راهکار برای مطالعه ادبیات
-
سلام رفقا
بچه ها میخواستم بپرسم واسه ادبیات چیکار کنم ادبیاتم خیلی خوب نیس قبلا که ازش خیلی بدم میومد ولی حالا ازش بدم نمیاد ولی خب بلدشم نیستم
دوازدهم تجربی بچه-های-کنکور-تجربی-1400
همیارM Tg
تنها راهش تست و تمرینه زیاده!
الان من یه همچین مشکلی رو توی ریاضی دارم،خب قاعدتا باید بیشتر تست بزنم و تمرین حل کنم تا برام جا بیوفته
و خب این اتفاق یه شبه اتفاق نمیوفته -
درسنامه تست تست تست تست تست
-
M Tg
الان من یه همچین مشکلی رو توی ریاضی دارم،خب قاعدتا باید بیشتر تست بزنم و تمرین حل کنم تا برام جا بیوفته
M Tg
@Infinitie-A خب درسنامه و تمرین روی چی با چی معلم یا دی وی دی چیزی نیازه؟؟
H_R کدوم کتابا آقا من اصن ادبیاتو نفهمیدم خب چطور تست بزنم -
@Infinitie-A خب درسنامه و تمرین روی چی با چی معلم یا دی وی دی چیزی نیازه؟؟
H_R کدوم کتابا آقا من اصن ادبیاتو نفهمیدم خب چطور تست بزنمM Tg خب باید ببینید مشکلتون اول تو چیه
اگه تو درسنامه مشکل دارید یه کتاب بخرید که درسنامه خوبی داشته باشه
اگه مشکل تست زدنه خب کتاب تستو بخرید -
-
M Tg نهههههه
ریاضی خیلییی بدتر از ادبیاتههه -
M Tg نهههههه
ریاضی خیلییی بدتر از ادبیاتههه -
M Tg
من از ریاضی متنفرم
-
M Tg
من از ریاضی متنفرم
-
H_R از موضوعی ها قرابت هفت خوان و هامون سبطی و ارایه هامون سبطی و هفت خوان دارمش
دوتا کتابی ام که اقای سبطی توی فیلم هاشون معرفی میکنن میگن مال نظام قدیمه و گیرم نیومد
کتاب تست نشر الگو میگی بخرم؟؟M Tg هرچی میخری فقط نشرالگو رو همه موضوعیاشو نخر
مثلا دستور زبان نشرالگو،درسنامه اش فوقالعاده اس،البته با اینکه بقیه کتابارو ندیدم،ولی کفاف یه دانش آموز کنکوری رو میده از نظر من،تستاشم خوبن،منتهی یه ذره غلط ممکنه توش ببینی ولی نه خیلی
ولی مثلا من نشر الگو رو برای ارایه اصلا بهت توصیه نمیکنم،تستای خوبی داره ولی روی درسنامه خیلیی کم مانور داده ولی تا اونجا که خبر دارم هفت خوان خیلی سبز ارایه اش خیلی بهتر از نشر الگوعه -
M Tg نه متوجه شدم،خیلی ممنون
فقط نمیدونم از کجای کتاب تجربیا در اومده
از دبیرمونم پرسیدم گفت باید بلدش باشید -
M Tg نه متوجه شدم،خیلی ممنون
فقط نمیدونم از کجای کتاب تجربیا در اومده
از دبیرمونم پرسیدم گفت باید بلدش باشید -
M Tg هرچی میخری فقط نشرالگو رو همه موضوعیاشو نخر
مثلا دستور زبان نشرالگو،درسنامه اش فوقالعاده اس،البته با اینکه بقیه کتابارو ندیدم،ولی کفاف یه دانش آموز کنکوری رو میده از نظر من،تستاشم خوبن،منتهی یه ذره غلط ممکنه توش ببینی ولی نه خیلی
ولی مثلا من نشر الگو رو برای ارایه اصلا بهت توصیه نمیکنم،تستای خوبی داره ولی روی درسنامه خیلیی کم مانور داده ولی تا اونجا که خبر دارم هفت خوان خیلی سبز ارایه اش خیلی بهتر از نشر الگوعه -
M Tg
خواهش میکنم