سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست
میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه.
میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)،
**اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام سلام
یه چالش جذاب داریم😍
قراره به مدت ۲۱ روز هر کاری که داریم رو شب قبل از اینکه بخوابیم لیست کنیم😁
چرا؟! چون:
۱. به کارامون نظم بهتری بدیم
۲. به همه کارامون برسیم
۳. با هدف از خواب بیدار بشیم
۴. با قدم های کوچیک به هدف های بلند مدتمون برسیم
۵. آخر شب با آسودگی بخوابیم
۶. و غیره...
هرشب قبل از اینکه بخوابید اینجا دوتا لیست میفرستید📝:
۱. لیست کارهای روز بعدتون که قراره انجام بدید
۲. لیست کارهای همون روز که انجام دادید
تو لیستتون همه کارهای ریز و درشتتون رو بنویسید که به همه کارهاتون برسید
مثلا این یه لیست از کارهای یک روز منه:
Screenshot_20211223-184808_Samsung Notes.jpg
تاریخ اون روز رو هم حتما ذکر کنید🗓
چالشمون از امشب شروع میشه
پس لیست کارهای فرداتون رو بنویسید
دوستاتون رو منشن کنید که بیاااان✌😄
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
هاعیی
امروز کامپیوترمو روشن کردم و چشمم به اینا خورد... بنظرم میتونه برای بعضیا مفید شه پس این تاپیکو زدم تا کنکوریا استفاده کنن :>
اگه تو هم ای دوست چیزی داری، لطفا بفرست اینجا تا همه استفاده کنن
فیلم های اشکان هاشمی:
جانوری
گیاهی
ژنتیک 1
ژنتیک 2
ژنتیک 3
ژنتیک 4
ژنتیک 5
ژنتیک 6
ژنتیک 7
ژنتیک 8
ژنتیک 9
تحلیل آزمون آپارات
سایت فیلم های نشر الگو
آزمون های آزمایشی
سایت اپ کانون (برای دیدن کارنامه زودهنگام)
سایت خرید جزوات تام لند
جزوه پارسا فراهانی:
حفظیات شیمی دهم
حفظیات شیمی یازدهم
حفظیات شیمی دوازدهم
سایت تاپ کپی (برای پرینت جزوه ها و اینا با قیمت مناسب)
سایت روزشمار (که تو این بخش میتونین گزارش مطالعه هم بدین) + اخبار و مطالب درسی کنکور
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم Narges_ Aqua
هاعی بر همگی :>
خوبین خوشین سلامتین؟ ☕
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای روتین های روزمره زندگیمون.
روتین های ریز و درشت، اما ضروریمون که شاید برای انجامشون به یکم انگیزه نیاز داریم تا تنبلی نکنیم.
فرقی هم نداره درسی باشه یا غیر درسی؛
یا اینکه دانش آموز و کنکوری باشی یا فارغ التحصیل؛
فقط کافیه "آدم روتین مندی" باشی! 😂
روتین های درسی مثل: مسائل یا حفظیات شیمی، فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی، شکل های زیست، درسای حفظی مثل زمین و تاریخ و هویت و سلامت، دروس عمومی و ...
غیر درسی ها هم مثل: روتین پوست یا مو، پیاده روی، جمع کردن لحاف و پتو بعد بیدار شدن، مرتب کردن اتاق، آب دادن به گل و گیاه ها، ورزش و ...
اینجا، یجورایی مثل چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 هست، با این تفاوت که فقط مخصوص گزارش روتینه.
میتونین اول یه لیست از روتین هایی که در روز دارین بنویسین، بعدش که انجامش دادین تیک بزنین. درست مثل بچه های خفن و پر تلاش تاپیک to do list :> 🔥🔥🔥
هیچی دیگه... خلاصه که اینجا منتظرتیم رفیق :> 🕶
Screenshot_20241001-133629_Pinterest.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های کنکوری 1403
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرید.
