قرار صبحگاهی:)
-
چرا امروز انقد تعجب میکنم من
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
Dr.Aryan نه
نشد مبینا رو منشن کنم گفتم و مبینا
باشع خب دیروز بیداری 1 و نیم ظهر:/// امروز هم 6 صب
-
@ermia-mirzakhani آره راس میگی مبینا ک سحر خیز کجاس؟
-
چرا امروز انقد تعجب میکنم من
-
Dr.Aryan آها..مرسی
هِی میخوام از چاقو استفاده کنم ولی فک کنم امروز عصبی باشین
منم سکوت پیشه میکنم
Dr.Aryan آها..مرسی
منم سکوت پیشه میکنم
افرین من خدافزی کرده بودم از انجمن باعث شدی پست بزارم:///// خدافزتون تا پزشکی:// موفق باشی پسر
-
@ermia-mirzakhani آره راس میگی مبینا ک سحر خیز کجاس؟
-
Dr.Aryan آها..مرسی
منم سکوت پیشه میکنم
افرین من خدافزی کرده بودم از انجمن باعث شدی پست بزارم:///// خدافزتون تا پزشکی:// موفق باشی پسر
-
@ermia-mirzakhani امشب میرم دیگ
-
@ermia-mirzakhani امشب میرم دیگ
-
@ermia-mirzakhani هوم..... خوشگله
-
بچه ها شما چتون شده؟
چرا همتون زدین رو دور دیر بیدار شدن؟
تازه از هم سبقتم میگیرنخجالت داره
-
سلام
خواب:۱
بیداری:چهار
میرم با انرژی درسم رو شروع کنم -
سلااااام صبتون بخیر
خاب 11.45
بیداری 4
ببخشید هنوز من نرفتم دیگ میرم گزارشمو بدم میرم
@Ermia-Mirzakhani -
بچها خدافز همگی انشاالله همتون موفق باشین و بع اهدافتون برسین منم براتون دعا میکنم و حالا شما هم برا من دعا کنید
خیلی خیلی مچکرم از همتون
خدانگهدار
️
️
-
سلام خواب 11 بیداری 6:30
-
خواب 11ونیم
بیداری 8
هفتو نیمم بیدار شدم ولی داشتم میمردم برای خواب XD -
سلام بیداری7
خواب 11:30 -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءسلام
خواب 2
بیداری 8/5 -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءسلامی دوباره
خواب 12/5
بیداری 3/50