قرار صبحگاهی:)
-
Hhh Hh سحر خیز باش تا کام روا شوی 4 خوبه!
مهشید غضنفرآبادی
یعنی باید شبش ساعت ۹-۱۰ بخوابیم؟ -
Reza M 0 در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani
واسه ما شش صبح دوازده نصف شبه
یه کاری کنید بشم زنبور که در تمام عمرش نمیخوابه
اونا زنبور کارگر من زنبور خرخون -
@mitra-ism-rahmani
واسه ما شش صبح دوازده نصف شبه
یه کاری کنید بشم زنبور که در تمام عمرش نمیخوابه
اونا زنبور کارگر من زنبور خرخون -
مهشید غضنفرآبادی
یعنی باید شبش ساعت ۹-۱۰ بخوابیم؟Hhh Hh اره
-
Hhh Hh اره
مهشید غضنفرآبادی
ممنون -
@mitra-ism-rahmani هر چ در جستن آنی آنی زنبور هم خیلی خوبه
زنبور از عجایب خلقته که اگر نبود در قرآن دربارش گفته نمیشد چقدر خوبه سعی کنیم مثل زنبور سخت کوش باشیم
آرزومه سخت کوشیم به اندازه زنبور کارگر بشه -
زنبور از عجایب خلقته که اگر نبود در قرآن دربارش گفته نمیشد چقدر خوبه سعی کنیم مثل زنبور سخت کوش باشیم
آرزومه سخت کوشیم به اندازه زنبور کارگر بشه@mitra-ism-rahmani یادت نره این عجایب خلقت برای ادم افریده شدن ! پس تو سعی کن ادم باشی ن چیز دیگ !
-
@mitra-ism-rahmani یادت نره این عجایب خلقت برای ادم افریده شدن ! پس تو سعی کن ادم باشی ن چیز دیگ !
مهشید غضنفرآبادی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani یادت نره این عجایب خلقت برای ادم افریده شدن ! پس تو سعی کن ادم باشی ن چیز دیگ !
داره اسپم میشه
-
آرزومه سخت کوشیم به اندازه زنبور کارگر بشه -
@mitra-ism-rahmani ولی عمرش کمه هاااا
الهی عمرت مثل لاکپشت سخت کوشیت مثل مورچه و زنبور باشه
-
وللش
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءchichak am سلام 5
-
سلام رفقای گلم صبح همگی پرازشادی
بیداری 5:55 -
الان بیدار شدم ولی خب خوبه چون دیشب نتونستم بخابم.
روزتون بخیر -
من میخوام فردا ساعت ۶ بیدار بشم
مهشید غضنفرآبادی حواستون به من باشه اگه دیر تر بیدار شدم نابودم کنید@mitra-ism-rahmani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
مهشید غضنفرآبادی حواستون به من باشه اگه دیر تر بیدار شدم نابودم کنیدکجایی میترا جانم:)
امیدوارم بیدار باشی عزیزه دل@mitra-ism-rahmani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
مهشید غضنفرآبادی حواستون به من باشه اگه دیر تر بیدار شدم نابودم کنید -
@mitra-ism-rahmani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
مهشید غضنفرآبادی حواستون به من باشه اگه دیر تر بیدار شدم نابودم کنیدکجایی میترا جانم:)
مهشید غضنفرآبادی حواستون به من باشه اگه دیر تر بیدار شدم نابودم کنیدchichak am در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
مهشید غضنفرآبادی حواستون به من باشه اگه دیر تر بیدار شدم نابودم کنیدخواب مونده باید ب روش سامورایی بیدارش کنم !