راستش خیلی وقت بود تو فکر این تاپیک بودم و میخواستم یه لیست از اشتباهاتی که تو دوسال کنکورم انجام دادم براتون بگم تا همونجوری که از اسم تاپیک پیداست کنکوری های 1404 درس بگیرن و سمت این اشتباهات نرن.
.
1_سال کنکور تو هیبیییییچچچچچ نوع رابطهی عاطفی وارد نشید یا اگه از قبل درگیرش هستید بذارید کنار تا بعد کنکور
اولش اینجوریه که میگی زیاد وقتمو نمیگیره ولی اون ضربه ای که به درس و کنکور میزنه رو نمیبینی
تازه اگه خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد که رو تمرکز هم تاثیر میذاره
.
2_شمای کنکوری با پا گذاشتن تو این مسیر قبول کردی که تا آخرشو با مقدار زیادی مسئولیت پذیری پیش ببری پس از زیر مسئولیت در نرو
اینجوری فقط خودتو گول میزنی
الکی پشت میز نشین
اگه قراره مشاور بگیری گزارشکار فیک نفرست
.
3_اگه قبول کردی که کنکوری هستی و قراره این مسئولیت رو تا تهش ببری حالا میری سراغ مرحلهی بعد و اونم اینه که تلاش کنی با روشی که مناسب خودت هست درس ها رو یاد بگیری و تست بزنی و آزمون بدی
مراحل درست درس خوندن به همدیگه وابستهن وهیچکدوم از مراحل مستقل از اون یکی نیست پس با جون و دل بخون
.
۴_از هیچ درسی در نرو
اگه با یه درس حال نمیکنی سعی نکن که بذاریش کنار و نادیدهش بگیری چون با کناره گرفتن از اون درس ضربه ی بیشتری میخوری
.
5_ از تست زدن نترس
اگه حس میکنی تست که میزنی هیچی نمیفهمی ازشون حق داری چون شاید هنوز فرایند آموزش و تثبیت اون موضوع کامل نشده و اشتباه زدن یا نزدن تست های آموزشی یا در آزمون ها شمارو نترسونه
به جای ترسیدن باید سعی کنید اشکال کار رو بفهمید
.
6_خودتونو باور داشته باشید
قرار نیست همیشه کسی شمارو تایید کنه
باید قبول کنی که تو مسیر زندگیت تنهایی
حتی اونایی هم که باهات خیلی رفیقن هم فقط میتونن در حد دلگرمی باشن برات، نه بیشتر
پس توقعتو از بقیه بیار پایین که آدم هر ضربه ای تو زندگیش میخوره از همین توقع داشتن هست
.
7_ حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورید
قطعا هر کدوممون با اشتباهاتی وقتمونو تلف کردیم و موقعی که وقتی نبوده برا جبران عذاب وجدان و حسرت هجوم آورده بهمون
در این مورد باید بگم که هیچوقت گذشته، حال و آینده رو با هم قاطی نکنید
اگه یسری اشتباهات تو گذشته انجام دادی و الان بشینی براشون حسرت بخوری، وقتتو از دست میدی، وقت هم که از دست رفت آیندهی خوبی هم در انتظارت نیست و این موضوع ته تهش دوباره و دوباره باعث حسرت میشه
.
۸_قرار نیست هر کسی نجاتتون میده از یه چاله و نمیذاره تو چاه بیفتید رو بپرستید
.
۹_درگیر حاشیه نشو چون فقط کافیه یه کوچولو درگیر حاشیه بشی دیگه اونوقت هر چقدر هم سعی کنی خودتو نجات بدی نمیتونی یعنی حاشیه دیگه تو رو ول نمیکنه
.
۱۰_جاهایی که بهت استرس میدن نرو
چه مجازی چه در واقعیت
حتی اگه بودن اینجا هم بهت استرس میده نیا
.
۱۱_کاراتو پشت گوشت ننداز
همه مون با کمالگرایی آشنایی داریم و میدونیم که میتونه چه فاجعه هوایی به بار بیاد
پس کمالگرایی رو بذار کنار یا کنترلش کن
.
۱۲_تفریح و بیرون رفتن از خونه رو از خودتون دریغ نکنید چون همش تو خونه موندن باعث میشه زودتر خسته بشید
.
