سلام دوستان گل آلایی💐 .کتاب درسی در داخل متن مشخص نکرده است که آیا گروهی از یاخته های حفره گوارشی هیدر,فاگوسیتوز می کنند یا همه آنها؟ گرچه شکل کتاب درسی این موضوع را آشکار کرده است اما برخی دبیران خبره بر این اعتقاد هستند که نمی توان قید "برخی" را برای فاگوسیتوز کردن از متن کتاب درسی استنباط کرد.
حال,کتب کمک درسی و منابع علمی,قید "برخی" را به کار می برند. نظر خود را بنویسید.👇🏻 👇🏻
mehranmirzaei
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
#نه_به_اختلاف_علمی
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با بخشی از لوله گوارش که دارای ماهیچه مورب است مشخص کنید.
۱۳-ماهیچه مورب داخلی ترین لایه ماهیچه ای این اندام است .
۱۴-ترشح اسید معده بوسیله بزرگ ترین یاخته های غدد گوارشی انجام میشود .
۱۵-برخی یاخته های غدد معده توانایی ترشح بی کربنات را دارند .
۱۶-دریچه انتهای این اندام برخلاف دریچه ابتدای این اندام در سمت کولون پایین رو قرار دارد .
@تجربیا
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با ویتامین ها مشخص کنید .
۹-ویتامینی که در کارکرد صحیح فولیک اسید نقش دارد با صرف انرژی جذب میشود .
۱۰-جراحی و برداشتن معده پس از سرطان معده میتواند باعث کمخونی شود .
۱۱-در صورت افزایش فعالیت درونریز کبد میزان مصرف نوعی ویتامین محلول در آب افزایش میابد.
۱۲-ویتامینی که با کمک عامل داخلی معده جذب میشود در تقسیم طبیعی نوعی بافت پیوندی نقش دارد.
@تجربیا
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با اندام ضمیمه ی گوارشی که در سمت چپ بدن واقع شده و قوی ترین آنزیم های گوارشی را به دوازدهه میریزد مشخص کنید .
۵-این اندام درست در زیر معده بصورت افقی قرار گرفته است .
۶-پروتئاز های این اندام قبل از ورود به دوازدهه توانایی تجزیه پروتیین ها را دارد.
۷-پس از هضم و جذب مواد غذایی این اندام ماده ی شیمیایی را در جهت کاهش قند خون ترشح میکند.
۸-این اندام هم توانایی برون ریزی و هم درون ریزی دارد .
@تجربیا
بچه ها همه سعی کنین شرکت کنین حتی به غلط 😅
با ذکر دلیل بگین کدوم جملات درسته و کدوم نادرسته؟
۱-در بیماران مبتلا به سلیاک همانند بیماران دارای سنگ کیسه صفرا میزان BMI کاهش میابد .
۲-بزرگ ترین غده بدن که در ترشح صفرا نقش دارد و غده ای که در ترشح مهم ترین آنزیم های گوارشی نقش دارد در یک سمت قرار دارد.
۳-شیره لوزالمعده همانند صفرا فقط از طریق یک مجرا به دوازدهه میریزد.
۴-ابتدایی ترین محل گوارش مکانیکی در بدن دارای توانایی جذب مواد غذایی میباشد .
@تجربیا
درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۵-۸)
-
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با اندام ضمیمه ی گوارشی که در سمت چپ بدن واقع شده و قوی ترین آنزیم های گوارشی را به دوازدهه میریزد مشخص کنید .
۵-این اندام درست در زیر معده بصورت افقی قرار گرفته است .۶-پروتئاز های این اندام قبل از ورود به دوازدهه توانایی تجزیه پروتیین ها را دارد.
۷-پس از هضم و جذب مواد غذایی این اندام ماده ی شیمیایی را در جهت کاهش قند خون ترشح میکند.
