سطح دروس و آموزش آلا
-
سلام
وقت تون بخیر
امروز دبیر فیزیکمون در مورد موسسه ها ی آموزشی داشت صحبت می کرد و من گفتم که با آلا درسم رو می خوانم . ایشون گفتند که آلا سطح متوسط و رو به پائینی دارد و در حد کتاب تدریس می شود ؛ از طرفی هم اکثر افرادی که در کنکور رتبه بالایی کسب کردند ، با خواندن کتاب موفق شدند نه با دیدن کلیپ های آموزشی .
این رو که شنیدم خیلی ناراحت شدم . چون واقعا آلا عالیه
زیستش که بی نظیره
ریاضیش هم حرف نداره
فیزیک و ... هم همه عالی اند
ولی نمی دونم چرا انگار انگیزمو برای درس خوندن با آلا از دست دادم و یه جورایی افسرده شدم . حس می کنم تا الان ساعت ها از عمرم رفته . ولی از طرفی هم به آلا و زحمات دست اندرکارانش ایمان دارم .
نمی دونم ولی حس می کنم به امیدواری نیاز دارم . -
-
سلام وقت بخیر
حالا حرف دبیرتون نتیجه شما رو مشخص می کنه یا تلاشهاتون؟به نظر من وقتی دوره ای رو می بینی و متوجه تغییر وضعیت درست میشی می تونی بهتر مقایسه کنی
خدا رو شکر عاقل هستین و بالغبیشتر فکر کنید
تا حالا کدوم دوره ها رو دیدی؟ تست و تمرین داشتی؟ مرور داشتی؟چه تغییری تو اون درس داشتی؟
وقتی برای یک مبحث درسنامه از کتاب (هرکاری کتاب درسی کمک آموزشی )خوندی بهتر و زودتر یاد گرفتی یا نه وقتی با فیلم دیدی؟
به نظرم به این سوال ها خودتی که باید جواب بدی
فکر کن اگه دوست داشتی اینجا هم بنویس
-
میگه که دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه
الان اون هم قطعا منظور هایی داشته شک ندارم از این چون معلمای ما همه الا رو داشتن تکنیک هارو از الا برمیداشتن و هیچ اسمی از نمی بردن حالا خودتو قضاوت کنید -
دبیرا چرت و پرت زیاد میگن توجه نکن کلا میخان بگن فقط ما خوبیم
ولی خارج از شوخی دبیرا میخان بگن ک کلاسای بیرون اصلا خوب نیستن و کلیپا خوب نیستن و ک بچه ها بااینا کار نکنن نمیدونم چرا
-
بنظر من آلا حرف نداره واقعا من هروقت آلا رو دیدم چه بسا خیلی بهتر و کامل تر از مدرسه درس داد در حالی که من مدرسه دولتی هم نیستم
_خیلی وقت ها آلا روش های تستی ای گفت که مدرسه نگفت
_خیلی وقت ها تعداد سوالات حل شده در آلا چه بسا سه برابر مدرسه بود
_ و واقعا من وقتی با فیلم یک مبحث رو ببینم و با کارگاه های نکته و تست اون رو تثبیت کنم بهتر یاد میگیرم تا اینکه کتاب تست بخونم و بنظرم انگیزه بیشتری به انسان میده واقعا آلا بود که من رو به خیلی از درسها علاقه مند کرد با تدریس های فوق العاده استاد هایش -
سلام
وقت تون بخیر
امروز دبیر فیزیکمون در مورد موسسه ها ی آموزشی داشت صحبت می کرد و من گفتم که با آلا درسم رو می خوانم . ایشون گفتند که آلا سطح متوسط و رو به پائینی دارد و در حد کتاب تدریس می شود ؛ از طرفی هم اکثر افرادی که در کنکور رتبه بالایی کسب کردند ، با خواندن کتاب موفق شدند نه با دیدن کلیپ های آموزشی .
زیستش که بی نظیره
ریاضیش هم حرف نداره
ولی نمی دونم چرا انگار انگیزمو برای درس خوندن با آلا از دست دادم و یه جورایی افسرده شدم . حس می کنم تا الان ساعت ها از عمرم رفته . ولی از طرفی هم به آلا و زحمات دست اندرکارانش ایمان دارم .