13_ با وجود تمام اینا تا آخر آخرش دووم بیارید و جا نزنید
.
امیدوارم که درس بگیرید
و سعی کنید اشتباهاتی که من مرتکب شدم رو انجام ندین
امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
شما هم از تجربیاتتون بگید
بخاطر اینکه هنوز گروهی برای بچه های 1404 تشکیل نشده من همون گروه تجربی و ریاضی و دوازدهم رو تگ میکنم
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی خوشحالم که به اهدافتون رسیدین و کنکور رو پشت سر گذاشتین
دیدم تو تاپیک های مختلف دارین در مورد ثبت نام تو دانشگاهمون و پیش نیاز ها و ملزوماتش صحبت می کنید
این تاپیک رو زدم تا سوال ها و پیام هاتون رو یه جا بپرسین و دسترسی بهشون راحت تر باشه
پس با خیال راحت اینجا در مورد مراحل مختلفی که باید جلو برین صحبت کنید
سلام
وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه :
Screenshot_20220918-102120_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102138_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102158_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102215_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102233_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102248_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102302_Instagram.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[یازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر یازدهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص کنکوری ها
@یازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و نتیجه زحماتی که برای کنکورتون کشیدین رو دیده باشین
بچه ها کنکور هم یه مرحله ای از زندگی هست
از حالا به بعد مهم اینه چه تصمیمی بگیرید و چطور ادامه بدین فارغ از هر نتیجه ای که کسب کردین
خوشحال میشیم اگه دوست داشتین نتیجه کنکورتون رو اینجا بنویسید 🙂
مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان
-
سلام بچه ها
شبتون بخیر
اول این که تبریک میگم بابت دعوت شدنتون
و باید بگم ده قدم به هدفتون نزدیک تر شدید
من تو تاپیک قبلی فرهنگیان رو معرفی کردم و اینجا میخوام یه سری اطلاعات در مورد مصاحبه بهتون بدم.
%(#1eff00)[اولین کاری که باید بکنید اینه که اطلاعیه های سنجش رو به دقت بخونید!]- اخرین اطلاعیه سنجش در مورد فرهنگیان : http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=6801
من اینجا یه جاهایی از اطلاعیه رو براتون توضیح میدم، اما بدونید که پیگیری دقیق اطلاعیه های سنجش وظیفه ی هر داوطلب کنکوری هست و نباید کوتاهی کنید!
%(#ff3300)[نمیخوام برم مصاحبه! چیکار کنم؟]
و همین طور :
%(#ffff00)[از کجا بدونم چه روزی مصاحبه دارم ؟]
شما به ترتیب حروف الفبا تقسیم بندی میشین و در چند روز اینده به مراکز مجری مصاحبه مراجعه میکنید . طبق گفته سنجش از طریق سایت اداره ی کل آموزش و پرورش استانتون و همین طور مراکز مجری مصاحبه ( سایت پردیس فرهنگیان استانتون ) میتونید از روز دقیق مصاحبه تون مطلع بشین .
اگه سایت اموزش و پرورش یا پردیس استانتون هنوز حرکتی برای اعلام روز مصاحبه نزده نگران نباشین! به زودی روی سایت قرار میدن و این تاخیر ها عادیه .%(#006fff)[من کرونا دارم! تکلیف مصاحبه ام چی میشه؟]
پ.ن : دقت کنید که نوشته اداره کل اموزش و پرورش! نه اداره ی اموزش و پرورش شهر یا ناحیه.%(#ff0015)[مهم:]
%(#ff0048)[بچه ها قبل از این که تاپیک رو بزنم داشتم اطلاعیه ی سنجش رو میخوندم و متوجه یه نکته ی مهم در مقایسه با مصاحبه های سال های قبل شدم. سال های گذشته گزینش عمومی و مصاحبه ی تخصصی هر دو تو پردیس های استان انجام می شد. اما امسال سنجش این دو تا مرحله رو جدا کرده! یعنی شما برای گزینش باید به هسته ی گزینش استانتون مراجعه کنید و برای مصاحبه ی تخصصی به مرکز مجری مصاحبه!]
