درخواست برنامه کنکوری
-
Hhh Hh برنامش شلوغه؟ منظورت اینکه حجمی ک برای دو هفته گذاشته زیاده ؟ بنظرم استاندارده و خیلی بهتر از گزینه 2 هستش و در ضمن ایستگاه جبرانیم داره ک تو ایستگاهای جبرانیشم میشه اون قسمتایی ک نتونستی بخونی و دوباره بخونی ! و اینکه این برنامه تا کنکور خیلی قشنگ و تمیز همه چیو جمع کرده
مهشید غضنفرآبادی
برنامه کانون رو باید از کجا دانلود کرد واسه یازدهم تجربی؟؟ -
مهشید غضنفرآبادی
برنامه کانون رو باید از کجا دانلود کرد واسه یازدهم تجربی؟؟aaa bbb سایت کانون قلم چی !
-
aaa bbb سایت کانون قلم چی !
مهشید غضنفرآبادی من نتونستم پیداش کنم از تو سایت کدوم قسمت باید برم؟
-
مهشید غضنفرآبادی من نتونستم پیداش کنم از تو سایت کدوم قسمت باید برم؟
aaa bbb بگوگل سرچ کن برنامه راهبردی قلم چی برات میاره میتونی پیداش کنی راحت
-
مهشید غضنفرآبادی باشه ممنون
-
مهشید غضنفرآبادی
برنامش همینه؟
-
مهشید غضنفرآبادی
برنامش همینه؟
aaa bbb اره
-
مهشید غضنفرآبادی
برنامش همینه؟
aaa bbb ببین برا دوهفته ی بودجه بندی مشخص کرده ک تو خودت باید برنامه بچینی تو این دوهفته این مباحث و بخونی و تست بزنی
-
aaa bbb ببین برا دوهفته ی بودجه بندی مشخص کرده ک تو خودت باید برنامه بچینی تو این دوهفته این مباحث و بخونی و تست بزنی
مهشید غضنفرآبادی
اها ممنون
من فکر کردم خودش برنامه تایمی هم میده
واسه نوبت دوم از برنامش استفاده میکنمچون الان برنامم بهم ریخته دارم درسای عقب مونده رو میخونم
-
مهشید غضنفرآبادی
اها ممنون
من فکر کردم خودش برنامه تایمی هم میده
واسه نوبت دوم از برنامش استفاده میکنمچون الان برنامم بهم ریخته دارم درسای عقب مونده رو میخونم
aaa bbb برنامه تایمی ک خوب نیست باید برا خودت برنامه روزانه حجمی بریزی /ببین این برنامه استاندارد خوندن دروس و تو هفته میگه /خواهش
-
مهشید غضنفرآبادی در درخواست برنامه کنکوری گفته است:
Arian Jan طبق برنامه راهبردی کانون پیش برو !
سلام
هرچی تو برنامش نوشته باید اجرا بشه؟چون یکم برنامش شلوغه بنظرم. و بخاطر همین از برنامه گزینه دو استفاده میکنم.ولی تعریف برنامه قلمچی رو بیشتر شنیدم. -
aaa bbb برنامه تایمی ک خوب نیست باید برا خودت برنامه روزانه حجمی بریزی /ببین این برنامه استاندارد خوندن دروس و تو هفته میگه /خواهش
مهشید غضنفرآبادی اها فهمیدم
⚘
-
دوستانی ک میگن حجمی خوبه تایمی اخه...
برنامه باید شامل جفتشون باشه با مرور زیاد با تست زیاد
اگه تست زده میشه باید زمان دار باشه و قبلش مرور شده باشه
کلی چیز هست ک باید رعایت ش تا اصولی برنامه ریزی ش تا اصولی درس خونده شNili من منظورم از تایمی صرفا اینکه بگن از 3تا4 زیست میخونیم !
-
Nili من منظورم از تایمی صرفا اینکه بگن از 3تا4 زیست میخونیم !
منم کلی گفتم عزیز دل
-
منم کلی گفتم عزیز دل
Nili نه میخام بدونم منظور تو دقیقا چیه از لفظ تایمی! یعنی اینکه مثلا بگیم امروزگفتار1فصل5 بعد براش زمان بگیریم ک اینو تو چند ساعت میخونیم/یانه/ منظورت اینکه بگیم از ساعت سه تا ساعت چهار زیست میخونیم ؟
-
Nili نه میخام بدونم منظور تو دقیقا چیه از لفظ تایمی! یعنی اینکه مثلا بگیم امروزگفتار1فصل5 بعد براش زمان بگیریم ک اینو تو چند ساعت میخونیم/یانه/ منظورت اینکه بگیم از ساعت سه تا ساعت چهار زیست میخونیم ؟
مهشید غضنفرآبادی یکم طولانیه بخام توضیح بدم
-
مهشید غضنفرآبادی یکم طولانیه بخام توضیح بدم
Nili اگ وقت داری توضیح بدی ک ممنونتم اگرم ن ک خب هیچ!