تسلیت
-
امیررضا فلاح نژاد دانشمند ریاضی ک ایرانی بود !
مهشید غضنفرآبادی تووی ایران بودن
-
مهشید غضنفرآبادی تووی ایران بودن
-
@BlAcK-W0_oLF در تسلیت
گفته است:
H_R ایشون صرفا تو این خاک به دنیا اومدن .. ایرانی بودنش رو نمی دونم ..
ایشون ایرانی هستن یه ایرانی که هر ایرانی باید بهش افتخار کنه اولین و تنها زنی در جهان که موفق به کسب یکی از مهم ترین دیپلم های ریاضیات جهان شده...
ایشون حتی دانشگاه شریف درس خوندنولی متاسفانه به دلیل کم توجهی ایران و زیاد شناخته نشدن
H_R خانم میرزایی و نگفت شجریان و گفت
-
Alireza Yousofvand در تسلیت
گفته است:
Zaraa صدایی بودن که درباره ی ربنا ازشون پرسیدن گفت جوون بودیم اشتباه زیاد می کردیم
جالب نیستایشون هیچ وقت در این باره نگفتن
لطفا اینجور نگین
تو اینروزا فتوشاپ و میکس صدارو به قدری طبیعی انجام میدن که تشخیص درست از غلط سخته
ولی حتما سر یه چیز دیگه اینو گفتن یا شاید بحث چیز دیگه ای بودهZaraa اینجور که از صدا گذار و فتوشاپ میگید احساس میکنم توهین به شعور منه تا دفاع از اون مرحوم
-
H_R خانم میرزایی و نگفت شجریان و گفت
مهشید غضنفرآبادی آها باشه باشه
الان باز یکی پیداش میشه میگه اسپم ندید -
خدا بیامرزتشون
-
@BlAcK-W0_oLF در تسلیت
گفته است:
ایشون ایرانی هستن یه ایرانی که هر ایرانی باید بهش افتخار کنه اولین و تنها زنی در جهان که موفق به کسب یکی از مهم ترین دیپلم های ریاضیات جهان شده...
ایشون حتی دانشگاه شریف درس خوندنولی متاسفانه به دلیل کم توجهی ایران و زیاد شناخته نشدن
H_R امروزه باب شده هر کس که از این دنیا می ره همه می شناسنش .. (مگه امثال حاج قاسم سلیمانی و بسیاری از بزرگان علم و هنر که تو همین خاک موندن و سازندگی کردن یا در راه ایران قدم برداشتن بهشون توجه آنچنانی می شده ..؟) بحث سر تفکره .. که آیا من زندگی شخصی خودم رو به هم وطنی هام ترجیح می دم یا نه .. حاضرم محبوب مردم خودم باشم یا دیگران .. ایشون هر چقدر هم که نابغه بوده باشن .. علمشون رو صرف دیگران کردن نه خود ما .. پس لطفا یه دلیل بیار که چرا باید بهش افتخار کنم؟)
-
H_R امروزه باب شده هر کس که از این دنیا می ره همه می شناسنش .. (مگه امثال حاج قاسم سلیمانی و بسیاری از بزرگان علم و هنر که تو همین خاک موندن و سازندگی کردن یا در راه ایران قدم برداشتن بهشون توجه آنچنانی می شده ..؟) بحث سر تفکره .. که آیا من زندگی شخصی خودم رو به هم وطنی هام ترجیح می دم یا نه .. حاضرم محبوب مردم خودم باشم یا دیگران .. ایشون هر چقدر هم که نابغه بوده باشن .. علمشون رو صرف دیگران کردن نه خود ما .. پس لطفا یه دلیل بیار که چرا باید بهش افتخار کنم؟)
@BlAcK-W0_oLF نمی دونم اگه منطق بزرگواران این جم همچین چیزیه .. پس لطفا به من هم افتخار کنید .. صرفا تو این خاک به دنیا اومدم ولی هیچ سودی نداشتم برای مملکتم ..
-
Zaraa اینجور که از صدا گذار و فتوشاپ میگید احساس میکنم توهین به شعور منه تا دفاع از اون مرحوم
Alireza Yousofvand بی خیال!!!
-
@BlAcK-W0_oLF حاج قاسم ک شهید همه عاشقش شدن!ولی دقیقا چندروز بعد ک دشمن آبروی حاج امیر علی حاجی زاده رو نشونه گرفت همونایی ک ادعای عشق میکردن بر علیه حاج امیر علی حرف زدند و نوشتند ولی یکم تفکر نکردن ک راه حاج قاسم و حاج امیر علی یکیه ! !!!!!!کاش اندکی فکر میکردیم
-
مهشید غضنفرآبادی آها باشه باشه
الان باز یکی پیداش میشه میگه اسپم ندیدامیررضا فلاح نژاد اره داداش الان میان!