@تجربیا -
mehranmirzaei استاد چرا شما اصلا جواب سوال های من را نمیدید ؟؟؟؟؟
-
mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۵-۸) گفته است:
۵-این اندام درست در زیر معده بصورت افقی قرار گرفته است .۶-پروتئاز های این اندام قبل از ورود به دوازدهه توانایی تجزیه پروتیین ها را دارد.
@تجربیا۵ ص زیر و موازی معده
۶غ به صورت غیر فعال ترشح میشن ودر دوازدهه فعال میشن
۷ص قسمت درون ریز اون انسولین داره
۸ ص بر اساس متن کتاب -
@تجربیااولی درسته موازی معده زیر معده و پشت معده اس
دومی غلطه چون انزیم هاش غیر فعالن
سومی فک کنم منظورش بیکربناته (درست میخوره فک کنم)
چهارمی درسته -
mehranmirzaei
منظور پانکراسه
۱ صحیحه
۲. غلطه چون نیاز به محیط قلیایی دارن
۳درسته منظور انسولینه(البته بهتر بود بگیم ماده شیمیای منجر به کاهش قند خون میشود)
۴.درسته -
mehranmirzaei من تو صحیح علط قبلی مشکل دارم کمکم کنید لطفا
-
mehranmirzaei
۵ درسته
۶ غلطه چون پروتئاز های پانکراس توی دوازدهه فعال می شن
۷ مطمئن نیستم فکر کنم درسته
۸ درسته چون پانکراس غده ی مختلطه -
@mitra-ism-rahmani استاد جواب صحیح غلطارو گذاشت،کجاشو مشگل داشتی بگو ما کمکت میکنیم
-
mehranmirzaei
۵.ص دیگه چی بگم
۶.غ محیط قلیایی میخوان واسه فعالیت
۷.ص
۸.ص -
Marziyeh Fallah 0 دانش آموزان آلاء تجربیreplied to mehranmirzaei on آخرین ویرایش توسط Marziyeh Fallah 0 انجام شده
mehranmirzaei
5درست در زیر معده و موازی با ان
6غلط پروتئازها درون لوزالمعده غیر فعال اند
8درست -
@mitra-ism-rahmani در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۵-۸) گفته است:
mehranmirzaei استاد چرا شما اصلا جواب سوال های من را نمیدید ؟؟؟؟؟
خانم رحمانی من فقط اون تاپیک که از فصل ۲ زدید رو میبینم تو فرومم
-
درسته پانکرانس زیر معده موازی و افقی هست
غلطه غیر فعالن
پنکرانس هم رون ریز هم برون ریزه درسته -
@نگین-وهاب-مقدم در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۵-۸) گفته است:
درسته پانکرانس زیر معده موازی و افقی هست
غلطه غیر فعالن
پنکرانس هم رون ریز هم برون ریزه درستهآ فرین ️
-
@تجربیامنظور سوال پانکراسه
5درسته زیر معده و موازی با اونه
6غلطه چون به صورت غیرفعال ترشح میشن و توی دوازدهه فعال میشن
7درسته منظور انسولینه
8درسته درون ریزی انزیم ها و برون ریزی هورمونها -
mehranmirzaei
5ص
6 غلط چون در دوازهه فعال میشه
7 درسته انسولین
8 هم درسته هم برون ریز داره هم درون ریز -
mehranmirzaei استاد سوال سخت سخت بزار
-
@نگین-وهاب-مقدم فکر کنم منظورش به انسولینه که با افزایش قند خون ترشح می شه، البته خودم شک دارم
-
H_R در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۵-۸) گفته است:
mehranmirzaei استاد سوال سخت سخت بزار
منم موافقم سوالای امشب آسونن
-
@تجربیادرسته ، زیر و موازی با معده
غلط پروتیاز غیر فعاله و در محیط قلیاییی فعال میشه
نمیدونم
درسته چون یه غده مخططه و هم بخش درون ریز و هم درون ریز داره