کنکور ریاضی؟
-
@mitra-ism-rahmani در کنکور ریاضی؟ گفته است:
امیررضا فلاح نژاد برو ریاضی هم جامعه آماریش کمتر و هم قبولیت تضمین شدس
تازه وقتی میگی ریاضی را برای رشته های دانشگاهی دوس دارید دیگه چرا دنبال تجربی هستی آینده در رشته های دانشکاه رقم میخوره
من خودم میخواستم برم ریاضی ولی چون دخترم پدرم اجازه ندادالبته من از کنکور تجرببی نمی ترسم
امیررضا فلاح نژاد درسته نمیرسی ولی رقابت زیاده
شما اگه ت کنکور تجربی قبول نشی حسرت این روزا میخوری که کاش میرفتم ریاضی
-
امیررضا فلاح نژاد چرا میخای انقد خودتو اذیت کنی اخعع
@sadaf-a در کنکور ریاضی؟ گفته است:
من خودمو اذیت نمکینم
این که نتونم دیگه فیزیک بخونم آزارم میده -
سلام
ببخشید من یازدهم رشته تجربیم
به نظرتون میتونم کنکور ریاضی شرکت کنم؟
من قسمتای مربوط به فیزیک ریاضیو کامل می خوندم
چون دبیرای آلا ریاضی یازدهمو تدریس نکرده بودن نشستم دارم صفرتا صد و کارگاه تست حسابان آقای ثابتی رو میبینم
بعد الان به نظرتون می تونم هم تجربی و هم ریاضی رو باهم بخونم؟
وقت کم نمیارم؟
بهم فشار نمیاد؟
مفاهیمو قاطی نمکنم؟
البته ناگفته نماند که استعدادم توی ریاضی فوق العادست
تازه عاشقه فیزیکم
@همیار
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@دوازدهمامیررضا فلاح نژاد ببین اول باید بفهمی ک اینده شغلیت تو کدوم رشته تضمین میشه و احساساتی تصمیم نگیری!
-
من خودمو اذیت نمکینم
این که نتونم دیگه فیزیک بخونم آزارم میدهامیررضا فلاح نژاد میتونیییی..... رشته ریاضیو بردار که قبولی بیشتره صنعت شریف قبول شو... عالیهههه.... این بع نعفتههه
-
امیررضا فلاح نژاد در کنکور ریاضی؟ گفته است:
@sadaf-a مربوط به فیزیک
عمران یا برقوقتی که برای خوندن تجربی میذاری را اگه کامل برای ریاضی بذاری نتیجه اش فوق العاده بهتر از تجربی میشه
تو اگه زیر ۱۰۰ بشه رتبت راحت میتونی بری صنعت نفت همین رشته هایی که میخوای را بخونی@mitra-ism-rahmani در کنکور ریاضی؟ گفته است:
@sadaf-a مربوط به فیزیک
عمران یا برقوقتی که برای خوندن تجربی میذاری را اگه کامل برای ریاضی بذاری نتیجه اش فوق العاده بهتر از تجربی میشه
تو اگه زیر ۱۰۰ بشه رتبت راحت میتونی بری صنعت نفت همین رشته هایی که میخوای را بخونیمن به نفت علاقه ای ندارم
-
من خودمو اذیت نمکینم
این که نتونم دیگه فیزیک بخونم آزارم میدهامیررضا فلاح نژاد در کنکور ریاضی؟ گفته است:
من خودمو اذیت نمکینم
این که نتونم دیگه فیزیک بخونم آزارم میدهبرو ریاضی
الان در رشته تجربی دنبال چی هستی چرا میخونی وقتی اینقدر به ریاضی علاقه داری ؟؟؟ -
@sadaf-a مربوط به فیزیک
تو اگه زیر ۱۰۰ بشه رتبت راحت میتونی بری صنعت نفت همین رشته هایی که میخوای را بخونیمن به نفت علاقه ای ندارم
-
@sadaf-a مربوط به فیزیک
@sadaf-a مربوط به فیزیک
نه مهندسی نفت دانشگاه صنعت نفت
-
امیررضا فلاح نژاد ببین اول باید بفهمی ک اینده شغلیت تو کدوم رشته تضمین میشه و احساساتی تصمیم نگیری!
مهشید غضنفرآبادی در کنکور ریاضی؟ گفته است:
امیررضا فلاح نژاد ببین اول باید بفهمی ک اینده شغلیت تو کدوم رشته تضمین میشه و احساساتی تصمیم نگیری!