-
@BlAcK-W0_oLF در تسلیت
گفته است:
مریم میرزا خانی کسی بود که تو سال ۷۵ توی دانشگاه شریف درس خوندن
در اون سال یکی از اتوبوس های دانشگاه شریف توی کوه های تهران به دلیل نقص فنی وارونه شد و حدود ۳۲ نفر از نخبه های کشوری ما از دنیا رفتن و از قضا خانم مریم میرزا خانی هم یکی از سرنشینان اون اتوبوس بود که از این حادثه جون سالم به در برد
بعد از این اتفاق پدر مریم میرزا خانی به پیش رئیس دانشگاه شریفِ وقت میره و بعد بهش میگه که چرا باید نخبه های کشور رو با ماشینی بی کیفیت جابه جا کنید که نهایتش بشه این فاجعه ی به این بزرگی که به راحتی ما خیلی از نخبه هامون رو از دست بدیم شما اومدید از نخبه ها حمایت کنید یا اونا رو بکشید
بعد از این که پدر مریم میرزا خانی اینو گفتن رئیس دانشگاه به ایشون گفتن که کشور ما پر از نخبه های گوناگونه و دختر شما اگه از اینجا بره هیچی از ما کم نمیشه چون هرساله نخبه های زیادی از طریق المپیاد ها و کنکور به دانشگاهِ ما میان و شما اگه مشکلی با امکانات دانشگاهِ ما دارید میتونید از اینجا برید
بعد از این حرف پدر مریم میرزا خانی دخترشون رو برای ادامه تحصیل به آمریکا فرستادن و ایشون در اونجا تونست به مقام های علمی فراوانی دست پیدا کنه و زمانی که ایشون قصد بازگشت به ایران رو داشتن متاسفانه کشور آمریکا ایشون رو از طریق ترور بیولوژیکی به شهادت رسوند همونطور که بسیاری از دانشمدان ایرانی رو از طریق بیماری هایی مثل سرطان از پای دراوردن -
@BlAcK-W0_oLF در ابتدا برای اسپم عذر خواهی میکنم!
ولی بیایم و بی انصاف نباشیم ایشون ریاضی دان برتر جهان بودن که به یه ایرانی شناخته شدن همه دنیا نه تنها ایرانی ها بهش افتخار میکنن ...
بحث منافع شخصی نیست بحث جامعه بشری هست شما بیا و یه دانشمند برتر ایرانی به ما معرفی کنید که صفر تا صد فعالیت هاش رو در ایران سپری کرده باشه و اینکه پیشرفت هم در حد عالی کرده باشه!!! بیایم بدون تعصب قبول کنیم این ایران فعلی خوب خیلی هم واسه تحصیل خوبه ولی تا یه حدی نه بیشتر ایشون در حد توانشون و تا جایی که امکان داشته فعالیت هاش رو در ایران ادامه داده و چندین رتبه و مقام و مدال به نام ایران ثبت کردن و بعد از اون به خارج از کشور جهت ادامه این فعالیت ها رفتن تا بتونن نه تنها به ایران بلکه به جامعه بشری خدمات بیشتری ارائه بدن ...
شما هم بیاین و چندین مقام و مدال و دیپلم جهانی کسب کنید بدون شک هر ایرانی به شما افتخار خواهد کرد!!!! -
خواااهش میکنم اسپم ندین
دوما اینجا برای کسانیه که استاد شجریان رو دوست دارن
نه برا منتقدان
هروقت که گفتم بیاین نظرتون رو راجب استاد بدین اونوقت اظهار نظر کنین
اگر که زیاد مایلید گفتگو کنین تاپیک دیگه ای بزنینZaraa همیشه منتقدان جایگاهی ندارن اوکی خدانگهدار
-
Zaraa همیشه منتقدان جایگاهی ندارن اوکی خدانگهدار
-
@BlAcK-W0_oLF در ابتدا برای اسپم عذر خواهی میکنم!
ولی بیایم و بی انصاف نباشیم ایشون ریاضی دان برتر جهان بودن که به یه ایرانی شناخته شدن همه دنیا نه تنها ایرانی ها بهش افتخار میکنن ...
بحث منافع شخصی نیست بحث جامعه بشری هست شما بیا و یه دانشمند برتر ایرانی به ما معرفی کنید که صفر تا صد فعالیت هاش رو در ایران سپری کرده باشه و اینکه پیشرفت هم در حد عالی کرده باشه!!! بیایم بدون تعصب قبول کنیم این ایران فعلی خوب خیلی هم واسه تحصیل خوبه ولی تا یه حدی نه بیشتر ایشون در حد توانشون و تا جایی که امکان داشته فعالیت هاش رو در ایران ادامه داده و چندین رتبه و مقام و مدال به نام ایران ثبت کردن و بعد از اون به خارج از کشور جهت ادامه این فعالیت ها رفتن تا بتونن نه تنها به ایران بلکه به جامعه بشری خدمات بیشتری ارائه بدن ...
شما هم بیاین و چندین مقام و مدال و دیپلم جهانی کسب کنید بدون شک هر ایرانی به شما افتخار خواهد کرد!!!!H_R از دو نفر که عقیده ی خلاف حرف من رو دارن دو روایت متفاوت خوندم .. کدوم رو باور کنم ..؟
-
مهشید غضنفرآبادی در تسلیت
گفته است:
اینجا جایگاه منتقدان نیست
شما میری فاتحه خونی شخصیت طرفو زیر سوال میبری؟ یا به وقتش؟Zaraa نوشتی تسلیت فک کردم درمورد اربعین وگرنه من جای اشتباهی نمیرم نوشتی صدای ایران منم گفتم نبود
-
مهشید غضنفرآبادی در تسلیت
گفته است:
اینجا جایگاه منتقدان نیست
شما میری فاتحه خونی شخصیت طرفو زیر سوال میبری؟ یا به وقتش؟