فیلم دیدنم بالاست یعنی از رو کتاب بخونم بهتره؟؟ لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم
Mohammad Javad Mo Ja
سلام وقت بخیر
اینجا هنوز کسی تخصص نگرفته
ولی جدای از شوخی ، بی ربط نیست و اموزش مجازی این موارد روهم در پی داره...
اگر بتونید از عینک استفاده کنید خوبه.. -
اگه گوشیتون فیلتر نور آبی( راحتی چشم) داره استفاده کنید. نور صفحه نمایش رو زیاد نکنید. به یک چشم پزشک مراجعه و عینک مخصوص کار با صفحه نمایش بگیرید. فاصله تون با صفحه نمایش هم حداقل ۳۰ سانت باشه. هر ۴۰ دقیقه یک بار هنگام کار با رایانه به مدت ۲ دقیقه به نقطه ای در فاصله خیلی دور مثلا۲۰ متری نگاه کنید تا چشمتون استراحت کنه.:-)
-
Mohammad Javad Mo Ja در ضعیفی چشم ها گفته است:
منم چشمام حساس به نوره و با کلاس های انلاین به شدت قرمز میشه و خارش و سوزش میگیره رفتم دکتر و عینک مخصوص حساسیت به چشم گرفتم با عدسی blue cut که واقعا بهتر شدم از اونموقع البته هنوزم اون مشکل هست ولی خب به نسبت کمتر شده شمام به یه چشم پزشک مراجعه کنین چون اگر ادامه پیدا کنه اسیب میبینه چشمتون
-
ممنون از همه کسانی که کمک کردن و نظرشونو بهم گفتن
-
مراقب چشمات باش دوست عزیز! عضو مهمی هست که اگه آسیب ببینه خیلی لطمه می خوری. پیشهاد می کنم به پزشک مراجعه کنی و تایم دیدن فیلم رو کمتر کنی البته میتونی نور مانیتور یا لپ تاپت رو کم کنی تا اذیتت نکنه.سعی کن سبزیجات و هویج بیشتر بخوری و حتما خواب مناسب داشته باش!
امیدوارم همواره سالم و تندرست باشی. -
Mohammad Javad Mo Ja
سلاماگه با ویندوز می بینید برنامه dimscreen
و با گوشی برنامه eyecare
میتونه گزینه های خوبی باشه