سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
کنکوری های قلم چی
-
Fateme Sh 0
سلام .آزمون قلم چی امروز خوب بود ، من ازمون قبلی ترازم از ۷۱۰۰ به ۷۰۰۰ رسیده بود ، امروز قرار بود جبران کنم .
آزمون امروز واقعا آسون بود ، از جمله فیزیکش واقعا نمیدونم چرا بچه ها میگن قلم چی سخته ؟؟؟
سوالات امروز رو حتما تحلیل کنید ، چون واقعا سوالات دامدار زیادی داشت
-
Abolfazl Mousavi در کنکوری های قلم چی گفته است:
Fateme Sh 0
سلام .آزمون قلم چی امروز خوب بود ، من ازمون قبلی ترازم از ۷۱۰۰ به ۷۰۰۰ رسیده بود ، امروز قرار بود جبران کنم .
آزمون امروز واقعا آسون بود ، از جمله فیزیکش واقعا نمیدونم چرا بچه ها میگن قلم چی سخته ؟؟؟
سوالات امروز رو حتما تحلیل کنید ، چون واقعا سوالات دامدار زیادی داشت
اووو بله حتما موفق و موید باشید در پناه حق
-
Abolfazl Mousavi ایول
-
Fateme Sh 0 وای من ترازم خیلی پایین میاد فیزیک رو نتونستم خوب بزنم
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Mousavi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi باشه تو خوبی مثلا که چی هر هفته فلان و فلان آقا این ترازش ۷۰۰۰ بهش بگین آفرین ماهم ۶۲۰۰ هستیم بهمون بگین خنگ
-
@haniehno
اخی
اشکال نداره
دفعه بعد انشاالله بهتر میزنین -
این پست پاک شده!
-
Alireza K 1
سلام . چشم ، من دیگه تکرار نمیکنم -
Fateme Sh 0 مرسی انشاءالله
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Mousavi on آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
Abolfazl Mousavi دوست عزیز من تند رفتم یکم ولی شمام نباید بگی هی بیای به نوعی ترازت رو پز بدی به بچه ها بچه ها استرس دارند و با حرف های شما هم هی نا امید میشن و باعث میشه خودشون رو با بقیه بسنجن و بگن ای وای من چقدر محدوده علمیم پایینه و...
شما اگه ترازات بالاس و میخوای روش های مطالعتو به بقیه بگی قضیش جداست ولی خب یکی اینطوری خیلی راجع به خودش بد فکر میکنه من خودم هم همش پارسال میگفتم چقد ترازم پایینه اما وقتی خودمو با خودم سنجیدم پیشرفت کردم و فقط رقابت با خودم بود البته نه که ترازم الان هم خیلی بالا باشه و برا رشته ریاضی نرمال هست ولی قطعا باید تلاش بیشتر کنم واین رو همه رفقای گل بدونید که الان فقط باید یاد بگیرید وازمون هاتون خوب تحلیل کنین و بعد عید که میبینین ترازاتون و درصداتون قفل شده رو درصد دلخواه و دارید کیف میکنید و اصلا تا اونموقعی که به شرایط ایده آل برسید ناامید نشوید چون هنوز محتواها کامل نشدن و خوب به درسا نرسیدین و مسلط نشدین انشالله آزمون های جامع که دیگه رسیدین خوب یاد گرفتین یاد این حرفم میفتین#یه_دوست_خوب
-
قلم چی شورش دراورده ترازمونداده
-
Abolfazl Mousavi سلام
میتونید توضیح بدید که چطور متوجه دام سوال ها میشید? -
مهشید غضنفرآبادی در کنکوری های قلم چی گفته است:
قلم چی شورش دراورده ترازمونداده
مهشید منم یکی از ازمونام رو ثبت نکرده من ۴ تا ازمون دادم ولی زده ۳ تا
چیکار کنم؟
ینی همون ازمون بهم تراز داده نمره داده نمودار داده
اما الان زده ۳ تا -
FaMi
سلام .سوالات دامدار معمولا با هر روشی به جواب سوال نمیرسیم ،و یا جواب ها به نظر میاد همشون صحیح هستن ،به اینجور سوالات ،سوال دامدار میگویند
-
Fateme Sh 0
سلام .تا فردا صبح صبر کن ،مشکلت حل میشه
-
میگم کم کم دارم به خودم یا شماها شک میکنم
بعد هر آزمون میاین میگید آزمون آسون بود اِله بود بِله بود
بعد من میرم آزمون میدم اصلا بعضی دروس وحشتناک سختن بعد این هیچ از دوستای کنکوریمم که دارن میخونن هم میپرسم میگن آزمون سخت بوده!
شماها چطوری میگید آزمون ساده بود!؟
حس میکنم به یه تغییر جدی تو برنامه ام نیاز دارم! -
Infinitie. A انصافاکیگفتهآزمونآسونبوده؟
اصنکیقلمچیآزمونآسونداده؟
زیادبهترازاهمیتندهدرشرایطکنونیدرصدمهمه -
Abolfazl Mousavi در کنکوری های قلم چی گفته است:
FaMi
سلام .سوالات دامدار معمولا با هر روشی به جواب سوال نمیرسیم ،و یا جواب ها به نظر میاد همشون صحیح هستن ،به اینجور سوالات ،سوال دامدار میگویند
چطور میشه در دام نیوفتاد?
میتونید بیشتر راهنمایی کنید