ترتیب جواب دادن به دفترچه
-
maryam111 در تجربه های طلایی کنکوری ها گفته است:
سلام به همه رفقای خوب آلایی
امروز میخوام راجع به نحوه آزمون دادن بهتون بگم که اول چه اشتباهاتی کردم و بعدش چیکار کردم که درست شد
خب من سر آزمون همیشه اول مینشستم و شروع میکردم به حل سوالات به همون ترتیب دفترچه و مثلا توی درسی مثل ریاضی و فیزیک قصد داشتم همه سوالاتشو حل کنم و اصلا دست نمیکشیدم ازشون .. تا مرسیدم به آخر دفترچه حالا اگه اون وسط بیشتر گیر میدادم به سوالای ریاضی و فیزیک ممکن بود وقت کم بیارم و اصلا خیلی از سوالای شیمی رو نخونم اما این روش که اغلب هم ازش استفاده میکنن اشتباهه
آزمون دادن به شکل دومرحله ای
شما باید از درسی شروع کنید که بهش علاقه دارید (برای مثال دفترچه عمومی رو میگم با 75 دیقه تایم)
مثلا من اول از دینی شروع میکنم که دوستش دارم و بهتر از بقیه درسا بلدم (قبلا یه آزمون جامع از خودم گرفتم میدونم 25 تا تست دینی رو تو 12 دیقه میتونم بزنم)سریع یه نگاه به سوالا میکنم آسونا رو جدا میکنم و سعی میکنم توی 12 دیقه تمام سوالاتی رو که بلدم جواب بدم
بعد میرم سراغ عربی مبحث ترجمه رو مثلا من توی 8 دیقه کامل میزنم بعد از ترجمه عربی میرم سراغ مثلا قرابت و معنی لغات و املا ادبیات که میدونم اوکی ام اونا رو هم به فرض توی 10دیقه میزنم بعد از ادبیات میرم زبان وکب و گرامر و کلوز رو توی 14 دیقه کامل میکنم
حالا 12+8+10+14=44 دقیقه و 75-44=31 دقیقه فرصت داریم تا برگردیم (با همون ترتیبی که از اول شروع کردیم) و سوالاتی رو که بلد نبودیم و تسلطمون کمتر بوده رو جواب بدیم الان من مثلا قواعد و متن عربی رو آرایه و زبان فارسی ادبیات و ریدینگ زبان رو جواب ندادم پس این 31 دیقه رو برحسب نیاز تقسیم میکنم بین این موارد
حالا اگر مثلا شما برای ترجمه عربی که مسلط بودین 8 دیقه وقت گذاشته بودین اما قبل از این 8دیقه کار شما با ترجمه عربی تموم شد هیچ عیبی نداره عربی رو ول کنید برید سراغ درس بعدییا اگر 8 دیقه تموم شد ولی هنوز ترجمه عربی تموم نشده بود هیچ عیبی نداره اینجا هم عربی رو ول کنید برید درس بعدی و موقع برگشت به درس عربی اول ترجمه رو کامل کنید
برای اختصاصیا هم به همین شکل
یه آزمون تو خونه از خودتون بگیرید که دقیقه ها و نقات قوتتون مشخص بشه بعد سر آزمون انجام بدید این روش رو
مانا باشید
تجربیا انسانیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
maryam111 سلام ممنونم که تجاربتونو در اختیارمون میذارین
فقط یه مشکلی لست و وونم اینه که بیشتر مشاورا و معلما میگن دفترچه رو با همون ترتیبی جواب بدین که گذاشتن.ینی این کارو ککنیم؟@behnaz-hajizadeh در تجربه های طلایی کنکوری ها گفته است:
maryam111 سلام ممنونم که تجاربتونو در اختیارمون میذارین
فقط یه مشکلی لست و وونم اینه که بیشتر مشاورا و معلما میگن دفترچه رو با همون ترتیبی جواب بدین که گذاشتن.ینی این کارو ککنیم؟خیلیا اینو میگن اما اغلب جواب نمیده...به صورت امتحانی یکبار این کار رو انجام بدید ببینید اوکی میشه یا نه.. من درصد ادبیاتم رو اینطوری از 30 رسوندم به 60 چون قبلش به ترتیب سوالا رو جواب میدادم به آخرای ادبیات که میرسیدم خسته میشدم قرابت معنایی رو همش غلط میزدم بعد این مدلی تازه فهمیدم که قرابت نقطه قوت منه و فقط به خاطر خستگی بوده که اون همه غلط تو قرابت داشتم
امتحانش ضرر نداره حداقل تو خونه قبل از آزمون اصلیتون