Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
سوااال
-
@sadaf-a نبودم
شرمنده
مهم اينه مشكلتون حل شد -
Amin Mojarradi الکی همه رو نوشتم.....این دیوووونه واسع هر سوالی 7 دقه وقت دادععععععععع
-
@نگین-وهاب-مقدم
-
@sadaf-a بنده خدا خوب وقت دادع ک |:
-
بچهاااااااا من دلمممم میخاااام برممممم خفشششش کنمممممم
-
@sadaf-a صدفف معلم ما 2 دقیقه وقت میده واسه یه سوال
-
-
@نگین-وهاب-مقدم عاااا من استرسممم میگره خودمو نمیتونم کنترل کنم هول میشم خبببب
-
@sadaf-a فداسرت چیزی نشد که عیب نداره
-
@sadaf-a توی کنکور هر سوال فیزیک چقد تایم دارع؟
-
amirh_hmyf دشمنت شرمنده.... فداسرتتت اینا هیچی نیس.... مهم نیس
-
بچهاااا یع چیز خندهدار میخاستم عکس سوالو بفرستم یع لحظه یکی از عکسام جلو بود اونو آپلود شد باز اونجا دیگ سکته کردم
-
@sadaf-a
-
@نگین-وهاب-مقدم ️️
-
Amin Mojarradi فک کنم یه دقه
-
@نگین-وهاب-مقدم نگین چیز بدع
-
@نگین-وهاب-مقدم یه دقیقه و 15 ثانیه هس
-
@amin-mojarradiحالا اون 15 ثانیه رو بگیر تو نگاه سوال میکنی