کنکوری های قلم چی
-
سلام
کنکوری های عزیز با توجه به درخواست دوستان تاپیک رو زدم که هر موقع مشکلی واسمون پیش اومد از هم کمک بگیریم مشکلایی نظیر سوالات تستی.آموزش.میزان تست در روز رو گزارش بدیم به هم.تحلیل ازمون ها و کارای باحال دیگه ای که پیشنهاد شماست
همه کنکوری های قلم چی خوش اومدین -
Fateme Sh 0 سوالتون رو بنویسید بعد منشن کنید الان سوالتون کدومه؟
-
Fateme Sh 0 سوالتون رو بنویسید بعد منشن کنید الان سوالتون کدومه؟
@dr-aryan تعداد انزیم هایی که در تشکیل پیوند بین آمینو اسیدها و tRNAنقش دارند میتواند چندتا باشد؟
-
@dr-aryan تعداد انزیم هایی که در تشکیل پیوند بین آمینو اسیدها و tRNAنقش دارند میتواند چندتا باشد؟
Fateme Sh 0 در کنکوری های قلم چی گفته است:
-
Fateme Sh 0 اولا نمیدونم. دوما این سوال از کجا اومده؟ سوما خدایی واسه دونستن این سوال چرا اینقدر به خودتون زحمت میدید. سوالی که هیچ جای کتاب نیست و تو کنکور نمیاد حیف وقت که ...
البته ببخشید با این لحن بد گفتم
-
Fateme Sh 0 اولا نمیدونم. دوما این سوال از کجا اومده؟ سوما خدایی واسه دونستن این سوال چرا اینقدر به خودتون زحمت میدید. سوالی که هیچ جای کتاب نیست و تو کنکور نمیاد حیف وقت که ...
-
Amir Hossein Rahtalab لحنت خیلیم مورد پسنده ! باهات موافقم
-
Amir Hossein Rahtalab نه راحت باش
بیا منم بزن آروم شیYazdan 1 باشه
-
Amir Hossein Rahtalab لحنت خیلیم مورد پسنده ! باهات موافقم
-
Yazdan 1 الان یکی میاد میگ اسپم ندین !
-
Yazdan 1 الان یکی میاد میگ اسپم ندین !
-
Amir Hossein Rahtalab
سوال معلمه
نمیشه حتما باید جواب بدم -
مهشید غضنفرآبادی نه این دفاع مقدسه اسپم نیست
Yazdan 1
نوع رو میخواد نه تعدادابروم رف
-
Amir Hossein Rahtalab
سوال معلمه
نمیشه حتما باید جواب بدمFateme Sh 0 نمیدونم شرمنده. دست خودم هم نیست آخه نمیدونم این رو باید از کجا بخونم. ببخشید
-
بچه ها به نظرتون ازمون هدفگذاری بدم تا کی وقت دارم؟من اول دهمم شروع کردم به خوندن
ای خدا
-
بچه ها به نظرتون ازمون هدفگذاری بدم تا کی وقت دارم؟من اول دهمم شروع کردم به خوندن
ای خدا
chichak am ازمون هدفگذاری بده خوبه ! صبح ازمون داریم تا اخر شب وقت هست
-
Fateme Sh 0 در کنکوری های قلم چی گفته است:
مطمئن نیستم.فکر کنم ۲ تا آنزیم باشه.
یک آنزیم:برای آمینو اسید ها که میشهrRNA
یک آنزیم : هم برای tRNA که میشه RNAپلی مراز -
مهشید غضنفرآبادی در کنکوری های قلم چی گفته است:
ممنون عزیزه دل
-
مهشید غضنفرآبادی آزمون هدفگذاری چی هست؟!
بیزحمت توضیح بده