یه سوال زیست خفن ..!
-
گایز های عزیز رفع اشکال نیست؟؟؟؟
-
چند نفر تصمیم گرفتن تو کارای جزوه کمک کنن و هیچی از این بهتر نیست .. من هم سعی می کنم همیشه بهترین نکات رو دسته بندی کنم و قرار بدم .. (همچنین به فایل هایی که فعلا در دسترس هستن بسنده نکنید ..) قطعا ویرایش پر نکته تری ازشون هم در راه خواهد بود ..
-
یکی گفته بود ممکنه تو جذب گلوکز این اتفاق بیوفته حاجی گلوکز ک هم انتقالی میاد داخل اصن مگ تو غشا میشه دید
@Dr-Aryan در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
یکی گفته بود ممکنه تو جذب گلوکز این اتفاق بیوفته حاجی گلوکز ک هم انتقالی میاد داخل اصن مگ تو غشا میشه دید
؟؟؟
-
@Dr-Aryan در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
گلوکز با کربوهیدرات فرق داره!
-
FaMi در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
H_R من که استارتش رو زدم برید ببینید جواب منو میتونید بدید
الان میام جواب میدم
-
FaMi در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
H_R من که استارتش رو زدم برید ببینید جواب منو میتونید بدید
الان میام جواب میدم
-
FaMi کوجا
-
FaMi کوجا
-
fatemeh8181 رفع اشکال زیست
FaMi اوکی
-
بچه ها قضیه جزوه چیه؟؟؟؟
-
بچه ها قضیه جزوه چیه؟؟؟؟
-
هر کسی بتونه این سوال رو با دلیل منطقی جواب بده .. خب آفرین بهش ..! خودتون رو به چالش بکشید ..
آیا گفته زیر صحیح است یا غلط؟(در صورت غلط بودن دلیل بیارید)
مولکول های منشعب کربوهیدارت فقط در سطح خارجی غشاء دیده می شوند ..
@black-wo_olf
اگر منظورتون زنجیره منشعب کربوهیدرات هست که بله درسته فقط دو نوع پروتئین در یاخته هست که به زنجیره کربوهیدرات های منشعب متصل هست
۱.سطحی خارجی
۲.سراسری غیر ترابر
که دیده میشن تو یاخته های پرز روده
اما مسئله اینجاس
تو سوال گفتین **مولکول های منشعب کربوهیدرات **مگه مولکول های منشعب هم داریم؟
زنجیره منشعب اره ولی مولکول های منشعب
شاید پیچ سوال تو این کلمه باشه بچه نظرتون چیه؟ -
@BlAcK-Wo_oLF اره..... جمله درسته ...کربوهیدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشه...ولی نا منشعب رو ممکنه توی غشا هم ببینیم...حالا چجوری :
ما توی گوارش فرایند جزب رو هم میخونیم...فرایند جزب گلوکز ب یاخته های پوششی روده رو منظورمه....ولی کربویدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشهAmin Mojarradi در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
@BlAcK-Wo_oLF اره..... جمله درسته ...کربوهیدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشه...ولی نا منشعب رو ممکنه توی غشا هم ببینیم...حالا چجوری :
ما توی گوارش فرایند جزب رو هم میخونیم...فرایند جزب گلوکز ب یاخته های پوششی روده رو منظورمه....ولی کربویدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشهاقای مجردی مطمئنید که مولکول های غیر منشعب درون غشا دیده میشن؟
-
Amin Mojarradi در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
ما توی گوارش فرایند جزب رو هم میخونیم...فرایند جزب گلوکز ب یاخته های پوششی روده رو منظورمه....ولی کربویدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشهاقای مجردی مطمئنید که مولکول های غیر منشعب درون غشا دیده میشن؟
Fateme Sh 0 گفتار ۳ فصل ۲ دهم رو با دقت بخون ...
متوجه میشی -
@black-wo_olf
اگر منظورتون زنجیره منشعب کربوهیدرات هست که بله درسته فقط دو نوع پروتئین در یاخته هست که به زنجیره کربوهیدرات های منشعب متصل هست
۱.سطحی خارجی
۲.سراسری غیر ترابر
اما مسئله اینجاس
شاید پیچ سوال تو این کلمه باشه بچه نظرتون چیه؟Fateme Sh 0 این سوال قبلا پاسخ داده شده .. البته سوال هم بهتر بیان شده تا گمراه کننده نباشه ..
-
Amin Mojarradi در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
Fateme Sh 0 من سوال رو اصلاح می کنم که اشتباهات برطرف بشه ..!
"مولکول های کربوهیدارت چسبیده به غشاء فقط در سطح خارجی آن دیده می شوند ..
-
@black-wo_olf
۱.سطحی خارجی
۲.سراسری غیر ترابر
اما مسئله اینجاس
شاید پیچ سوال تو این کلمه باشه بچه نظرتون چیه؟Fateme Sh 0 بله مولکول منشعب هم داریم .. پلیمر های منشعب نمونه ای از مولکول های منشعب هستن .. البته بهتر بود تو این سوال زنجیره ی مونوساکاریدی مطرح بشه که مهم هم نیست .. سوال بهتر رو فرستادم براتون ..