چیکار کنم؟؟
-
زهرا بنده خدا
اره ولی مدرسه گیر داده راحتم نمیزارن هی میگن بیا کلاسارو شرکت کن میترسم کلا اسممو از مدرسه رد کنن بهم اجازه ندن برم امتحانای پایانی رو بدمaaa bbb به نظرم به مامان باباتون بگید باهاشون صحبت کنن چون مسئولای مدرسه با اولیا بهتر و منطقی تر برخورد میکنن
-
aaa bbb در چیکار کنم؟؟
گفته است:
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه ک من با این تدریسا و کلاسای مجازی مشکل دارم و احساس میکنم از درسا عقب افتادم و اگر خودم بخونم و فقط برم امتحانای پایانی رو بدم خیلی راحت ترم.ولی مشکل اینه ک مدرسه اجازه نمیده ک همچین کاریو بکنم و بحث نمره ی مستمرو میارن با اینکه مدرسه ی غیرانتفاعیه!!کاش معلما راحتم میزاشتن ک خودم درس بخونم
حالا من موندم چیکار کنم.کلا امسالو مدرسه نرم و سال دیگه ک اوضاع بهتر شد امسالو بخونم و تابستون بشینم سال گذشته رو مرور کنم و سال دیگرو پیش خوانی یا مدرسمو عوض کنم و بگردم دنبال مدرسه ای ک بزاره اینطوری درس بخونم...؟
کلافه شدم
لطفاااااا راهنماییم کنینکلاسا رو شرکت کن،سعی کن با دقت بهشون توجه کنی و تا جای ممکن مطالبی که میگن رو یاد بگیری
من دقیقا شرایط تو رو دارم.
نگران نباش،تشریحی عالی بخون و تستی در کنارش تا هرجا که توانایی داری کار کن(کم کاری نکنیا! اگه یکم تلاشتو بیشتر کنی هم به تستی هم به تشریحیشون میرسی)
ان شاالله تابستون میتونی دهم و یازدهم رو کامل ببندی
و اینکه به نظر من به مدرسه اهمیت بده
شاید بعضی از دوستان بگن که معدل کنکور مهمع نه مدرسه
ولی انگیزه ای که نمره خوب گرفتن داخل امتحانات مدرسه به آدم میده باعث میشه بتونه درس بخونه!
میتونی امتحان کنی! یه مدت نمره پایین بگیر.میبینی که انگیزه ات واسه مطالعه دروس هم کم میشه!نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده@mr-fantastic در چیکار کنم؟؟
گفته است:
aaa bbb در چیکار کنم؟؟
گفته است:
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه ک من با این تدریسا و کلاسای مجازی مشکل دارم و احساس میکنم از درسا عقب افتادم و اگر خودم بخونم و فقط برم امتحانای پایانی رو بدم خیلی راحت ترم.ولی مشکل اینه ک مدرسه اجازه نمیده ک همچین کاریو بکنم و بحث نمره ی مستمرو میارن با اینکه مدرسه ی غیرانتفاعیه!!کاش معلما راحتم میزاشتن ک خودم درس بخونم
حالا من موندم چیکار کنم.کلا امسالو مدرسه نرم و سال دیگه ک اوضاع بهتر شد امسالو بخونم و تابستون بشینم سال گذشته رو مرور کنم و سال دیگرو پیش خوانی یا مدرسمو عوض کنم و بگردم دنبال مدرسه ای ک بزاره اینطوری درس بخونم...؟
کلافه شدم
لطفاااااا راهنماییم کنینکلاسا رو شرکت کن،سعی کن با دقت بهشون توجه کنی و تا جای ممکن مطالبی که میگن رو یاد بگیری
نگران نباش،تشریحی عالی بخون و تستی در کنارش تا هرجا که توانایی داری کار کن(کم کاری نکنیا! اگه یکم تلاشتو بیشتر کنی هم به تستی هم به تشریحیشون میرسی)
ولی انگیزه ای که نمره خوب گرفتن داخل امتحانات مدرسه به آدم میده باعث میشه بتونه درس بخونه!
میتونی امتحان کنی! یه مدت نمره پایین بگیر.میبینی که انگیزه ات واسه مطالعه دروس هم کم میشه!بازم خودت بهتر از هرکسی خودتو میشناسی و میتونی تصمیم بگیری!
