یه سوال زیست خفن ..!
-
@BlAcK-Wo_oLF مگه نگفته گفته مولکول های منشعب کربوهیدرات فقط در سطح خارجی دیده میشه
fatemeh8181 من منشعب رو حذف کنم راضی می شی ..؟ اصلا نکته سوال اون نیست !
-
fatemeh8181 من منشعب رو حذف کنم راضی می شی ..؟ اصلا نکته سوال اون نیست !
@BlAcK-Wo_oLF اوکی
-
fatemeh8181 چه ربطی داره خوب ..! سوال در صورتی غلط بود که می پرسید فقط مولکول های کربوهیدرات منشعب رو غشاء دیده می شوند ..!
@BlAcK-Wo_oLF اره..... جمله درسته ...کربوهیدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشه...ولی نا منشعب رو ممکنه توی غشا هم ببینیم...حالا چجوری :
ما توی گوارش فرایند جزب رو هم میخونیم...فرایند جزب گلوکز ب یاخته های پوششی روده رو منظورمه....ولی کربویدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشه -
بچه ها شکل کتاب کنکوره .........
-
@BlAcK-Wo_oLF اره..... جمله درسته ...کربوهیدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشه...ولی نا منشعب رو ممکنه توی غشا هم ببینیم...حالا چجوری :
ما توی گوارش فرایند جزب رو هم میخونیم...فرایند جزب گلوکز ب یاخته های پوششی روده رو منظورمه....ولی کربویدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشهAmin Mojarradi در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
ما توی گوارش فرایند جزب رو هم میخونیم...فرایند جزب گلوکز ب یاخته های پوششی روده رو منظورمه....ولی کربویدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشهشما بیا سوال فیزیک من را جواب بده خیلی ضروری احتیاج دارم
-
من سوال رو اصلاح می کنم که اشتباهات برطرف بشه ..!
"مولکول های کربوهیدارت چسبیده به غشاء فقط در سطح خارجی آن دیده می شوند ..
-
@BlAcK-Wo_oLF بلهخ
-
Amin Mojarradi در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
ما توی گوارش فرایند جزب رو هم میخونیم...فرایند جزب گلوکز ب یاخته های پوششی روده رو منظورمه....ولی کربویدرات منشعب فقط در خارج غشا دیده میشهشما بیا سوال فیزیک من را جواب بده خیلی ضروری احتیاج دارم
@mitra-ism-rahmani باش....منشنم کن...کاغز در دسترسم نیس ولی اوکی
-
Amin Mojarradi در یه سوال زیست خفن ..! گفته است:
منشن کردم
-
H_R اگه نتونی جواب درست بدی معلوم می شه که خفنه ..!
-
@BlAcK-Wo_oLF این سوال بهتر شد .. حالا فکر کنید و جواب بدید ..
-
بابا این تو شکل کتابه جوابش درسته چیش خفن
بود
-
@نگین-وهاب-مقدم بابا از کجا می دونی جواب سوال منم درسته ..؟
-
H_R اگه نتونی جواب درست بدی معلوم می شه که خفنه ..!
@BlAcK-Wo_oLF یه سوال الان منظورت هر قندی هست یا فقط کربوهیدرات؟؟؟؟؟
-
@نگین-وهاب-مقدم بابا از کجا می دونی جواب سوال منم درسته ..؟
-
مهتاب مختاری خدایی چرا اینقد کتاب ما ناقصه... چرا اینجور چیزا نداریم!
️