سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
انتخاب کتابکار عالی...با توضیحات درس ها و تست...سوالات تشریحی..جمع بندی و مرور
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to mahta naji on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahta-kamali خیلی ممنون
-
کلا سرجمع خیلی سبز خیلی خوبه
-
fateme moosavi 0 ولی به نظر من سر جمع نشر الگو خیلیی خوبه ولی سطحش بالاس
-
fateme moosavi 0 در انتخاب کتابکار عالی...با توضیحات درس ها و تست...سوالات تشریحی..جمع بندی و مرور گفته است:
کلا سرجمع خیلی سبز خیلی خوبه
تستای کتاب خیلی سبز فیزیک نسبتا تستای ساده این اما اگه میخوای تستی حل کنی که به چالش بکشتت واقعا تستای سه بعدی نشر الگو عالیه البته کتاب سه بعدی تستای ساده برای فهمیدنم داره اما اکثر تستاش سطحشون بالاس
-
Mohammad Afshar در انتخاب کتابکار عالی...با توضیحات درس ها و تست...سوالات تشریحی..جمع بندی و مرور گفته است:
fateme moosavi 0 ولی به نظر من سر جمع نشر الگو خیلیی خوبه ولی سطحش بالاس
نشر الگو غلط های زیادی داره
-
خیلیی سبز قابل فهم تره برا کسی که میخواد شروع کنه باید با خیلی سبز شروع کنه و با تستایی نشر الگو دیگهه عالییی
-
ramses kabir دقیقا
-
fateme moosavi 0 زیست : منبع اول خیلی سبز برای تست بیشتر نشرالگو
فیزیک : منبع اول خیلی سبز یا گاج (من چون دهم کتاب داشتم دیگه پایه نخریدم) برای تست بیشتر نشرالگو یا نردبام
ریاضی : جامع مهروماه با سال به سال یا همون جامع خیلی سبز
شیمی : اول خیلی سبز تست بیشتر مبتکران اگه سطح بالا هم میخوای (مثل نردبام توی فیزیک) اینجا می تونی کتاب های نشر فار هست چیه اونا خوبن (ولی بالای ۸۰ بودی توی آزمون های قلمچی اونو بگیر) -
@mahta-kamali یه کتاب اگه تو یه تست غلط داشت دلیل بر بد بودنش نیست
وقتی ک یه کتاب میتونه تو رو برای درصد ۱۰۰ اون درس آماده کنه و تو رو به حدی بالا ببره که دیگ تستای سطح پایین باقی کتابا رو مثه آب خوردن حل کنی به نظرم اون کتاب بهترین کتابیه که وجود داره -
ramses kabir در انتخاب کتابکار عالی...با توضیحات درس ها و تست...سوالات تشریحی..جمع بندی و مرور گفته است:
@mahta-kamali یه کتاب اگه تو یه تست غلط داشت دلیل بر بد بودنش نیست
وقتی ک یه کتاب میتونه تو رو برای درصد ۱۰۰ اون درس آماده کنه و تو رو به حدی بالا ببره که دیگ تستای سطح پایین باقی کتابا رو مثه آب خوردن حل کنی به نظرم اون کتاب بهترین کتابیه که وجود دارهغلط هاش یکی دوتا نیس خیلیه
-
@mahta-kamali من خودم تا اخر فصل ۲ فیزیکشو امسال حل کردم
و شاید سرِ جمع ۴ یا ۵تا غلط ازش دراوردم
ولی این ۴ یا ۵ تا غلط دلیل بر این نیست که کتاب نتونسته دِین خودش رو برای اینکه یه کتاب مفهومی برای دانش آموز باشه ادا کنه
البته نظر هر شخصی متفاونه و من نظر خودم رو گقتم -
ramses kabir داخل همه کتابا غلط وجود داره
-
Mohammad Afshar کاملا درسته
-
به نظر من کسی که میخواد تازه شروع کنه نشر الگو به دردش نمیخوره نشر الگو رو برای بار دوم خوبه چون تستاش دشوار هستن
-
ramses kabir در انتخاب کتابکار عالی...با توضیحات درس ها و تست...سوالات تشریحی..جمع بندی و مرور گفته است:
@mahta-kamali من خودم تا اخر فصل ۲ فیزیکشو امسال حل کردم
و شاید سرِ جمع ۴ یا ۵تا غلط ازش دراوردم
ولی این ۴ یا ۵ تا غلط دلیل بر این نیست که کتاب نتونسته دِین خودش رو برای اینکه یه کتاب مفهومی برای دانش آموز باشه ادا کنه
البته نظر هر شخصی متفاونه و من نظر خودم رو گقتممیدونی منظور من از غلط
غلط جمع و تفریق نیس
از نظر علمی غلط دارن
فیزیک و ریاضی نشر الگو رو نمیدونم
ولی زیست و شیمی از نظر علمی
خیلی غلط داره -
@mahta-kamali من با زیست کاری ندارم چون رشته ریاضی هستم برا رشته ریاضی تمام کتابا علی بودن
-
@mahta-kamali
من فیزیکشو مطالعه کردم واقعا ازش راضی بودم
ولی تا به حال زیستشو ندیدم
اما اگه میخوای کتاب سطح بالای زیست با کمترین میزان غلط و به صورت مفهومی کار کنی تنها بهت آی کیو رو پیشنهاد میکنم که در یک کلام فوق العاده است تا الان به هیچ وجه هیچ تستیشو ندیدم که غلط داشته باشه و تمامی تست هاش به صورت مفهومین البته اگه میخوای ای کیو کار کنی باید اول تستای منبع اولتو زده باشی که من امسال واسه منبع اولم خیلی سبز رو انتخاب کردم که خیلی سبز هم خالی از عیب نبود. -
خوشحال شدم از اشنایی با همتون در پناه حق باشید یاعلی و خدا نگهدار
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!