-
aaa bbb در چیکار کنم؟؟
گفته است:
منتظر ظهور
نه یازدهم تجربیمیدونم مدرسه واقعا وقت تلف کردنه
من دوازدهم بودم امسال
مدرسه ما خیلی کلاسا رو بد تشکیل داد. اول که فقط تو واتساپ برا هر درس گروه زدن فقط رفع اشکال
تازه آخرای اسفند گفتن کلاس شیمی دارین
رفتم دیدم معلمه فقط ویس میزاره
منم دیدم اینطوری وقت تلف کردنه
چون تو گروه ها عضو بودم و مشاور شمارمو داشت واتساپم رو بستم و کلا از مدرسه جدا کردم خودمو. با یه شماره دیگه وارد شدم و فقط به 2تا از دوستای صمیمیم دادم
تا امتحانای نهایی کسی از من خبر نداشت بچه ها که منو دیدن هی میگفتن کجا بودی و همه معلما دنبالتن و گفتن بهت مستمر نمیدن. ولی هیچی نشد. یا حتی گفتن برا امتحان نهایی اسممو رد نمیکننمیتونی تو هم همین کارو بکنی شمارتو عوض کن که آنلاین نشی بعدا پیگیر شدن هم بگی نتت کلا قطع شده
یا اینکه به نظرم مدرست رو عوض کن و یه دولتی بنویس و خودت بخون با آلا. واقعا تو این شرایط و آنلاین بودن کلاسا غیر انتفاعی بودن نمی صرفه. اینطوری فشار روی خانواده هم کمتر میشه
ارزش وقتت رو بدون
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم
موفق باشیمنتظر ظهور
خیلی ممنون.اگه مدرسه دولتی اسممو بنویسم اونا با شرکت نکردن توی کلاسا مشکل ندارن؟
اگه شمارمو عوض کنم ک فکر نکنم کمکی بهم بکنه چون به مامان بابام زنگ میزنن و پیگیری میکنن -
aaa bbb در چیکار کنم؟؟
گفته است:
سلام
کلافه شدم
میتونی امتحان کنی! یه مدت نمره پایین بگیر.میبینی که انگیزه ات واسه مطالعه دروس هم کم میشه!@mr-fantastic بله اینم درسته ممنون
-
منتظر ظهور
خیلی ممنون.اگه مدرسه دولتی اسممو بنویسم اونا با شرکت نکردن توی کلاسا مشکل ندارن؟
اگه شمارمو عوض کنم ک فکر نکنم کمکی بهم بکنه چون به مامان بابام زنگ میزنن و پیگیری میکنننوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaa bbb در چیکار کنم؟؟
گفته است:
منتظر ظهور
اگه شمارمو عوض کنم ک فکر نکنم کمکی بهم بکنه چون به مامان بابام زنگ میزنن و پیگیری میکننمدرسه دولتی بیشتر گیر میدن:|(خودم دولتیم.ماشاالله پیگیرن:|!)
البته بستگی به شهر و مدرسه داره
اگه واقعا تصمیمتون بر این هست از دوستاتون بپرسید و ببینید کدوم مدرسه این اجازه رو داده و برید اونجا -
aaa bbb در چیکار کنم؟؟
گفته است:
منتظر ظهور
اگه شمارمو عوض کنم ک فکر نکنم کمکی بهم بکنه چون به مامان بابام زنگ میزنن و پیگیری میکننمدرسه دولتی بیشتر گیر میدن:|(خودم دولتیم.ماشاالله پیگیرن:|!)
البته بستگی به شهر و مدرسه داره
اگه واقعا تصمیمتون بر این هست از دوستاتون بپرسید و ببینید کدوم مدرسه این اجازه رو داده و برید اونجا@mr-fantastic باشه ممنون پرس و جو میکنم
-
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
امیررضا فلاح نژاد
پس بهتره بهشون بگم من کلاسارو شرکت نمیکنم فقط میام امتحان پایانی بدم نمره ی مستمر هم ندین
امتحان پایانیو ک خوب کنم مجبور میشن مستمر روهم خوب بدن
ولی بازم لج میکنن گیر میدن
فکر کنم لج کنن بهم اجازه ندن برم امتحان بدمaaa bbb هرگز هیچ کس نمیتونه مانع این شه ک دانش آموز سر جلسه امتحان بشینه اینو خیالت راحت !اگ خواستن همچین کاری کنن همون روز بلافاصله برو حراست اداره اموزش و پرورش !
-
زهرا بنده خدا
اره ولی مدرسه گیر داده راحتم نمیزارن هی میگن بیا کلاسارو شرکت کن میترسم کلا اسممو از مدرسه رد کنن بهم اجازه ندن برم امتحانای پایانی رو بدمaaa bbb هیچکس تاکید میکنم هیچکس حق چنین کاری و نداره!
-
سلام
کلافه شدم
لطفاااااا راهنماییم کنین -
سلام
کلافه شدم
لطفاااااا راهنماییم کنیننوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمنم دقیقا این مشکلو دارم ، من تو قلم چی شرکت میکنم و نسبت به برنامه ی اون پیش میرم ، ولی مدرسه جلو تره آنقدر روزانه از آدم بیخودی وقت میگیره که اعصابم خورده
-
M Tg در چیکار کنم؟؟
گفته است:
aaa bbb عجیبه ملت میرن مدرسه خصوصی که مدرسشون غیر حضوری شه چیطو مدرسه شما گیر میده؟؟
اره منم نمیدونم با این ک غیرانتفاعیه نمیزارن غیرحضوری بخونم!!! چند بار بهشون گفتم ولی بازم میگن نمره مستمر رو باید بگیری و بهت نمیدیم