همین آینده شغلی لعنتی منو وادار کرد بیام تجربی
-
@sadaf-a مربوط به فیزیک
امیررضا فلاح نژاد شما اولین نفری که اینو دارم ازت میشنوم
-
امیررضا فلاح نژاد ببین ب هر حال اگ خوش شانس باشی ممکنه رشته ریاضی تورو ب جاهای خوبی برسونه... برو پیش ی مشاور حرف بزن بچه ها حرفاشون احساساتیه
-
امیررضا فلاح نژاد بنظرم رشته ریاضی فقط دانشگاه شریف و امیر کبیروعلم و صنعت و خوارزمی خوبن ک همشون تهرانن اگ توانایی اینو داری ک این دانشگاها قبول شی پس یا علی(راستی جناب امیررضا براتی رتبه یک کنکور فک کنم 98 یا97 دقیق یادم نیست توی دانشگاه شریف درس میخوند ک انصراف داده بود و کنکور تجربی شرکت کرده بود بنظرم بهتره باهاش هرجور شده ارتباط برقرار کنی و از اون بپرسی یا مصابحه هاشو گوش کنی)ودوم اینکه(دختر عمم مث تو اول رشتش تجربی بود ولی کنکور ریاضی شرکت کرد و رتبه93روکسب کرد ولی یکسال ک مهندسی مکانیک خوند گفت بدرد نمیخوره و اومد دوباره کنکور تجربی شرکت کرد درسته پزشکی قبول شد با رتبه 1000 ولی همش میگفت ک چرا عمرمو ی سال تلف کردم)
امیررضا فلاح نژاد بنظرم رشته ریاضی فقط دانشگاه شریف و امیر کبیروعلم و صنعت و خوارزمی خوبن ک همشون تهرانن اگ توانایی اینو داری ک این دانشگاها قبول شی پس یا علی(راستی جناب امیررضا براتی رتبه یک کنکور فک کنم 98 یا97 دقیق یادم نیست توی دانشگاه شریف درس میخوند ک انصراف داده بود و کنکور تجربی شرکت کرده بود بنظرم بهتره باهاش هرجور شده ارتباط برقرار کنی و از اون بپرسی یا مصابحه هاشو گوش کنی)ودوم اینکه(دختر عمم مث تو اول رشتش تجربی بود ولی کنکور ریاضی شرکت کرد و رتبه93روکسب کرد ولی یکسال ک مهندسی مکانیک خوند گفت بدرد نمیخوره و اومد دوباره کنکور تجربی شرکت کرد درسته پزشکی قبول شد با رتبه 1000 ولی همش میگفت ک چرا عمرمو ی سال تلف کردم)
امیر اینو بادقت بخون
-
کودوم آینده شغلی برو ببین پزشکا چه جوری نون در میارن بی برو و برگرد ۷ سال اول حتی اگه دولتی تاپ هم قبول بشی حقوقی که نداری هیچ باید هزینه هم بکنی تازه این فقط ۷ سالشه برا تخصص هم ۴ سال تمام باید ۱۰ برابر اونچه دانشگاه هزینه کردی هزینه بکنی
حقوق رزیدنت خیلی بالا بخوره ۲ تومن اونوقت یه کتاب بیوشیمی پزشکی ۵۰۰ هزار تومنه -
فقط یه چیزو میخام بدونم
میتونم فیزیک بخونم یا نه
هدفی هم از فیزک خوندن ندارم فقط میخوام فیزیک بخونم
اگه توی رشته های دانشگاهی تجربی بشه توی زمینه های فیزیکی فعایت کرد مشکلی ندارم اون رشته رو اننتخاب میکنم -
باهم نميتوني هم تجربي بخوني هم رياضي
رياضي دروس اختصاصيش به مراتب بيشتره
يكيشو انتخاب كن اونو بخون -
فقط یه چیزو میخام بدونم
میتونم فیزیک بخونم یا نه
اگه توی رشته های دانشگاهی تجربی بشه توی زمینه های فیزیکی فعایت کرد مشکلی ندارم اون رشته رو اننتخاب میکنمامیررضا فلاح نژاد تو گوگل دروس پزشکی و سرچ کن ببین
-
کودوم آینده شغلی برو ببین پزشکا چه جوری نون در میارن بی برو و برگرد ۷ سال اول حتی اگه دولتی تاپ هم قبول بشی حقوقی که نداری هیچ باید هزینه هم بکنی تازه این فقط ۷ سالشه برا تخصص هم ۴ سال تمام باید ۱۰ برابر اونچه دانشگاه هزینه کردی هزینه بکنی
حقوق رزیدنت خیلی بالا بخوره ۲ تومن اونوقت یه کتاب بیوشیمی پزشکی ۵۰۰ هزار تومنه@mitra-ism-rahmani بحث سر پول نیست
بحث سر اینه که میخوام عمرمو سر یاد گیری علمی بزارم که هم ارزششو داشته با و هم دوسش داشته باشم -
امیررضا فلاح نژاد تو گوگل دروس پزشکی و سرچ کن ببین
امیررضا فلاح نژاد تو گوگل دروس پزشکی و سرچ کن ببین
همشونو سرچ کردم
-
فقط یه چیزو میخام بدونم
میتونم فیزیک بخونم یا نه
اگه توی رشته های دانشگاهی تجربی بشه توی زمینه های فیزیکی فعایت کرد مشکلی ندارم اون رشته رو اننتخاب میکنمامیررضا فلاح نژاد تو رياضي كه خيلي هست
ولي اينده شغلي فيزيك چيه
منطقيش ميشع دبيري فيزيك
به دبيري علاقه داري؟ -
حقوق رزیدنت خیلی بالا بخوره ۲ تومن اونوقت یه کتاب بیوشیمی پزشکی ۵۰۰ هزار تومنه@mitra-ism-rahmani مهندسی چی اونا ساده نون در میارن مگ؟؟؟؟ شش سال باید بخونن تا برسن ب فوق حالا از این شرکت ب اون شرکت برا کار ..... همه چی سخت ب دست میاد چیزی اسون نیست هیچ چیز اسون ب دست نمیاد و حداقل باید10سال تلاش کرد