سلام
وقت تون بخیر
زیستش که بی نظیره
ریاضیش هم حرف نداره
سلام وقت بخیر
حالا حرف دبیرتون نتیجه شما رو مشخص می کنه یا تلاشهاتون؟به نظر من وقتی دوره ای رو می بینی و متوجه تغییر وضعیت درست میشی می تونی بهتر مقایسه کنی
خدا رو شکر عاقل هستین و بالغبیشتر فکر کنید
تا حالا کدوم دوره ها رو دیدی؟ تست و تمرین داشتی؟ مرور داشتی؟چه تغییری تو اون درس داشتی؟
وقتی برای یک مبحث درسنامه از کتاب (هرکاری کتاب درسی کمک آموزشی )خوندی بهتر و زودتر یاد گرفتی یا نه وقتی با فیلم دیدی؟
به نظرم به این سوال ها خودتی که باید جواب بدی
فکر کن اگه دوست داشتی اینجا هم بنویس
@M-an من با آلا درس هامو با لذت بیشتری خواندم
و خیلی از نظر خودم پیشترفت هم کردم
من به آلا %(#ff0000)[ایمان] دارم و از اینکه دبیرمون این طور گفت خیلی ناراحت شدم و انگار یه جورایی به من ، به عنوان یک آلایی توهین کرد .آلا برای من مثل نوری در تاریکی بود .
به چندین علت :
_ دروس ما ترمی است و کل کتاب در یک ترم تموم میشه و سرعت درس دادن دبیران به من فرصت تمرین ، فهم مفهوم و درس خواندن برای کنکور را نمی دهد .
_ به کنکور و خوب دادن آن امیدوار شدم
_ و برای من دوستی شد که در تمامی دروس حمایتم کرد و لذت درس خوندم را 2 برابر کرد .حق با شماست . صددرصد آلا خوبه .
حالا که این طور شد ، من از امروز با آلا بیشتر دوست می شم و این دوستی تا همیشه ادامه خواهد داشت . زیرا دوست خوبم دینی به گردنم دارد . -
از همه خیلی ممنونم و از الان قول می دم همراه آلا باشم و از کمک کردن در حق آلا و آلایی ها دریغ نکنم .
-
خب خودت خودتو ببین چیکار بقیه داری خودت پیشرفتتو نگاه کن اونا دارن از دید خودشون حرف میزنن
-
https://as2.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/42bb4102f586d3ad0d31a601fddefc1f8289031-240p.mp4 اینو ببین اگه یکم خسته ای طبیعی ان شالله درست میشه
-
@M-an من با آلا درس هامو با لذت بیشتری خواندم
و خیلی از نظر خودم پیشترفت هم کردم
من به آلا %(#ff0000)[ایمان] دارم و از اینکه دبیرمون این طور گفت خیلی ناراحت شدم و انگار یه جورایی به من ، به عنوان یک آلایی توهین کرد .آلا برای من مثل نوری در تاریکی بود .
به چندین علت :
_ دروس ما ترمی است و کل کتاب در یک ترم تموم میشه و سرعت درس دادن دبیران به من فرصت تمرین ، فهم مفهوم و درس خواندن برای کنکور را نمی دهد .
_ به کنکور و خوب دادن آن امیدوار شدم
_ و برای من دوستی شد که در تمامی دروس حمایتم کرد و لذت درس خوندم را 2 برابر کرد .حق با شماست . صددرصد آلا خوبه .
حالا که این طور شد ، من از امروز با آلا بیشتر دوست می شم و این دوستی تا همیشه ادامه خواهد داشت . زیرا دوست خوبم دینی به گردنم دارد . -
@M-an در سطح دروس و آموزش آلا گفته است:
ان شاء الله که موفق بشی و به هدفت برسی:)
از شما و همه زحمات تون بی نهایت سپاس گزارم .
-
سلام
وقت تون بخیر
زیستش که بی نظیره
ریاضیش هم حرف نداره
نمی دونم ولی حس می کنم به امیدواری نیاز دارم .r sh سلام در سطح علمی خوب آلا همین کافیه که سالانه موارد زیادی رتبه برتر داره که حتی تو انجمن هم نیستن ( دیدم که میگم )
بعضی معلما هم حرف مفت زیاد میزنن شما برو مقایسه کن بین سطحی که معلم خودت تو مدرسه درس میده و سطحی که دبیر های آلا درس میدن هر کدوم بهتر بود با اون کار کن
از ما که دیگه گذشت ولی بعضی از فیلم ها رو که من سال ۹۶/۹۷ می دیدم سطحش طوری بود که لازم بود خودم یه پیش زمینه قبلی هر چند خیلی کم ازش داشته باشم
در ضمن آلا اینقدر قوی کار کرده که گاهی برای یک درس سه چهار تا استاد مختلف با سطح های مختلف و طرز بیان های مختلف درس دادن بی انصافیه اگه اینجور قضاوت کنیم -
https://as2.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/42bb4102f586d3ad0d31a601fddefc1f8289031-240p.mp4 اینو ببین اگه یکم خسته ای طبیعی ان شالله درست میشه
@نگین-وهاب-مقدم
این رو باید از اول بهمون میگفتن ولی درکل دمت گرررررررم چقدر خوبه این تشکر میکنم از شما -
@نگین-وهاب-مقدم
این رو باید از اول بهمون میگفتن ولی درکل دمت گرررررررم چقدر خوبه این تشکر میکنم از شما@1381sahar