ظاهرا این موضوع بخاطر کروناست.
%(#00ffd5)[چه چیزی رو دقیقا باید به هسته ی گزینش پست کنم ؟]
- فرم شماره ی یک که از سایت سنجش دانلود میکنی + عکس الصاق شده
- کپی کارت ملی پشت رو
- کپی تمام صفحات شناسنامه
- مدارک علمی ، ورزشی ، فرهنگی ، قرانی و ...
- مدارک ایثارگری
- سوابق فعالیت های سیاسی اجتماعی ( مثل کارت بسیج، خیریه ها و ... ) شورای دانش اموزی حتی |:
** حداکثر 48 ساعت برای پست کردن این موارد زمان دارید .
مهم مهم مهم :
اگه این مدارک رو پست نکنید انصراف تلقی میشه!
یه تغییر مهم دیگه !
سال های گذشته دانشگاه شهید رجایی تو تهران با داوطلبا مصاحبه می کرد ولی امسال اعلام شده که تو مراکز استان این کار رو انجام میده .
و خب یه توضیح :
%(#005eff)[اگه رتبه ی دوستت از تو بهتر باشه ممکنه چون مصاحبه ات بهتره تو نسبت به اون اولویت داشته باشی؟]
اینجا میگه که آموزش و پرورش فقط صلاحیت فرد رو تایید میکنه و گزینش نهایی به عهده ی سازمان سنجش و بر اساس نمره ی کنکور خواهد بود.
پ.ن : این مساله تو دفترچه ی راهنمای انتخاب رشته هم قید میشه هر سال.%(#e1ff00)[این چی میگه؟]
ببینید بعضی از استان ها چند تا واحد دارن . مثلا اذربایجان غربی یه پردیس تو مرکز استان داره ( ارومیه) و اگه اشتباه نکنم یه پردیس هم تو سلماس داره ( یکی از شهرستان های اذربایجان غربی)
این میگه که بعد از اعلام نتایج نهایی طبق جدول پیوست های دفترچه، محل تحصیل شما مشخص میشه.
این یکی هم میگه که اگه تو رشته ای کلاس هامون به حداقل ظرفیت نرسه، برمیداریم داوطلبا رو در سطح استان جا به جا میکنیم و میخوای بخواه نمیخوای نخواه تقریبا داره میگه همینه که هست%(#00eaff)[این واریز مبلغ که میگن چی هست؟]
هزینه ی انجام مصاحبه است! چهل و شیش هزارتومن واریز می کنید به شماره حسابی که ستاد مصاحبه اعلام میکنه و %(#6600ff)[بعد اصل فیش واریزی رو نگه میدارید و با خودتون میبرید مرکز مجری مصاحبه!]خب تحلیل اطلاعیه ی سنجش تقریبا تمومه، بریم در ادامه با خود مصاحبه کمی آشنا بشیم .
%(#00a2ff)[حالا من چی بپوشم؟ |:]
ببینید ظاهر شما تو مصاحبه ی فرهنگیان خیلی مهمه، پس باید آراسته باشید و مطابق عرف لباس بپوشین .
دخترا :- چادر بپوشین
- مانتوی بلند و با رنگ مناسب ( مناسب یعنی صورتی جیغ نپوش خواهرم |: ) داشته باشید چون تو معاینه ی پزشکی چادرتون رو برمیدارید.
- شلوار غواصی یا جین نپوشین
- آرایش نداشته باشین! حتی آرایش ملایم!
پسرا :
- مدل مو و ریشتون بیشتر جلب توجه میکنه . ( برادرم کسی با موی خامه ای نمیره مصاحبه |: ریش پرفسوری هم زیاد ندوس |: خلاصه حراست پسند باشین |: بابا پسند باشین هم فکر کنم رواله |: )
- پیراهن و شلوار تنگ نپوشید و از رنگ های مناسب استفاده کنید
- شما هم جین نپوشین!
