سوال مشاوره ای در زمینه برنامه ریزی برای قلم چی
-
سلام
دوستان من امسال ۱۲ تجربیم سال اولیه که قلم چی شرکت میکنم فردا هم اولین آزمونی هست که میدم.
چون از ۴ شنبه هفته پیش شروع کرده بودم هر کاری کردم نرسیدم به محتوای کامل آزمون. پایه که هیچی ولی دوازدهم رو تقریبا ۹۵ درصد رسیدم و تست زدم.
به نظرتون از شنبه که میخوام برای آزمون بعد شروع کنم به کم کم خوندن چجوری درسا رو بچینم؟ برنامه ریزی خودتون چجوری هست؟️
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
دوستان من امسال ۱۲ تجربیم سال اولیه که قلم چی شرکت میکنم فردا هم اولین آزمونی هست که میدم.
چون از ۴ شنبه هفته پیش شروع کرده بودم هر کاری کردم نرسیدم به محتوای کامل آزمون. پایه که هیچی ولی دوازدهم رو تقریبا ۹۵ درصد رسیدم و تست زدم.
به نظرتون از شنبه که میخوام برای آزمون بعد شروع کنم به کم کم خوندن چجوری درسا رو بچینم؟ برنامه ریزی خودتون چجوری هست؟️
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmir_Phl مباحثی ک از ازمون 18 مهر نخوندی و نخون چون ازمونای جمع بندی قلم چی این مشکلو رفع میکنه / مباحثی ک برا ازمون2ابان هست بخون/هرکسی ی جوری درسارو میچینه بستگی ب خودت داره البت ترجیحا هفته اول دروس اختصاصی و بخون و از اواخر هفته اول و یا هفته دوم دروس عمومی چون دروس عمومی فرار هستن و تستم خیلی مهمه موفق باشی
-
Amir_Phl مباحثی ک از ازمون 18 مهر نخوندی و نخون چون ازمونای جمع بندی قلم چی این مشکلو رفع میکنه / مباحثی ک برا ازمون2ابان هست بخون/هرکسی ی جوری درسارو میچینه بستگی ب خودت داره البت ترجیحا هفته اول دروس اختصاصی و بخون و از اواخر هفته اول و یا هفته دوم دروس عمومی چون دروس عمومی فرار هستن و تستم خیلی مهمه موفق باشی
مهشید غضنفرآبادی
متشکرم
شما هم همینطور
مثلا برنامه ریزی خودتون چطوری هست؟ متوجهم هر کسی سطحش فرق میکنه و برنامش هم همینطور ولی مشکل اصلی من به قول یه عزییزی برنامه کیلویییه که دارم
یعنی هر شب آخر وقت قبل خواب برنامه خوندن فردام رو با توجه به درسای مدرسه و اینا میچینم -
مهشید غضنفرآبادی
متشکرم
شما هم همینطور
مثلا برنامه ریزی خودتون چطوری هست؟ متوجهم هر کسی سطحش فرق میکنه و برنامش هم همینطور ولی مشکل اصلی من به قول یه عزییزی برنامه کیلویییه که دارم
یعنی هر شب آخر وقت قبل خواب برنامه خوندن فردام رو با توجه به درسای مدرسه و اینا میچینمAmir_Phl من اصولا یه هفته ای برنامه ریزی میکنم اونم مرتب و کتوب
شیمی و زیست هرروز و ریاضی و فیزیک ی روز در میون عمومیا هم روزی دوتا کتاب چون وقتم کامل ازاده بهش میرسم .