سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
کنکوری های قلم چی
-
...hassan kh بلاخره باید یه تراز پایین داشته باشین روحیتون نیفتع
-
...hassan kh در کنکوری های قلم چی گفته است:
...hassan kh بلاخره باید یه تراز پایین داشته باشین روحیتون نیفتع
ن منم پایین شدم!
-
Fragile سلام .خوشحالم از اومدنت( میدونم باز میری )
درصدات خیلی خوبن همش تو یه رنجن
تراز همرو پایین میده نگران نباش!سلام ممنون
خیلی خوب ن . فقد خیلی بد نیسن
هعی.. -
-
-
...hassan kh میتونی جبرانش کنی
من ک تصمیم گرفتم برم ازاد یا امسال یا سال دیگ
-
Fragile مرسی ایشالله
هیییییییییییی اصن کلمه خیلی خوبیع برا بعد ازمون خوشم میاد ازش!
عاارع -
FaMi سلام .
خب شاید بهتره به این کلمات دقت کنید (همه ،برخی و...)اما واقعا باید کتاب رو کامل کامل یاد گرفته باشید با تست ، چون در غیر این صورت در تله میفتید ، شک نکن.
-
Fragile من ک تصمیم گرفتم برم ازاد یا امسال یا سال دیگ
️ تازه دیدم
ایشالله برا این نبودا برا جبران کردن من بود
هیچوقت جمله رو تکرار نکن !!! صد بارم گفتم بنویس تا اتفاق بیفته ! ربطی نداش ولی جمله تاثیر گذاریععارع گرفتم
سعی میکنم
ممنون -
-
@haniehno ماشالله زیست!
-
سلام بچه ها .
چطور عکس بزارم؟؟؟
-
Abolfazl Mousavi اسکرین بنداز!
-
...hassan kh
میشه کمیواضح تر بگید؟ -
Abolfazl Mousavi با کامپیوتر میای یا گوشی؟!