درخواست برنامه کنکوری
-
سلام بچه ها
من هفته ای چند ساعت کلاس دارم و نصف وقتم رو این کلاس ها میگیرن
بهترین برنامه چیه چطور برنامه بنویسم و تست هام به ماکسیمم مقدار برسه -
سلام بچه ها
بهترین برنامه چیه چطور برنامه بنویسم و تست هام به ماکسیمم مقدار برسهArian Jan طبق برنامه راهبردی کانون پیش برو !
-
سلام بچه ها
بهترین برنامه چیه چطور برنامه بنویسم و تست هام به ماکسیمم مقدار برسه -
سلام بچه ها
بهترین برنامه چیه چطور برنامه بنویسم و تست هام به ماکسیمم مقدار برسهArian Jan یهوییم نمیشه ب روزی 200 تست رسید وقتی مقدار تستت در روز صفره پس از کم شرو کن هرروز اضافه ککن
-
Arian Jan طبق برنامه راهبردی کانون پیش برو !
-
مهشید غضنفرآبادی
هر چی برنامه مینویسم به دلم نمیشینه
وسواس دارمArian Jan ولی برنامه خودت بچینی خیلی بهتره چون فقط خودتی ک خودت میشاسی برنامت چجوریه حالا؟
-
Arian Jan ولی برنامه خودت بچینی خیلی بهتره چون فقط خودتی ک خودت میشاسی برنامت چجوریه حالا؟
-
مهشید غضنفرآبادی
نصف هفته کلاس دارم هر تایم ۲ تا ۳ ساعته
فقط نمیدونم بشینم دوباره افلاین ببینم یا نه
تست بزنم دوره کنم
️
️
️؟
Arian Jan کلاس مدرسه؟! اول باید ببینی تو هفته یا روز چقدر وقت داری خواب و اینارو جدا کنی وقت غذا و نماز(اگه میخونی) ازش کم کنی و وقت ازادی ک داری و حساب کنی بعد کلاسات و ازش کم کنی ی وقتی میمونه روی اون وقت برنامه ریزی کن !
-
مهشید غضنفرآبادی
نصف هفته کلاس دارم هر تایم ۲ تا ۳ ساعته
فقط نمیدونم بشینم دوباره افلاین ببینم یا نه
تست بزنم دوره کنم
️
️
️؟
Arian Jan فیلم افلاین منظورت فیلماییه ک معلمت میفرسته یا فیلمای الا منظورم اینکه دوباره تدریس معلمت ببینی یا ن؟
-
Arian Jan کلاس مدرسه؟! اول باید ببینی تو هفته یا روز چقدر وقت داری خواب و اینارو جدا کنی وقت غذا و نماز(اگه میخونی) ازش کم کنی و وقت ازادی ک داری و حساب کنی بعد کلاسات و ازش کم کنی ی وقتی میمونه روی اون وقت برنامه ریزی کن !
-
مهشید غضنفرآبادی
از ۷۵ ساعت ۳۶ ساعت کلاس دارم
این وقت درسیم هستArian Jan یعنی 75 ساعت میتونی در طول هفته بخونی ک 36 ساعتش مال کلاساته خب پس میمونه 39 ساعت خب 39 ساعتت و تقسیم ب دو کن میشه 19:30 ساعت /19:30 ساعت تست بزن 19:30 ساعت تشریحی بخون مرور و این حرفا بعد هر هفته از مدت تشریحیت کم کن ب تستت اضافه کن !
-
سلام بچه ها
بهترین برنامه چیه چطور برنامه بنویسم و تست هام به ماکسیمم مقدار برسهArian Jan سلام نمیدونم شماچندمی من خودم 11 منم از ساعت 8 صب تا 12.30 کلاس مجازی دارم طوریه که نمیتوننم فقط حاضری بزنم برم چون ت این کلاسا هر روز از ما درس میپرسن من خودم از ساعت 14 استارت میزنم درس میخونم تا ساعت 22 یا گاهی اوقات 23 برا تست ز نی سرعت تست زنی منم کمه ولی من با خودم کنار اومدم از کم باید شروع کنیم و روز بع روز بیشترش کنیم تا تعداد تست زیاد بشع در کل خودت از زندگیه خودت خبر داری و میدونی چه تایمی بیکاری چه تایمی بیکار نیستی پس شما برا خودتت یع برنامه بچین
-
Arian Jan فیلم افلاین منظورت فیلماییه ک معلمت میفرسته یا فیلمای الا منظورم اینکه دوباره تدریس معلمت ببینی یا ن؟
-
Arian Jan یعنی 75 ساعت میتونی در طول هفته بخونی ک 36 ساعتش مال کلاساته خب پس میمونه 39 ساعت خب 39 ساعتت و تقسیم ب دو کن میشه 19:30 ساعت /19:30 ساعت تست بزن 19:30 ساعت تشریحی بخون مرور و این حرفا بعد هر هفته از مدت تشریحیت کم کن ب تستت اضافه کن !
