سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
چیکار کنم؟؟
-
Mr.Fantastic در چیکار کنم؟؟ گفته است:
aaa bbb در چیکار کنم؟؟ گفته است:
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه ک من با این تدریسا و کلاسای مجازی مشکل دارم و احساس میکنم از درسا عقب افتادم و اگر خودم بخونم و فقط برم امتحانای پایانی رو بدم خیلی راحت ترم.ولی مشکل اینه ک مدرسه اجازه نمیده ک همچین کاریو بکنم و بحث نمره ی مستمرو میارن با اینکه مدرسه ی غیرانتفاعیه!!کاش معلما راحتم میزاشتن ک خودم درس بخونم
حالا من موندم چیکار کنم.کلا امسالو مدرسه نرم و سال دیگه ک اوضاع بهتر شد امسالو بخونم و تابستون بشینم سال گذشته رو مرور کنم و سال دیگرو پیش خوانی یا مدرسمو عوض کنم و بگردم دنبال مدرسه ای ک بزاره اینطوری درس بخونم...؟
کلافه شدم
لطفاااااا راهنماییم کنینکلاسا رو شرکت کن،سعی کن با دقت بهشون توجه کنی و تا جای ممکن مطالبی که میگن رو یاد بگیری
من دقیقا شرایط تو رو دارم.
نگران نباش،تشریحی عالی بخون و تستی در کنارش تا هرجا که توانایی داری کار کن(کم کاری نکنیا! اگه یکم تلاشتو بیشتر کنی هم به تستی هم به تشریحیشون میرسی )
ان شاالله تابستون میتونی دهم و یازدهم رو کامل ببندی
و اینکه به نظر من به مدرسه اهمیت بده
شاید بعضی از دوستان بگن که معدل کنکور مهمع نه مدرسه
ولی انگیزه ای که نمره خوب گرفتن داخل امتحانات مدرسه به آدم میده باعث میشه بتونه درس بخونه!
میتونی امتحان کنی! یه مدت نمره پایین بگیر.میبینی که انگیزه ات واسه مطالعه دروس هم کم میشه!بازم خودت بهتر از هرکسی خودتو میشناسی و میتونی تصمیم بگیری!
-
منتظر ظهور
خیلی ممنون.اگه مدرسه دولتی اسممو بنویسم اونا با شرکت نکردن توی کلاسا مشکل ندارن؟
اگه شمارمو عوض کنم ک فکر نکنم کمکی بهم بکنه چون به مامان بابام زنگ میزنن و پیگیری میکنن -
Mr.Fantastic بله اینم درسته ممنون
-
aaa bbb در چیکار کنم؟؟ گفته است:
منتظر ظهور
خیلی ممنون.اگه مدرسه دولتی اسممو بنویسم اونا با شرکت نکردن توی کلاسا مشکل ندارن؟
اگه شمارمو عوض کنم ک فکر نکنم کمکی بهم بکنه چون به مامان بابام زنگ میزنن و پیگیری میکننمدرسه دولتی بیشتر گیر میدن:|(خودم دولتیم.ماشاالله پیگیرن:|!)
البته بستگی به شهر و مدرسه داره
اگه واقعا تصمیمتون بر این هست از دوستاتون بپرسید و ببینید کدوم مدرسه این اجازه رو داده و برید اونجا -
Mr.Fantastic باشه ممنون پرس و جو میکنم
-
-
aaa bbb هرگز هیچ کس نمیتونه مانع این شه ک دانش آموز سر جلسه امتحان بشینه اینو خیالت راحت !اگ خواستن همچین کاری کنن همون روز بلافاصله برو حراست اداره اموزش و پرورش !
-
aaa bbb هیچکس تاکید میکنم هیچکس حق چنین کاری و نداره!
-
منم دقیقا این مشکلو دارم ، من تو قلم چی شرکت میکنم و نسبت به برنامه ی اون پیش میرم ، ولی مدرسه جلو تره آنقدر روزانه از آدم بیخودی وقت میگیره که اعصابم خورده
-
M Tg در چیکار کنم؟؟ گفته است:
aaa bbb عجیبه ملت میرن مدرسه خصوصی که مدرسشون غیر حضوری شه چیطو مدرسه شما گیر میده؟؟
اره منم نمیدونم با این ک غیرانتفاعیه نمیزارن غیرحضوری بخونم!!! چند بار بهشون گفتم ولی بازم میگن نمره مستمر رو باید بگیری و بهت نمیدیم