پ.ن : محدودیت های خود دانشگاه در این حد هم نیست و اینا رو تو روز مصاحبه رعایت میکنید .
%(#0015ff)[روز مصاحبه چیا با خودم داشته باشم؟]
-
%(#ea00ff)[وقتی روزهای مصاحبه تو سایت مشخص شد یه سری مدارک دیگه مثل ریز نمرات هم ازتون میخوان، لیست کامل این مدارک رو باید از سایت پیگیر باشین علاوه بر این ها باید،]
-
کارت بسیج ( هم فعال و هم عادی ) + کپی
-
مدارک شرکت در جشنواره های علمی مثل المپیاد ها، جشنواره خوارزمی + کپی
-
گواهی شرکت در دوره های بسیج، مثل طرح ولایت، طرح هجرت و ... + کپی
-
گواهی شرکت در المپیاد ها و مسابقات ورزشی، گواهی صعود به قله + کپی
-
مقام در مسابقات قرانی مثل انشای نماز، احکام، نهج البلاغه و ... + کپی
-
گواهی شرکت در دوره های مختلف مثل آی سی دی ال، مهارت های کامپیوتری و نرم افزاری، مهارت های دستی مثل خیاطی و ...+ کپی
-
کارت عضویت در شورای دانش آموزی + کپی
-
کارت مربی گری + کپی
-
شرکت در نوشتن یا ترجمه ی کتاب ( این کپی نمیخواد )
-
مقاله ی معتبر تایید شده
بچه ها من اینا رو حضور ذهن داشتم الان |: خلاصه کلام هرررر افتخاری که تو زندگیت کسب کردی و مدرکی ازش داری بردار با خودت ببر
بخش های مصاحبه :
%(#00ffae)[یک : معاینه ی پزشکی]
مراحلی که طی می کنید :- چشمتون معاینه میشه
- قد و وزنتون چک میشه تا بی ام آی بدنتون رو بدست بیارن
- پزشک ازتون میخواد یه مسافتی رو راه برین
- ازتون میخواد یه متنی رو از روزنامه بخونید تا لکنت رو بررسی کنه
- پر کردن چند تا فرم که شامل سوالات در مورد سلامت جسمانی تون هستند
بچه ها ممکنه که خیلی لاغر باشین و پزشک شما رو به کلینیک فرهنگیان ارجاع بده! این قسمت ترس نداره اصلا . فقط یک سری ازمایشات انجام میدن تا ببینن لاغری تون علت خاصی داره یا نه/:
پ.ن : تو فرم های پزشکی ازتون سوال میکنن که عادت دارید داروی خاصی مصرف کنید یا نه ؟ ببینید این که شما وقتی سالی یه بار سردرد می گیرین و یه استامینوفن میخورین نیاز نیست تو فرم ذکر شه/:پ.ن: حقیقتا انگشتام دیگه نای نوشتن ندارن دهنم کف کرد
مصاحبه ی تخصصی :-
خب تو مصاحبه ی تخصصی شما چهار نفر مقابل شما قرار دارن :
سه نفر که از اساتید خود فرهنگیان هستند و سوال می پرسند
و یک نفر نماینده ی گزینش که سوال نمیپرسه و فقط به رفتار شما توجه داره -
قبل از وارد شدن به اتاق در بزنید و برای ورود اجازه بگیرید
-
مودبانه و با وقار راه برید و تو صندلی که براتون تعیین شده بشینید
-
سلام و احوال پرسی کنید و خسته نباشید بگید
-
با مصاحبه کننده ها دست ندید |:
-
منتظر بمونید تا سوال رو کامل جواب بدن و بعد پاسخ بدید
-
تو حرفشون به هیچ عنوان نپرید
-
به سوال ها دقت کنید و با ارامش جواب بدید و اگه نیاز دارید کمی ( خیلی کمی|: ) در مورد سوال فکر کنید و بعد جواب بدید
-
تن صداتون خیلی بلند یا خیلی پایین نباشه
-
تند تند یا خیلی اروم اروم حرف نزنید
-
در مورد این قسمت نگران نباشید بچه ها، تقریبا همه بعد از این مرحله یه نفس عمیق میکشن و احساس راحتی میکنن
-
به سوالات کوتاه و کافی جواب بدید ( گفتم کوتاه و کافی رفیق! منظورم بله و خیر نیست! )
%(#00ccff)[چیا قراره ازتون بپرسن؟]
-
خودتون و خونواده رو معرفی می کنید .