-
Arian Jan ببین وقتی یک بخش و یاد میگیری دیگ نیاز ب دیدن نیست ولی وقتی میری سراغ تمرین و تست میبینی مشکل داری و با خوندن کتاب و درسنامه هم نمیتونی بفهمی دوباره ببین
-
مهشید غضنفرآبادی در درخواست برنامه کنکوری گفته است:
سلام
هرچی تو برنامش نوشته باید اجرا بشه؟چون یکم برنامش شلوغه بنظرم. و بخاطر همین از برنامه گزینه دو استفاده میکنم.ولی تعریف برنامه قلمچی رو بیشتر شنیدم. -
مهشید غضنفرآبادی در درخواست برنامه کنکوری گفته است:
سلام
هرچی تو برنامش نوشته باید اجرا بشه؟چون یکم برنامش شلوغه بنظرم. و بخاطر همین از برنامه گزینه دو استفاده میکنم.ولی تعریف برنامه قلمچی رو بیشتر شنیدم.Hhh Hh برنامش شلوغه؟ منظورت اینکه حجمی ک برای دو هفته گذاشته زیاده ؟ بنظرم استاندارده و خیلی بهتر از گزینه 2 هستش و در ضمن ایستگاه جبرانیم داره ک تو ایستگاهای جبرانیشم میشه اون قسمتایی ک نتونستی بخونی و دوباره بخونی ! و اینکه این برنامه تا کنکور خیلی قشنگ و تمیز همه چیو جمع کرده
-
Hhh Hh برنامش شلوغه؟ منظورت اینکه حجمی ک برای دو هفته گذاشته زیاده ؟ بنظرم استاندارده و خیلی بهتر از گزینه 2 هستش و در ضمن ایستگاه جبرانیم داره ک تو ایستگاهای جبرانیشم میشه اون قسمتایی ک نتونستی بخونی و دوباره بخونی ! و اینکه این برنامه تا کنکور خیلی قشنگ و تمیز همه چیو جمع کرده
مهشید غضنفرآبادی
هرچی توش نوشته باید اجرا بشه؟(برای آزمونش میاد)
یا بعضیاش دلبخواهیه؟
منظور از پیمانه چیه؟ ک زیرشون نوشته -
Arian Jan
اصلا نیاز نیست درگیر این چیزا بشی ، اگه کتاب کار داری اگه درسو حس میکنی یاد گرفتی اصلا نمیخواد دوباره بشینی فیلمارو ببینی . ولی اگه سر کلاس نتونستی یاد بگیری اشکال نداره .
برنامه ریزی قرار نیست کلللل روزو در بر بگیری ، سعی کن وسواس برنامه ریزیتو از بین ببری چون تاثیر منفی روت میزاره . 24 ساعت روزتو در 7 ضرب کن ساعتای روزت دستت بیاد ، از 24 ساعت شبانه روز تایم کلاسای مدرسه(مثلا 4 ساعت ) با تایم خواب شبتو کم کن (مثلا 8 ساعت ) این تایمم ضربدر 7 بکن و از تایم کلی هفتت کم کن ، ببین چقد زمان واست میمونه ، بر فرض مثال تو در هفته 50 ساعت زمان داری که نه خوابی و نه کلاس داری ، این تایمو تقسیم کن به ساعتایی که میخوای درس بخونی و یه قسمتشم برای استراحت و کارای غیر درسیت کنار بزار . تایمای درس خوندنتو طولانی نکن ، هر 45 دیقه یه استراحت ده دقیقه یه ربعه داشته باش ، اگر مثل من تمرکزت خیلی بالا نیست و به اصلاح دیر مغزت گرم میشه سر درس ، تایم 45 دقیقه ای رو بکن یک ساعت و نیم بعدش بیست دقیقه الی نیم ساعت درس بخون .
زمان بندیت سر تایم مشخص نباشه که اگه احیانا تو اون تایم کارت تموم نشد اعصابت خورد نشه روزتو خراب کنی ، مثلا نگو از 16 تا 17 حتما ادبیات بخونم ، بگو تو تایمی که قراره درس بخونم مثلا یک ساعت ادبیات میخونم ، تستم برای تثبیت درسات برای بعد کلاسای مدرست استفاده کن ، مثلا اگه درس ریاضیت کلاسش تموم شد همون موقع از اون مبحث شده سه چار تا تست بزن که درس تو ذهنت تثبیت بشه .
سعی کردم همه چیزو بگم بازم اگه چیزی برات سوال بود بپرس حتما