فرسنگسوم زیست
-
امیرمهدی شفیع آبادی اولاً با الا به تازگی آشنا شدی .. با کنکور چی ؟ تازه فهمیدی یه سال تا کنکور فاصله داری ؟ (شما خودت فرصت قبولیت رو کشیدی به یک سال و قطعا مقصر هم خودتی)
از طرفی .. خیر روز های ما 48 ساعت نیست ولی بیشترین استفاده رو از 24 ساعت می کنیم ..
در ضمن .. خواهشا بحث روستا یا شهر رو وسط نکشید .. که کلی مثال می تونم براتون بیارم از افراد موفق شریف روستا نشین ..
@BlAcK-W0_oLF هنوز درکت نرسیده که بفهمی وقتی اسم از روستا میبرم یعنی معلم سطح بالا نداره یعنی هزار جور داستان دیگه که صد البته کسانی هستن که از همین روستا ها موفق شده وقتی میگم تازه با الا اشنا شدم یعنی امیدم به الاست
-
@BlAcK-W0_oLF هنوز درکت نرسیده که بفهمی وقتی اسم از روستا میبرم یعنی معلم سطح بالا نداره یعنی هزار جور داستان دیگه که صد البته کسانی هستن که از همین روستا ها موفق شده وقتی میگم تازه با الا اشنا شدم یعنی امیدم به الاست
امیرمهدی شفیع آبادی
دقیقا اصلا تو مدرسه های روستا کنکور تعریف نشده است فقط سطحی تدریس میکنن که زود کتاب تموم شه بماند که کتابم تموم نمیشه ۲۰ الکی میدن بره -
امیرمهدی شفیع آبادی شهر مگه معلم خیلی خفن داره ..!؟ ثانیاً راست می گی من نمی تونم درک کنم (کسی رو که می تونه بیاد گوگل .. توانایی دانلود هر فیلمی رو داره ولی از شرایطی که داره هم گلایه می کنه) ..
-
چه خبرتونه؟
-
امیرمهدی شفیع آبادی شهر مگه معلم خیلی خفن داره ..!؟ ثانیاً راست می گی من نمی تونم درک کنم (کسی رو که می تونه بیاد گوگل .. توانایی دانلود هر فیلمی رو داره ولی از شرایطی که داره هم گلایه می کنه) ..
@BlAcK-W0_oLF کسی که با موبایل بیاد اگه بخواد فیلم ببینه کور میشه چه ربطی داره به اینکه هر کی می تونه بیاد گوگل توانایی دانلود فیلمو داره
-
@BlAcK-W0_oLF کسی که با موبایل بیاد اگه بخواد فیلم ببینه کور میشه چه ربطی داره به اینکه هر کی می تونه بیاد گوگل توانایی دانلود فیلمو داره
@نگین-وهاب-مقدم خواهشا این رو دیگه به من نگید ..! ثانیا تو این مورد خاص منظور من ایشون بود .. جملم با شرایطی که خودشون گفتن تناقضی نداشت ..
-
دارم به این فک میکنم نسل ما وقتی کل دانشگاه رو بگیره قراره چی بشه
-
-
@نگین-وهاب-مقدم
با موبایل کم کمشششهااا ۷ ۸ ساعت تو اینستا تلو و.... میگردن نابینا نمیشن عهد شانس برا درس خوندن نابیتا میشن
عجبحس-یخی ببخشید من عادت ندارم زیاد بحث کنم کار با کسی هم ندارم که چی گفت و چیکار است تو عمرم هم نه تلگرام داشتم نه اینستا نظر من این بود مطمئن باش اگه شب تا صبح تو گوشی باشی من بهت قول میدم در اینده چشمات بد ترین ضررو میبینه عجب هم نداره می تونید برید مقاله پزشکی هست بخونید
-
امیدوارم موفق باشید
-
حس-یخی ببخشید من عادت ندارم زیاد بحث کنم کار با کسی هم ندارم که چی گفت و چیکار است تو عمرم هم نه تلگرام داشتم نه اینستا نظر من این بود مطمئن باش اگه شب تا صبح تو گوشی باشی من بهت قول میدم در اینده چشمات بد ترین ضررو میبینه عجب هم نداره می تونید برید مقاله پزشکی هست بخونید
-
حس-یخی ببخشید من عادت ندارم زیاد بحث کنم کار با کسی هم ندارم که چی گفت و چیکار است تو عمرم هم نه تلگرام داشتم نه اینستا نظر من این بود مطمئن باش اگه شب تا صبح تو گوشی باشی من بهت قول میدم در اینده چشمات بد ترین ضررو میبینه عجب هم نداره می تونید برید مقاله پزشکی هست بخونید
-
برای ازمون بعدی قلمچی فرسنگ سوم زیست لازمه چرا قرار نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
چرا برنامه دانش آموزان رو بهم میریزیدامیرمهدی شفیع آبادی اگه عجله داری میتونی از صفر تا صد دوازدهم اقای موقاری استفاده کنی
الا واسه یه نفر کل برنامشو به هم نمیریزه -
چرا برنامه دانش آموزان رو بهم میریزیدامیرمهدی شفیع آبادی در بخدا مسئولان آلاء جواب بدن گفته است:
چرا برنامه دانش آموزان رو بهم میریزیدمگر موقع تهیه راه ابریشم مبحث انتشار رو ندیده بودین؟!
-
@BlAcK-W0_oLF چرت و پرت نگو توانایی اومدن گوگل تو چه میدونی اینجا چه خبره که نظر میدی
اصلا من این توانایی رو دارم وقتی فیلم تدریس بدردبخوری نیست چه فایده
کسی که توانایی داره بره گوگل دیگه هیچ مشکلی نداره
عجب حرفی -
امیرمهدی شفیع آبادی در بخدا مسئولان آلاء جواب بدن گفته است:
چرا برنامه دانش آموزان رو بهم میریزیدمگر موقع تهیه راه ابریشم مبحث انتشار رو ندیده بودین؟!
@M-an چرا دیده بودم ولی گفتن برای قلمچی هم قابل استفاده است
-
امیرمهدی شفیع آبادی اگه عجله داری میتونی از صفر تا صد دوازدهم اقای موقاری استفاده کنی
الا واسه یه نفر کل برنامشو به هم نمیریزه@Infinitie-A کی با دوازدهم مشکل داره بحث رو سال دهم و یازدهمه
-
@M-an چرا دیده بودم ولی گفتن برای قلمچی هم قابل استفاده است
امیرمهدی شفیع آبادی گفتند که قابل استفادست نگفتند که مطابق با اونه مباحث هر فرسنگ به اضافه تاریخشون توی توضیحات هست و توی توضیحات هم ذکر شده که مطابقت زیادی با ازمون گزینه دو داره و پیش ازمون و پس ازمون قلمچی و گزینه دو قرار میگیره انتخاب خودت بوده که راه ابریشم رو با این شرایط تهیه کنی یا نه