معرفی خودتون : اسم و فامیل + سن + شهر + رتبه
معرفی خونواده : تحصیلات و شغل -
نماینده ی شهرتون کیه ؟ استاندار؟ فرماندار؟ شهردار؟بخشدار؟
-
چند نفر از مشاهیر شهر و استانتون رو اسم میبرید .
-
سوغاتی های شهرتون رو معرفی میکنید .
-
هدفتون از انتخاب شغل معلمی رو میگین .
-
کار های علمی که تا به حال انجام دادین ( اون چهار صد تا مدرکی که بالا تر گفتم اینجا به دردتون میخوره ، هر افتخاری که تاحالا کسب کردید رو میشمارید و مدرکش رو به مصاحبه کننده نشون میدید، در نهایت کپی ها پیش اونا میمونه )
-
اگه بچه ها به شما توهین کنن چیکار میکنید ؟ ← اول نادیده می گیرم، بعد تذکر لفظی میدم، بعد اگه گوش نداد به مدیر یا معاون معرفیش میکنم ( تحت هیچ شرایطی از نمره کم نمیکنید! )
-
تو نت چیکار میکنی؟
-
چند تا سایت مفید معرفی کن ← آلا، قلمچی، گزینه ی دو...
-
اهل مطالعه هستی ؟ اخرین کتابی که خوندی ؟ ← کتابی رو باید بگین که واقعا خوندین! چون در مورد کتاب ، شخصیت هاش، داستانش و حتی رنگ جلدش سوال میکنن! + نویسنده و مترجمش
-
ویژگی خوب و بدت خودت رو بگو
-
چه ویژگی هایی در خودت دیدی که سراغ معلمی اومدی؟
-
اگه با مدیر مدرسه اختلاف نظر داشته باشی چیکار میکنی؟ ← اختلاف نظر رو بررسی میکنم و اگه اشکال از من بود رفع میکنم و اگه نبود در چهارچوب قوانین رفتار میکنم
-
اگه تعدادی دانش اموز بهت بدن چطوری سرگرمشون میکنی؟ ← متناسب با سنشون ، اگه ابتدایی باشن باهاشون بازی میکنم و از علم براشون میگم اگه بزرگ تر باشن مشاوره ی درسی میدم
-
اوقات فراغتت رو چیکار میکنی؟
-
چه رشته هایی رو بالاتر از فرهنگیان زدی ؟ ( 100 درصد میپرسن! )
-
تابستونا چیکار میکنی؟
-
اگه بعد از تحصیل تو رو به جای دور بفرستن میری ؟ ← بله به معلمی علاقه دارم و آگاهانه انتخابش کردم
-
کدوم یک از معلمای مدرسه ات رو دوست داری و از کدومش بدت میاد ؟
رفتارت با معلما چطوری بوده؟ -
بچه ها ممکنه وقتی که وارد اتاق شدید بهتون بخندن! مثلا به اسمتون به اسم پدرتون به لباستون خلاصه به هر چی! فقط میخوان واکنشتون رو
ببینن و نباید از کوره در برید! -
آثار تاریخی شهرتون رو اسم ببرید
-
تا به حال عصبانی شدی ؟ ← خب اره ممکنه برای هر کسی پیش بیاد!
-
دوستات رو با چه ملاک هایی انتخاب میکنی؟
-
مهم ترین مشکل تو مدرسه ای که درس میخوندی؟
-
چرا تا حالا ازدواج نکردی؟ ← چون هر چیزی به یه سری اطلاعات و دانش نیاز داره . من برای کنکور کلی زمان گذاشتم، کلاس رفتم و معلم های مختلف رو امتحان کردم . تا حالا نتونستم این طوری دقیق روی مساله ی ازدواج متمرکز بشم.
