فصل دوم گفتار دوم زیست یازدهم
-
سلام به همگی
میخواستم بدونم جسم مژگانی همون لایه مشیمیه هست؟ چون در کتاب یازدهم امسال مشیمیه رو ادامه داده و شده جسم مژگانی@sani-painting در فصل دوم گفتار دوم زیست یازدهم گفته است:
سلام به همگی
میخواستم بدونم جسم مژگانی همون لایه مشیمیه هست؟ چون در کتاب یازدهم امسال مشیمیه رو ادامه داده و شده جسم مژگانی -
سلام به همگی
میخواستم بدونم جسم مژگانی همون لایه مشیمیه هست؟ چون در کتاب یازدهم امسال مشیمیه رو ادامه داده و شده جسم مژگانی@sani-painting در فصل دوم گفتار دوم زیست یازدهم گفته است:
سلام به همگی
میخواستم بدونم جسم مژگانی همون لایه مشیمیه هست؟ چون در کتاب یازدهم امسال مشیمیه رو ادامه داده و شده جسم مژگانیببینید اگر از لحاظ ترکیبات و جنس بخواییم بگیم بله چون ساختار هاشون یکی هست و از ادامه مشیمه بوجود اومذه اره
ولی این دو . هرکدوم چیز هایی جدا گانه هستند و خب وظایفشون جدا گانست.البته نظر خودم رو به شخصه گفتم باز دانش اموزان پرسجو کنید -
@sani-painting در فصل دوم گفتار دوم زیست یازدهم گفته است:
سلام به همگی
میخواستم بدونم جسم مژگانی همون لایه مشیمیه هست؟ چون در کتاب یازدهم امسال مشیمیه رو ادامه داده و شده جسم مژگانیببینید اگر از لحاظ ترکیبات و جنس بخواییم بگیم بله چون ساختار هاشون یکی هست و از ادامه مشیمه بوجود اومذه اره
ولی این دو . هرکدوم چیز هایی جدا گانه هستند و خب وظایفشون جدا گانست.البته نظر خودم رو به شخصه گفتم باز دانش اموزان پرسجو کنیدreza farajzade1974 خیلی ممنونم بله چون دیدم مثل همدیگه هستن و ماهیچه های مژگانی رنگدانه دارن ولی مشیمیه بیشتره ولی بازم میتونیم بگیم که مشیمیه ماهیچه صاف هستش؟ خیلی ممنون از پاسخ تون
-
reza farajzade1974 خیلی ممنونم بله چون دیدم مثل همدیگه هستن و ماهیچه های مژگانی رنگدانه دارن ولی مشیمیه بیشتره ولی بازم میتونیم بگیم که مشیمیه ماهیچه صاف هستش؟ خیلی ممنون از پاسخ تون
reza farajzade1974 خیلی ممنونم بله چون دیدم مثل همدیگه هستن و ماهیچه های مژگانی رنگدانه دارن ولی مشیمیه بیشتره ولی بازم میتونیم بگیم که مشیمیه ماهیچه صاف هستش؟ خیلی ممنون از پاسخ تون
قلبی که تو قلبه - شما میتونی عضلات مشمیه ات رو منقبض کنی ؟
اگه تونستی اسکلتی میشه
مشمیه جزو صاف هاست ... -
اگه تونستی اسکلتی میشه
مشمیه جزو صاف هاست ...reza farajzade1974 خیلی ممنون متوجه شدم نه فکر کردم که ماهیچه نیست و بافت دیگه ای باشه چون تو کتاب اشاره ای نشده کلا تو کتاب چیزای مهم رو مخفی میکنن
-
reza farajzade1974 خیلی ممنون متوجه شدم نه فکر کردم که ماهیچه نیست و بافت دیگه ای باشه چون تو کتاب اشاره ای نشده کلا تو کتاب چیزای مهم رو مخفی میکنن
@sani-painting
خواهش -
اگه تونستی اسکلتی میشه
مشمیه جزو صاف هاست ...reza farajzade1974 به نظر من اینکه شما بخوای بگی تشخیص عضله ی اسکلتی با اینه که بتونی منقبضش کنی یا نه غلطه (در مورد جسم مژگانی نظری ندارم)اما الان شما میتونی یک سوم ابتدای مری رو منقبض کنید؟؟نه
ولی اسکلتیه و انعکاسی منقبض میشه -
reza farajzade1974 به نظر من اینکه شما بخوای بگی تشخیص عضله ی اسکلتی با اینه که بتونی منقبضش کنی یا نه غلطه (در مورد جسم مژگانی نظری ندارم)اما الان شما میتونی یک سوم ابتدای مری رو منقبض کنید؟؟نه
ولی اسکلتیه و انعکاسی منقبض میشه