قرار صبحگاهی:)
-
Kosar Mahmoudi خوبم مرسی...
@sadaf-a خداروشکر
-
ببخشید من امروز صب
خاب 21.30 و بیداری 7
چاقوتو بزار ت جیبت امروز من اصن حالم خوب نبوداا برا همین انقد دیر و زود خوابیدم و بیدار شدم@Ermia-Mirzakhani
@sadaf-a والا....اشکال نداره..
الان بهتری؟ -
@sadaf-a والا....اشکال نداره..
الان بهتری؟Kosar Mahmoudi آره آره الان عالیم. خدارو شکر.. صب صب سردرد شدیددددد دیشبش ک اصن حالم خوب نبود
-
چرا بعضیا فقط لایک میکنن جواب نمیدن
️
-
اوف...
-
شبتون بخیر.... من رفتم..
️
️
️
️
️
-
شبتون بخیر.... من رفتم..
️
️
️
️
️
-
Kosar Mahmoudi آره آره الان عالیم. خدارو شکر.. صب صب سردرد شدیددددد دیشبش ک اصن حالم خوب نبود
@sadaf-a آخی...خداروشکر بهترشدی:)
میگمااااحالتات ک شبیه اون ویروس زشته نیس؟؟! -
@sadaf-a آخی...خداروشکر بهترشدی:)
میگمااااحالتات ک شبیه اون ویروس زشته نیس؟؟!Kosar Mahmoudi نوو..
-
Reza M 0 خیلی مچکر
-
Reza M 0 خیلی مچکر
@sadaf-a خخخخ
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاء -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
خواب ۱۲
بیداری ۸
نازنین جمالی سلام
خسته نباشی دلاور
آریو برزن بعد از پرتاب اون کمانه به نظرم اینقدری که تو خوابیدی نخوابیده بود
موندم تو دیروزش چه کاری میکردی
(شوخی بود به دل نگیری یه وقت)...انشاالله فردا بهتر میشه
️
-
ارمیا از صلاحت استفاده نکنی
نازنین جمالی دیر گفتی
-
ببخشید من امروز صب
خاب 21.30 و بیداری 7
چاقوتو بزار ت جیبت امروز من اصن حالم خوب نبوداا برا همین انقد دیر و زود خوابیدم و بیدار شدم@Ermia-Mirzakhani
-
@sadaf-a من کِی رو سحر خیزمون(بجز اون دفعه و دفعه قبلش و دفعات ماقبل از اونها
)چاقو کشیدم؟🥺🥺
ولی خدایی این ۱۰ ساعت خوابت چاقو میطلبهانشاالله زود تر خوب شی
برگردی به لقبت
@ermia-mirzakhani سلام..... خیلی عجب جواب داد این عاقا...... ن چاقوتو بزار ت جیبت من حالم افتضاح خراب بد اخع
-
@sadaf-a من کِی رو سحر خیزمون(بجز اون دفعه و دفعه قبلش و دفعات ماقبل از اونها
)چاقو کشیدم؟🥺🥺
ولی خدایی این ۱۰ ساعت خوابت چاقو میطلبهانشاالله زود تر خوب شی
برگردی به لقبت
@ermia-mirzakhani البته من دیگ از امروز نیسم
️
-
سلام
خااب نمدونم بع نظر 11 بود
بیداری 6
-