-
چند مورد از معضلات جامعه + روش حل بنظر شما
-
مشکلات شغل معلمی
-
در مورد کرونا و راه های پیشگیری از اون حتما ازتون سوال میشه
-
این پارسال تو مصاحبه ی من بود : یه لیوان پلاستیکی یا پوشه ی روغنی میذارن جلوتون و ازتون میخوان چند تا ایده ی خلاقانه با اینا پیشنهاد بدید!
-
وقتی منتظر شروع مصاحبه هستید تو راه رو و محوطه و حتی در کلاسی که اونجا مصاحبه دارید نوشته ها رو بخونید چون ممکنه سوال کنن تا دقتتون رو بسنجن!
گزینش :
-
یه رساله ی اموزشی پیدا کنید، مسائل و احکام مربوط به نماز، روزه و جنس خودتون رو 100 درصد بلد باشین! ( گفتم رساله ی اموزشی ها! نری 400 صفحه رساله بخونی! ) تو بقیه ی مسائل مثل خمس، زکات، پاک کننده ها، نجاسات و ... یه سری اطلاعات کلی باید داشته باشین ( تقریبا کمی فراتر از دینی ها دبیرستان، خلاصه باید بدونید اما به اندازه ی نماز مواردی که اول گفتم وارد جزئیات نمیشن )
-
اخبار رو پیگیری کنید و به اتفاقات روز کشور اگاهی داشته باشید
-
مسائل سیاسی روز رو باید بدونید و ممکنه سوالاتی در موردش بشه
-
اعضا و وظایف شورای نگهبان، مجلس، رهبری، قوه ی قضاییه و اسامی چند مورد از وزیر ها رو بدونید ( خیلی، خیلی، خیلی، خیلی مهم! )
-
حرف های رهبری رو گوش بدید و اگه خواستید از سایت خامنه ای دات آی آر میتونید کلیپ های خلاصه شده رو ببینید
-
وظایف ، ویژگی ها ، شرایط و تفاوت های مرجع تقلید و ولایت فقیه رو کامل بلد باشین
-
یه نگاهی به تقویم بندازین و بعضی از تاریخ های مهم رو حفظ باشین
در مورد غدیر خم و مسائل دینی این چنینی احتمالا ازتون سوال میشه
خب تمومه! من تا تموم شدن مهلت مصاحبه مرتب به انجمن سر میزنم و سوالاتون رو جواب میدم
بچه ها من حدودا از ساعت 9 تا الان ( سه ساعت بی وقفه! ) درگیر نوشتن این تاپیک هستم! منتی نیست و خودم میخواستم کمکتون کنم . منتها یه درخواستی ازتون دارم . دوست صمیمی من دیروز مادرش رو از دست داده . اگه حتی یک درصد از مطالبی که گفتم براتون مفید بود لطفا برای دوست من از خدا طلب صبر کنید بی نهایت ممنونم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیار -
D.fateme.r اوووووه هفت خوان رستم که از این راحد تره
-
reza_12tajrobi من دوبار این هفت خانو رفتم سال دوم میگفتم خدایا اینو اخرین مصاحبه ی عمرم قرار ده
-
سلام عزیزم مرسی بابت تاپیک خوبت فقط اون تیکه لیوان پلاستیکی و پوشه روغنی رو من نفهمیدم دقیقا چی باید بگیم؟؟من از نظر خلاقیت و اینا هم یکم ضعیفم
-
بعد یه سوال دیگه هم داشتم یه جا دیدم نوشته بود از ویژگی های بد خودتون بگید ویژگی بد چی باید بگیم که بیرونمون نکنن؟؟
-
maryam111 در مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
سلام عزیزم مرسی بابت تاپیک خوبت فقط اون تیکه لیوان پلاستیکی و پوشه روغنی رو من نفهمیدم دقیقا چی باید بگیم؟؟من از نظر خلاقیت و اینا هم یکم ضعیفم
سلام عزیزم خواهش میکنم
ببین این مورد که گفتم سال های قبل تو مصاحبه نبود ولی پارسال تو تبریز از اکثر بچه ها پرسیدن
یه لیوان یک بار مصرف یا یه پوشه ی روغنی گذاشته بودن روی میز و گفته بودن بگو با اینا چه کار خلاقانه ای میتونی انجام بدی
دوست من مثلا گفته بود از پوشه ی روغنی به عنوان تخته وایت برد استفاده میکنم
یا لیوان رو جامدادی رومیزی میکنم، توش گل میکارم، مثل ازمایشی که تو علوم دوران ابتدایی بود باهاش تلفن درست میکنم! -
بعد یه سوال دیگه هم داشتم یه جا دیدم نوشته بود از ویژگی های بد خودتون بگید ویژگی بد چی باید بگیم که بیرونمون نکنن؟؟
یه جاهایی تو مصاحبه هست که هر چی بگی بهت گیر میدن!
