زیست یازدهم
-
سلام و روز بخیر.
یه سوال برام پیش اومده که گیرنده کششی در دیواره مثانه بخشی از سلوله(دندریت) یا سلوله؟ -
سلام و روز بخیر.
یه سوال برام پیش اومده که گیرنده کششی در دیواره مثانه بخشی از سلوله(دندریت) یا سلوله؟ -
و یه سوال دیگه هم دارم اینکه آیا بافت پیوندی متراکم همون بافت پیوندی رشته ای هست؟ یا با هم فرق دارند
-
و یه سوال دیگه هم دارم اینکه آیا بافت پیوندی متراکم همون بافت پیوندی رشته ای هست؟ یا با هم فرق دارند
-
سلام و روز بخیر.
من خودم نظر دادم میخوام بدونم درسته یا نه شما الان مطمعنید یا در حد یک نظره و مطمعن نیستید؟
-
سلام و روز بخیر.
یه سوال برام پیش اومده که گیرنده کششی در دیواره مثانه بخشی از سلوله(دندریت) یا سلوله؟Mohamad56 در زیست یازدهم گفته است:
سلام و روز بخیر.
یه سوال برام پیش اومده که گیرنده کششی در دیواره مثانه بخشی از سلوله(دندریت) یا سلوله؟بخشی از سلول(انتهای دندریت)
-
سلام و روز بخیر.
یه سوال برام پیش اومده که گیرنده کششی در دیواره مثانه بخشی از سلوله(دندریت) یا سلوله؟Mohamad56 در زیست یازدهم گفته است:
سلام و روز بخیر.
یه سوال برام پیش اومده که گیرنده کششی در دیواره مثانه بخشی از سلوله(دندریت) یا سلوله؟واس اینکه زود به جوابت برسی دانش آموزان آلا رو منشن کن
@ دانش-آموزان-آلاء
اینطور بنویس.آبی که شد داخل متن یعنی حله(من الان یه فاصله انداختم بینش که الکی منشن نشن)
-
-
سلام
گیرنده کششی دیواره مثانه و دیواره نایژک ها بخشی از نورون حسی اند -