زیست2
-
دریا دریایی خوب مشکل اونجاست که اتفاق به همون بلندیه یعنی فقط یه نورون حسی پیام رو میگیره و به دستگاه عصبی مرکزی می بره
@First دوست عزیز همه نورون ها بلند نیستن نمیدونم از کجا مطالعه کردید ولی میتونن بلند باشن می تونن
-
دریا دریایی نه ما نورون بلند هم داریم ولی نه همه ی نورون ها چون حکم کلی اورده غلط میشه
fatemeh8181 در زیست2 گفته است:
دریا دریایی نه ما نورون بلند هم داریم ولی نه همه ی نورون ها چون حکم کلی اورده غلط میشه
درسته حرف تون من خواستم با مثال به بچه ها بگم که راحت تر بفهمن
-
@First دوست عزیز همه نورون ها بلند نیستن نمیدونم از کجا مطالعه کردید ولی میتونن بلند باشن می تونن
fatemeh8181 بله درسته، ببینید منم نمیگم اصلا نمیشه! بله طبق اصول علمی میشه! ولی حالا کتاب شما رو من نخوندم حتما اشاره کرده که میشه
-
اینجا چ خبره
-
سلام مجدد مثال نقضشو پیدا کردممممم
-
لایه شبکیه چشم نگاه کنید چند لایه نورون نشون داده که حسی هستن و رابط فقط در نخاع مغز پس باهم سیناپس دارن شتتتتتتتتتتتتتتتت زندگی
-
آغا من سوال پرسیدمع ها:|
یه نفر منم تگ کنع وقتی بحث درباره سوال میکنید -
یه نفر منم تگ کنع وقتی بحث درباره سوال میکنید@Mr-Fantastic
باش
-
یه نفر منم تگ کنع وقتی بحث درباره سوال میکنیداین پست پاک شده! -
@Mr-Fantastic
باش
-
@Mr-Fantastic
الان حل شد
-
@Mr-Fantastic
الان حل شد
@Mr-Fantastic
الان حل شد
میشه یه بار خلاصه این دو گزینه شبه دار رو طبق کتاب 99(امسال یازدهم) بگی
حوصله ندارم سه روز تو بخونم:| -
@Mr-Fantastic ارام باشید
-
@Mr-Fantastic
الان حل شد
میشه یه بار خلاصه این دو گزینه شبه دار رو طبق کتاب 99(امسال یازدهم) بگی
حوصله ندارم سه روز تو بخونم:|@Mr-Fantastic گزینه 3 که بین غلط و غلط تره و چون صفر مورد نداریم باخواهش و تمنا قبولش میکنیم و گزینه 4 غلطه چون مثال نقضش میشه شبکیه چشم تامام
-
@Mr-Fantastic گزینه 3 که بین غلط و غلط تره و چون صفر مورد نداریم باخواهش و تمنا قبولش میکنیم و گزینه 4 غلطه چون مثال نقضش میشه شبکیه چشم تامام
@Mr-Fantastic گزینه 3 که بین غلط و غلط تره و چون صفر مورد نداریم باخواهش و تمنا قبولش میکنیم و گزینه 4 غلطه چون مثال نقضش میشه شبکیه چشم تامام
تشکر فراوان!
-
تشکر فراوان!
@Mr-Fantastic خواهش
-
@Mr-Fantastic خواهش
-
@Mr-Fantastic فصل دوم کتاب صفحه 24
-