مثلا من سال اول در جواب این سوال گفتم به برنامه ریزی هام نمیرسم و طرف پنج مین پیله کرد بهش!
خلاصه یه ویژگی بد خیلیییییی جزئی پیدا کن
در مورد اعتیاد به اینترنت و اینا هم مطلقا چیزی نگو که بیشتر گیر میدن! -
D.fateme.r خیلی ممنون لطف کردی واقعا
-
D.fateme.r در مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
maryam111 خواهش میکنم
از پسش برمیایانشاللهفقط یه سوال دیگه هم داشتم ازت من الان هم شیمی زدم هم ابتدایی کی مشخص میشه من کدومش رو قبول شدم؟
-
D.fateme.r در مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
maryam111 خواهش میکنم
از پسش برمیایانشاللهفقط یه سوال دیگه هم داشتم ازت من الان هم شیمی زدم هم ابتدایی کی مشخص میشه من کدومش رو قبول شدم؟
تو اعلام نتایج نهایی مشخص میشه فقط
ولی حواست به یه چیزی باشه حتما
اگه تو مصاحبه ازت پرسیدن کدومو بیشتر دوست داری؛
بگو شیمی رو دوست دارم چون میتونم با بچه های دبیرستان وقت بگذرونم و علاوه بر لذت بردن از تدریس شیمی سعی کنم به حل شدن دغدغه هاشون کمک کنم
و ابتدایی رو هم دوست دارم چون از بودن با بچه های تو این رده ی سنی هم لذت میبرم و میتونم تو اموزشم هیجان و بازی داشته باشم
خلاصه خواهرم برنمیگردی بگی فقط شیمی دوست دارم چون بدبخت میشی
در ضمن بعد از این جوابت احتمال زیاد ازت میخوان که چند تا از دغدغه های هر دو نسل رو بگی
در مورد دبیرستانی ها میتونی بگی اصلی ترین دغدغه شون کنکوره و گاها استفاده ی بیش از حد فضای مجازی و از این مسائل
در مورد ابتدایی هم میتونی بگی مثل خجالتی بودن، دوست پیدا نکردن و ... -
D.fateme.r آها سپاس فراوان
-
با تراز 8200 احتمال قبولی فرهنگیان هست؟
-
مبینا جوادی در مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
با تراز 8200 احتمال قبولی فرهنگیان هست؟
بستگی به ظرفیت شهر و استانت داره
اگه مشکلی نداری شهر و استانت رو بگو تو تخمین رتبه ببینم -
Mosahebe_Talai.pdf
منبع : شورای صنفی فرهنگیان -
D.fateme.r
چه ترازی بایدداشته باشیم -
Clash Ofclans بالای ۶۵۰۰ و هر چی بیشتر بهتر!
-
D.fateme.r
سلام تو مصاحبه سوال درسی هم می پرسن مثلا من که می خوام کامپیوتر بخونم در مورد کامپیوتر می پرسن -
رضا آلناصر بله امکانش هست البته با توجه به چیزی که خودتون می گین
مثلا اگه بگین برنامه نویسی فلان زبان بلدین ممکنه چند تا سوال در این مورد بپرسن
گاهی هم پیش میاد ازتون بخوان یه مبحثی رو تدریس کنید